Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, potřebovala bych poradit (mam internet od T-mobile ale jen flešku takže přenosný net) ale jak já se u toho vztekám máme to k paušálu (paušál neni na mě takže jinou si zažadat nemužu) ale nejde mi ani jak stahovat filmy tak poslouchat pišničky tak načitá to stránky moc pomalu! Mam notbooku chtěla bych si pořídít net na wifi ..jen nevím kam volat kolik to asi stojí ale více jak 500kč bych dávat nechtěla! (mužu si to vše pročíst na netu) ale věřim že vaše osobní zkušenosti budou lepší děkuju…
Já mám přenosnej stejnej jak ty ale od o2, na 3 měs. za 998,– s neomezeným stahováním a spokojenost ![]()
@beručka my máme taky net od t-mobile a máme ho k tarifu 500,– za net zaplatíme 399,– (myslím
) a je vcelku rychlý. Máme ale ještě nějaký starý modem, který je pomalejší, takže ten nový už bude asi bomba. No a pokud máš net jenom na flešce, tak se nemůžeš divit, že je pomalý a nejde stahovat
To tak bývá..
No tak si nechej udělat nějaký tarif na sebe a k tomu si přihoď ten net, myslím, že to tak bude nejvýhodnější, ještě ale záleží na tom kolik měsíčně provoláš (u nás to tak je, čím víc provoláš, tím míň zaplatíš za net) ![]()
No tak s těma fleškama jsem se asi spletla podle toho co píše @Lus-i
OMLUVA ![]()
@beručka No a není to spíš místem, kde jsi? Prostě kde se nacházíš, poskytovatel zrovna nenabízí 3G síť nebo je tam pokrytí nic moc. Otestuješ to snadno, vem notas a vyzkoušej připojení někde jinde (třeba v práci). Seznam wifi poskytovatelů najdeš tady Počítej ale s tím, že budeš potřebovat anténu (někde venku třeba na okně, z té se potáhne domů kabel) a z praktických důvodů je rozumné ho zavést do wifi routeru (blikací krabička s pidianténkou) a doma vytvořit vlastní wifi síť. Nejspolehlivější je ale pevné připojení (ADSL, kabelovka…) a pořídit si domů wifi router, který většinou dávají poskytovatelé už zdarma nebo za hubičku.
Já mám teda UPC na kabel, teď na rok v akci za 348 kč, pak za 448 nebo 500 asi, a naprostá spokojenost ![]()
Ahojky ja ted premyslim o koupe internetu na flashku od vodafone ma sice FUP limit 3GB ale tak me to staci plati se jen 512 mesicne. Ale poprve mas 3 mesice zadarmo. Tak uvidime. Ted mame od t mobile a uplne na prd.
Tak jestli stahuješ filmy, tak si pravděpodobně překročila FUP limit a pak jde rychlost připojení rapidně dolů. Ohledně pevného připojení nebo wifi připojení záleží, kde bydlíš ne všude je vše dostupné. Na stránkách poskytovatelů bývá možnost ověřit si jestli je připojení v tvé lokalitě možné.