Rozbitá myčka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8569
13.12.14 17:29

@Elenloth mam zkusenost (presneji kamaradka) s baumatic. Nic nevydrzi a neustale servisovana. Bude ji nahrazovat po asi ctyrech nebo peti letech aristo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
13.12.14 17:42

@sweet78 Njn, já si to nevybrala :nevim: Koupili jsme dům a kuchyň v něm už byla.
Akorát mě mate to jednou jo, jednou ne. Říkám si, že kdyby tam byla něco vyloženě špatně, tak to přece teče pořád, ne? Myslím jako vadné těsnění, ucpané čerpadlo, filtr. Cokoli.

• Citovat
  • Upravit
25133
13.12.14 18:24

@Elenloth Napíšu, co mi řekl opravář - oprava, že neodtíkala - v podstatě to, co vy, ale naše má asi lepší čidlo a včas se zastaví s vodou na dně a neteče to ven. Prý ty myčky mají na odtíkání tak citlivé čidlo, že i menší ucpávka, kterou na odtíkání běžné vody nepoznáš, myčky vyhodnotí jako chybu. TAkže opravdu zkontrolovat odpad. Já to projela krtkem, poctivě používám síťku ve dřezu (máme to napojené na stejný odpad) a sem tam použiju horký program, aby se to protáhlo.
Snad jsem to napsala srozumitelně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
13.12.14 18:38

@Aries6 můžu se zeptat jak se to protahuje krtkem, mám úplně stejný problém :think: myslím tu myčku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
13.12.14 18:42

@Aries6 Horký program taky občas používám. I čistič myčky. Odpad ale zkouknem, máme to trochu komplikované, tak je klidně možné, že je problém tam.
Mně to ani žádnou chybu nehlásí, prostě to jede dál - suší a teče. Nejde mi do hlavy, že kdyby byl blokovaný odpad, že odteče všechna ta špinavá voda z mytí a ven z myčky mi teče vždy jen čistá studená voda z oplachu.
No vypadá to, že si koupíme novou a bude :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
25133
13.12.14 19:52

@madeto Protahuju klasický odpad od dřezu. Máme na to napojenou i myčku. Odpad přímo od myčky nevím, jak vyčistit.
@Elenloth Napsala jsem jen, co se stalo nám. Taky jsem žádala o radu tady a na facebooku. Všude první co psaly, bylo buď tady to, nebo moc dlouhá (velká zatáčka) odpadové hadice. NAprosto chápu, jak se citíš. Já mě chuť tu myčku odvézt do sběrňáku. A to ji máme terpve 3 roky a vybírala jsem hodně dlouho, abychom měli kvalitní… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
13.4.16 22:40

Zdravim, ozivuji, prave jsme koupily novou mycku zapneme, vse. Je zapojene a z mycky tece voda zepredu spodem :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
13.4.16 22:52

Tak jestli hadice vzadu dobře těsní, tak volat servis. To normální opravdu není.

• Citovat
  • Upravit
50133
13.4.16 22:56

To se mi párkrát stalo, když jsme blbě dovřela dvířka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
13.4.16 23:00
@MUFICE píše:
To se mi párkrát stalo, když jsme blbě dovřela dvířka.

To nějak jde? 8o

• Citovat
  • Upravit
12743
14.4.16 00:12

@MUFICE divny. To se mi nikdy zadna mycka nepustila pokud nebyla dovrena.

@Luciet2 zkontrolujte hadice a tesneni a volejte servis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.10.19 20:57

Myčka hlásí málo vody

Nevim u jakých značek to funguje.
Myčku položit na záda a nechat tak 10 minut
Prý se tam někde hromadí voda po kapkách a čidlo si myslí že už ji je dost a není. Dělal sem všechno možný nic pořád e2 :P pak sem sní flak na záda vyteklo trochu vody a šlape.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí