Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den.. už asi dva týdny mám problémy tam dole.. nechce se mi kvuli tomu nekam jít.. jelikož je mi 14 a jako většina slečen se stydím.
Trápí mě opravdu velké množství takového lepkavého bezbarvého výtoku.. většinu ráno kdyz se vzbudím. Občas citím trochu svědění.. hygienu mám v pořádku.. o to urcite nejde. Všude jsem četla že takový výtok znamená těhotenství.. ale já být těhotná opravdu nemůžu takže netuším co by to mohlo být.
Kdyby měl nekdo nějaké napady.. byla bych opravdu šťastná. Dekuji.
@Xyzisw
Ahoj,
bezbarvý výtok, větší množství a sem tam svědění… Hmm… kvasinky bývají bílý hutný se žmolky a silné svědění, mohl by to být ovulační hlen, ale ten není 14dní,… taky to může být normální stav - někdo má hlenu méně a někdo více.
Menstruaci už jsi měla?
@chs.jasmin píše:
@Xyzisw
Ahoj,bezbarvý výtok, větší množství a sem tam svědění… Hmm… kvasinky bývají bílý hutný se žmolky a silné svědění, mohl by to být ovulační hlen, ale ten není 14dní,… taky to může být normální stav - někdo má hlenu méně a někdo více.
Menstruaci už jsi měla?
Měla.. už jí mám asi tri roky. Teď ji nemám asi dva měsíce.. mamka říká že to je normální.. akorát s tím jaké mám další problemy mi to moc nepřijde.
@Xyzisw píše:
Měla.. už jí mám asi tri roky. Teď ji nemám asi dva měsíce.. mamka říká že to je normální.. akorát s tím jaké mám další problemy mi to moc nepřijde.
Máš svého gynekologa? Většina gynekologů vezme na jednorázovou prohlídku dcery svých klientek. Pokud nemáš dva měsíce menstruaci a máš silný výtok, tak bych se radila s lékařem. Nemusí to nic být, ale taky může ![]()
Popros mamku, aby tě objednala ![]()