Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebovala bych poradit, vim že je to celkem citlivé téma, tak se za to omlouvám, takže když se sama dělám přes klitoris, tak vaginu zatahuji dovnitř, a mam ji furt zatahlou, takže se udělám strašně rychle, nemám z toho skoro žádný požitek ale ja se nedokážu udělat normálně, tak mi prosím napište rady nebo jestli nejsem nějak nemocná prosim?-
Jsi nemocný.
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebovala bych poradit, vim že je to celkem citlivé téma, tak se za to omlouvám, takže když se sama dělám přes klitoris, tak vaginu zatahuji dovnitř, a mam ji furt zatahlou, takže se udělám strašně rychle, nemám z toho skoro žádný požitek ale ja se nedokážu udělat normálně, tak mi prosím napište rady nebo jestli nejsem nějak nemocná prosim?-
Kam dovnitř? Vy ji máte normálně někde venku? ![]()
Jestli je to myšleno vážně, tak v čem je problém? Hodně žen nedosáhnou uspokojení jen vaginální stimulací při souloži a pomáhají si jinak. Jestli vidíš problém v tom, že se uděláš rychle, tak zkus začínat s menší intenzitou, tedy rychlostí a tlakem. Eventuálně pokračuj i po vyvrcholení, třeba se dočkáš dalších a ve výsledku si užiješ třeba krásnou půlhodinku. ![]()
@Petule030 ano myslím to vážně, ale jakoby ja zatahuji a hodně lidí mi píše že jsem nemocná
@lucad77 píše:
Kam dovnitř? Vy ji máte normálně někde venku?
Jakoby vaginou zatahuješ
@Anonymní píše:
Jestli to myslíte tak, že prostě „zatahujete svaly“, tak co by na tom mělo být divného? Někoho může brát dotýkání se jiných částí těla, někomu se to podaří jen v jedné poloze, proč by to mělo znamenat nemoc?
A jak je výše psáno, pokud to není tolik intenzivní, můžete jít na to pomaleji, pak přestat, pak pokračovat. Nebo po orgasmu prostě pokračovat znovu. Prostě pokud se to líbí Vám a nikomu tím neubližujete, není na tom nic špatného, žádný důvod ke znepokojení ![]()
@Pišťucha95 píše:
Jestli to myslíte tak, že prostě „zatahujete svaly“, tak co by na tom mělo být divného? Někoho může brát dotýkání se jiných částí těla, někomu se to podaří jen v jedné poloze, proč by to mělo znamenat nemoc?A jak je výše psáno, pokud to není tolik intenzivní, můžete jít na to pomaleji, pak přestat, pak pokračovat. Nebo po orgasmu prostě pokračovat znovu. Prostě pokud se to líbí Vám a nikomu tím neubližujete, není na tom nic špatného, žádný důvod ke znepokojení
Ano, toto myslím, tak ja moc nevím o tom jak to má probíhat a fungovat, děkuji ![]()
@Anonymní píše:Řekla bych, že jak sex, tak masturbace mají probíhat tak, aby se to všem zúčastněným líbilo. A jestli se u toho někdo lechtá za uchem, jiný u toho kouká na zápas v tenisu? Ok, nic není špatně
Ano, toto myslím, tak ja moc nevím o tom jak to má probíhat a fungovat, děkuji
@Anonymní píše:Že tohle řešíš na Emiminu.
@Russet jak myslíte nemocná?
@Anonymní píše:
@Petule030 ano myslím to vážně, ale jakoby ja zatahuji a hodně lidí mi píše že jsem nemocná
Spíš bl. bá.
@Russet píše:
Spíš bl. bá.
A kde to má jako řešit, pouze se zeptala