Přístup na dtest.cz
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Můžu se prosím zeptat co jste podle D-testu pořídili za golfky?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ja mela predplatne asi 4 roky. Heslo znala krome me jeste moje mamka. Obcas kdyz nekdo ze znamych chtel nejaky test, tak jsem to stahla jako pdf a poslala. Ale nebylo to casto, treba 4× za rok. Ted uz jsem predplatne zrusila a prave jeden znamy, kteremu jsem obcas neco stahla si ted predplatil, tak pokud budu nutne neco potrebovat, posle mi to v pdf jako na oplatku.
Dokud jsme zarizovali byt, bylo to super, ted ale neplanujeme nic kupovat a jen kvuli potravinam to predplacet nechci. Asi az nebudu na RP otacet kazdou kacku a pujdu zase do prace, asi zase objednam, je tam i dost zajimaveho cteni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@elchirk Tak nevím, já si občas půjčím v knihovně časopis Dtest a přijde mi, že tam nic není. Jediné zajímavé jsou ty tabulky, srovnávání. Články mě moc nezaujaly. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Šel jste někdo do toho společného předplatného? Jako na celé na rok je pro mě dost peněz, ale kdyby se to rozdělilo mezi 2-3 lidi, tak už bych do toho šla…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kate02 píše:
Stáljá jsem s ním spokojená furt (máme ho necelý tři roky), před dvěma tejdnama sice přestal vysávat, ale manžel vyměnil jednu součástku za pár korun a zase v pohodě funguje (je fakt, že nebýt toho, že manžel je na tohle šikovnej, vyšla by ta oprava na víc jak tisícovku
)
Tak já D testům už nevěřím. Před lety jsem chtěla domácí pekárnu a jelikož jsem netušila, co od ní chtít, jak se ten chleba dělá a co je třeba sledovat za parametry, tak jsem šla do knihovny a zjistila, že tenkrát vyhrála pekárna kenwood. Ačkoli nebyla nejlevnější, tak jsem ji pořídila. Já blbec
vůbec to nedokázalo těsto pořádně umíchat, musela jsem pomáhat měchačkou. Mělo to totiž jen jeden hák a ještě s blbým sklonem, takže se udělala u háku boule z těsta a zbytek se přilepil na naádobu
Když už jsem teda to těsto z nádoby půl hodiny seškravovala a házela doprostřed, jakž takž se to tedy umíchalo, tak ten chleba býval propečený totál nerovnoměrně
Hlavně, že to bylo ekologické a mělo to nízkou spotřebu
Právě, že to mělo nízkou spotřebu, nedokázalo to pořádně zatopit a chleba upéct.
Tipuju, že v Dtestu to testovali ti samí blbci jako já, co viděli před testem pekárnu akorát z rychlíku a parametry výběru snad určovali tak, že se zavázanýma očima zabodli tužku do seznamu
Tak za tohle, kdybych jim zaplatila např. předplatným, tak jdu normálně k soudu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevíte někdo, prosím, jak dopadl dTest tavených sýrů? Stačilo by mi, jak dopadlo Apetito, já jiný nejím. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky bych dtesty brala s rezervou. Kamarádka pracovala na potravinářské inspekci a říkala, že kolikrát v dtestu vyšly někde nějaký bakterie nebo nebezpečný látky v jídle, tak se tam vydali s celou parádou na kontrolu a nikdy nic závadnýho nenašli. A to šli hned druhej den do těch konkrétních obchodů a testovali přesně daný bagety např. a tak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rejžička píše:
Nevíte někdo, prosím, jak dopadl dTest tavených sýrů? Stačilo by mi, jak dopadlo Apetito, já jiný nejím.
Ja bych nejedla ani ten
Pokud se nepletu, taveny syr se Ti prilepi na streva, vytvori jakysi film a ty pak cokoliv snis, netravis jak mas ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MaWe Tak já jím cca jeden čtvereček (v balení jsou tři) za měsíc.. Ale i tak, jasně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petrra píše: Šel jste někdo do toho společného předplatného? Jako na celé na rok je pro mě dost peněz, ale kdyby se to rozdělilo mezi 2-3 lidi, tak už bych do toho šla…
toto je proti im pravidlam, my sme to tak raz s holkami urobili a zrusili nam pristup vsetkym, kedze sme sa logovali z inych IP
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rejžička píše:
@MaWe Tak já jím cca jeden čtvereček (v balení jsou tři) za měsíc.. Ale i tak, jasně.
Jo taaak, tak to potom nepotrebujes vedet jak ktery syr dopadl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MaWe Právěže potřebuju, protože mně chutná a (ne)jím ho proto, že vím, že to není zdravé, že tavené sýry vápník naopak pohlcují (laicky řečeno). Kdyby dopadl vcelku dobře, jedla bych ho víc - třeba krabičku měsíčně. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit