Přístup na dtest.cz

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7511
16.2.13 19:06

Můžu se prosím zeptat co jste podle D-testu pořídili za golfky? :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
16.2.13 19:09

Tak ja mela predplatne asi 4 roky. Heslo znala krome me jeste moje mamka. Obcas kdyz nekdo ze znamych chtel nejaky test, tak jsem to stahla jako pdf a poslala. Ale nebylo to casto, treba 4× za rok. Ted uz jsem predplatne zrusila a prave jeden znamy, kteremu jsem obcas neco stahla si ted predplatil, tak pokud budu nutne neco potrebovat, posle mi to v pdf jako na oplatku.
Dokud jsme zarizovali byt, bylo to super, ted ale neplanujeme nic kupovat a jen kvuli potravinam to predplacet nechci. Asi az nebudu na RP otacet kazdou kacku a pujdu zase do prace, asi zase objednam, je tam i dost zajimaveho cteni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
16.2.13 19:36

@elchirk Tak nevím, já si občas půjčím v knihovně časopis Dtest a přijde mi, že tam nic není. Jediné zajímavé jsou ty tabulky, srovnávání. Články mě moc nezaujaly. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4846
9.3.13 16:35

Šel jste někdo do toho společného předplatného? Jako na celé na rok je pro mě dost peněz, ale kdyby se to rozdělilo mezi 2-3 lidi, tak už bych do toho šla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
9.3.13 16:48
@kate02 píše:
Stál :pankac: já jsem s ním spokojená furt (máme ho necelý tři roky), před dvěma tejdnama sice přestal vysávat, ale manžel vyměnil jednu součástku za pár korun a zase v pohodě funguje (je fakt, že nebýt toho, že manžel je na tohle šikovnej, vyšla by ta oprava na víc jak tisícovku :zed: )

Tak já D testům už nevěřím. Před lety jsem chtěla domácí pekárnu a jelikož jsem netušila, co od ní chtít, jak se ten chleba dělá a co je třeba sledovat za parametry, tak jsem šla do knihovny a zjistila, že tenkrát vyhrála pekárna kenwood. Ačkoli nebyla nejlevnější, tak jsem ji pořídila. Já blbec :zed: :zed: :zed: vůbec to nedokázalo těsto pořádně umíchat, musela jsem pomáhat měchačkou. Mělo to totiž jen jeden hák a ještě s blbým sklonem, takže se udělala u háku boule z těsta a zbytek se přilepil na naádobu :roll: Když už jsem teda to těsto z nádoby půl hodiny seškravovala a házela doprostřed, jakž takž se to tedy umíchalo, tak ten chleba býval propečený totál nerovnoměrně :twisted: Hlavně, že to bylo ekologické a mělo to nízkou spotřebu :twisted: Právě, že to mělo nízkou spotřebu, nedokázalo to pořádně zatopit a chleba upéct.
Tipuju, že v Dtestu to testovali ti samí blbci jako já, co viděli před testem pekárnu akorát z rychlíku a parametry výběru snad určovali tak, že se zavázanýma očima zabodli tužku do seznamu :zed: :zed: :zed: Tak za tohle, kdybych jim zaplatila např. předplatným, tak jdu normálně k soudu. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
28.11.13 10:22

Nevíte někdo, prosím, jak dopadl dTest tavených sýrů? Stačilo by mi, jak dopadlo Apetito, já jiný nejím. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
28.11.13 10:25

Taky bych dtesty brala s rezervou. Kamarádka pracovala na potravinářské inspekci a říkala, že kolikrát v dtestu vyšly někde nějaký bakterie nebo nebezpečný látky v jídle, tak se tam vydali s celou parádou na kontrolu a nikdy nic závadnýho nenašli. A to šli hned druhej den do těch konkrétních obchodů a testovali přesně daný bagety např. a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14624
28.11.13 10:44
@rejžička píše:
Nevíte někdo, prosím, jak dopadl dTest tavených sýrů? Stačilo by mi, jak dopadlo Apetito, já jiný nejím. :-)

Ja bych nejedla ani ten :kytka: Pokud se nepletu, taveny syr se Ti prilepi na streva, vytvori jakysi film a ty pak cokoliv snis, netravis jak mas :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
28.11.13 10:54

@MaWe Tak já jím cca jeden čtvereček (v balení jsou tři) za měsíc.. Ale i tak, jasně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
28.11.13 10:55
@Petrra píše: Šel jste někdo do toho společného předplatného? Jako na celé na rok je pro mě dost peněz, ale kdyby se to rozdělilo mezi 2-3 lidi, tak už bych do toho šla…

toto je proti im pravidlam, my sme to tak raz s holkami urobili a zrusili nam pristup vsetkym, kedze sme sa logovali z inych IP

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14624
28.11.13 11:01
@rejžička píše:
@MaWe Tak já jím cca jeden čtvereček (v balení jsou tři) za měsíc.. Ale i tak, jasně.

Jo taaak, tak to potom nepotrebujes vedet jak ktery syr dopadl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
28.11.13 11:05

@MaWe Právěže potřebuju, protože mně chutná a (ne)jím ho proto, že vím, že to není zdravé, že tavené sýry vápník naopak pohlcují (laicky řečeno). Kdyby dopadl vcelku dobře, jedla bych ho víc - třeba krabičku měsíčně. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14624
28.11.13 11:09

@rejžička tak ja pisnu kamosce a dam Ti vedet :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
28.11.13 11:37

@MaWe Moc děkuju!!