Výsledek TT: Mohu být těhotná? Test 29 dní po styku

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
30.8.25 11:12

Poraďte s výsledek TT

Ahoj holky
chtela bych slyšet váš názor. Styk jsem naposled a jediný mela 3.8 a potom jsem normalne dostala menstruaci. Tim ze ale nebyl chráněny me napadlo jestli bych nemohla byt těhotná, dělala jsem si 4 těhotenský testy (posledni dnes) což je tedy 29 dni po styku a na vsech byly takoví ti “duchové” ale ve většině případů az po limitu a celkem slabě, záleželo na tom jak jsem test natočila. Myslíte si ze bych mohla byt těhotná? Ptam se opravdu na názory, prosim veci typu ze se nemaji odečítat výsledky po uplynutí doby nebo ze se mam chránit kdyz dítě nechci moc prosim nepište. Ptam se jen čistě na názor. Hodně jsem toho přečetla a všude bylo psáno ze by po takové době tedy 29 dni po styku druha čárka uz byla jasna. Přikládám fotky dnešního testu ten nebyl sice z první ranní moci. Nevim jeslti to na fotce půjde vidět. Po uplynutí tak hodiny tam ta druhá čárka vyskočila ale jak říkám byla taková tenká a slabá. Nekde sem taky četla ze se tohle muže stávat před MS když se zvyšuji hormony atd

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15130
30.8.25 11:57

Ne, nejsi těhotná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9275
30.8.25 11:57

Negativní test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.25 11:58

@kavenka přijde vám to jako negativní i když tam je ta druhá čárka?

• Citovat
  • Upravit
15130
30.8.25 12:10

To je jen ryska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.25 12:12

@karkarka a nevíš proč se tak ukázala ta druhá čárka i když slabá? Na té force to nejde moc vidět v reálu o trochu víc

• Citovat
  • Upravit
21519
30.8.25 12:39

Test je negativní. A nejlepší postup je, že se koukneš na výsledek po 10 minutách a al ho vyhodíš. Proč to zkoumáš po hodině?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.25 12:39

@karkarka a nevis proč tam vyskočila? Celta jsem spoustu diskuzí o tom ze když byla takova slaba tak ze ty zeny ve většině případů byly těhotné, ale me to s tim časem styku a i k tomu ze jsem test dělala po 29 dnech nevychází, jen me to zmátlo

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.8.25 12:40

@nozu ja ani sama nevim. No po 10 minutách tam ta čárka nějak uz vyskočila, jen teda slaba. V tom limitu tam nic nebylo

• Citovat
  • Upravit
15130
30.8.25 12:43
@Anonymní píše: Více

Ale ta čárka není růžová, je bílá. Jen ryska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.25 12:58

Hej už toho nechej proboha! Vzdyt tady máš dvě diskuze o jednom a tom samém 8o
Kolik ti je prosím tě? Ty dítě nechceš ani neplánuješ a přesto se tady vehementně snažíš z negativních testů s ryskami vydolovat čárky a pomalu dálnice?! Tak jako tohle snad není normální, to už se fakt nedá číst :roll: Odpovědi a nazory jsi dostala, přesto se ti nelíbí a odmítáš je respektovat! A už jsme pochopili proc, ty chceš aby ti někdo z nas napsal, ze můžeš byt těhotna a zřejmě bys chtěla byt těhotná :dance:
Tak si ale ujasni, co do prčic chceš a hlavně, jestli to chce taky tvůj přítel ;) ať pak nejsi spíše zklamaná :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.8.25 13:07

Pokud te to nějak naštvalo tak se omlouvam moc. Nesnažím se nic vydolovat jen jsem z toho zmatena proč to tam vubec a to soudím na základě jiných diskuzí tady, ze vetsinou vsichni pisou ze kdyz těhotni nevyli tak tak ten test byl proste bíly, takze me ty čárky dalsi proste jen vyděsily to je vsechno. Takze se omlouvám

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.8.25 13:18

Tak nechtěla jsem, aby to vyznělo až tak moc přísně. Promiň. Jen nechápu, proč někdo nevěří tomu, co vidí na vlastní oči a ty sama říkáš, že v tom limitu tam nic nebylo ne. Takže to znamená negativní TT a že nejsi těhotná.
Neřiď se tím, co zde napsaly v jiných diskuzích jiné ženy :nevim: Tady panují různé nazory na to, co je skutečně duch a co jen ryska. Aneb každá žena vidí to, co chce vidět. Je to pak spíše v hlavě. Nektere ženy se třeba dlouho snaží otevřeně, nejde jim to a pak opravdu vidí duchy všude :? Měj se hezky.

• Citovat
  • Upravit
16187
30.8.25 13:35

Protože to některý test dělá. Buď je druhá čárka vidět, nebo neni. Tohle je ten druhý případ, tak nechapu, co tam pořád chceš vidět? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11797
30.8.25 13:52

Píšeš že se čárky objevily po limitu. co je po limitu to neplatí…někdyprávě po limitu začne prosvítat barvivo v místě kde by se měla objevit čárka…proto se testy nemají už pak odečítat. Po 29 dnech od styku bys měla jasně pozitivní test…navíc proběhla i MŠ..takže ne, nejsi těhotná… Jestli to chceš mít černé na bílém dojdi si jako samoplatce na krev na HCG…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí