Poraďte mi při orgasmu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.2.22 14:23

Poraďte mi při orgasmu

Ahoj, potřebovala bych poradit, vim že je to celkem citlivé téma, tak se za to omlouvám, takže když se sama dělám přes klitoris, tak vaginu zatahuji dovnitř, a mam ji furt zatahlou, takže se udělám strašně rychle, nemám z toho skoro žádný požitek ale ja se nedokážu udělat normálně, tak mi prosím napište rady nebo jestli nejsem nějak nemocná prosim?-

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
20.2.22 16:56

Ano, jsi nemocná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katrinever
20.2.22 17:51
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebovala bych poradit, vim že je to celkem citlivé téma, tak se za to omlouvám, takže když se sama dělám přes klitoris, tak vaginu zatahuji dovnitř, a mam ji furt zatahlou, takže se udělám strašně rychle, nemám z toho skoro žádný požitek ale ja se nedokážu udělat normálně, tak mi prosím napište rady nebo jestli nejsem nějak nemocná prosim?-

Jsi nemocný.

• Citovat
  • Upravit
24592
20.2.22 17:53
@Anonymní píše:

Kam dovnitř? Vy ji máte normálně někde venku? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
20.2.22 17:56

Jestli je to myšleno vážně, tak v čem je problém? Hodně žen nedosáhnou uspokojení jen vaginální stimulací při souloži a pomáhají si jinak. Jestli vidíš problém v tom, že se uděláš rychle, tak zkus začínat s menší intenzitou, tedy rychlostí a tlakem. Eventuálně pokračuj i po vyvrcholení, třeba se dočkáš dalších a ve výsledku si užiješ třeba krásnou půlhodinku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.22 18:49

@Katrinever jak jsem nemocná

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.2.22 18:50

@Petule030 ano myslím to vážně, ale jakoby ja zatahuji a hodně lidí mi píše že jsem nemocná

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.2.22 18:50

@Russet jak myslíte nemocná?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.2.22 18:52
@lucad77 píše:
Kam dovnitř? Vy ji máte normálně někde venku? 8o

Jakoby vaginou zatahuješ

• Citovat
  • Upravit
471
20.2.22 19:20
@Anonymní píše:

Jestli to myslíte tak, že prostě „zatahujete svaly“, tak co by na tom mělo být divného? Někoho může brát dotýkání se jiných částí těla, někomu se to podaří jen v jedné poloze, proč by to mělo znamenat nemoc? :) A jak je výše psáno, pokud to není tolik intenzivní, můžete jít na to pomaleji, pak přestat, pak pokračovat. Nebo po orgasmu prostě pokračovat znovu. Prostě pokud se to líbí Vám a nikomu tím neubližujete, není na tom nic špatného, žádný důvod ke znepokojení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.22 20:02
@Pišťucha95 píše:
Jestli to myslíte tak, že prostě „zatahujete svaly“, tak co by na tom mělo být divného? Někoho může brát dotýkání se jiných částí těla, někomu se to podaří jen v jedné poloze, proč by to mělo znamenat nemoc? :) A jak je výše psáno, pokud to není tolik intenzivní, můžete jít na to pomaleji, pak přestat, pak pokračovat. Nebo po orgasmu prostě pokračovat znovu. Prostě pokud se to líbí Vám a nikomu tím neubližujete, není na tom nic špatného, žádný důvod ke znepokojení :)

Ano, toto myslím, tak ja moc nevím o tom jak to má probíhat a fungovat, děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
471
20.2.22 20:11
@Anonymní píše:
Ano, toto myslím, tak ja moc nevím o tom jak to má probíhat a fungovat, děkuji :)
Řekla bych, že jak sex, tak masturbace mají probíhat tak, aby se to všem zúčastněným líbilo. A jestli se u toho někdo lechtá za uchem, jiný u toho kouká na zápas v tenisu? Ok, nic není špatně :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
20.2.22 21:04
@Anonymní píše:
@Russet jak myslíte nemocná?
Že tohle řešíš na Emiminu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
20.2.22 21:05
@Anonymní píše:
@Petule030 ano myslím to vážně, ale jakoby ja zatahuji a hodně lidí mi píše že jsem nemocná

Spíš bl. bá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
20.2.22 22:18
@Russet píše:
Spíš bl. bá.

A kde to má jako řešit, pouze se zeptala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit