Porcelánová lžíce, kde koupit?

9847
13.12.12 23:31

porcelánová lžíce, kde koupit?

Ahoj holky, netušíte někdo kde se dá sehnat, koupit, taková ta porcelánová lžíce+miska co mají v čínských restauracích na polévku? Chtěla bych ji pro manžela k Vánocům, ale nikde se mi ji nepodařilo sehnat :-( vlastně ani nevím jestli se to nějak konkrétně jmenuje abych mohla googlit kde se ptát :-(
V žádném z kamenných obchodů v nákupákách je nemají, na netu jsem koukala na karlovarský porcelán (to mi poradila jedna paní) a tam taky nemají :-(

Díky moc za tipy ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12691
13.12.12 23:39

http://www.orientik.cz/…k-200ml.html něco jako tohle?

koukám ale, že to je na čaj.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
13.12.12 23:44
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
13.12.12 23:48

@Tůmička na to zrovna taky koukám, ale nevím, nepíší tam přesnou velikost, se bojím aby to nebylo malé :( nevím kolik ml má normálně miska na polévku :think: my ji jíme z těch velkých hrnečků a ty mají půl litru :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
13.12.12 23:52

@archienka1 jé, to je přesně ono :dance: a ještě misku k tomu :think: ta co tam je, tak je na polévku nebo čaj? Asi netušíš co :think: ale píší šálek :think: ale ta lžíce je super, díky moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
13.12.12 23:53

Holky, díky vám oběma, zítra popřemýšlím kterou objednám :mrgreen: ale měla bych rychle aby to Ježíšek stihnul 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
13.12.12 23:56

Mrkni na mmb- čínský porcelán pár mi jich tam vyjelo. Nebo zadat na google - čínský porcelán, keramická lžíce apod.
Ještě mě napadlo, jestli máš v okolí nějakou čínskou restauraci, tak třeba to tam taky prodávají. A nebo se s nima určitě domluvíš… :twisted: Bys to omrkla. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
14.12.12 00:26

@wapik na mmb mi to nic nenašlo, jen něco s hello kity…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
13.10.16 22:03
@archienka1 píše:
http://www.sklo-nadobi.cz/…-p-1386.htmltotok???

Ahojky, také jsem nemohla lžíci nikde najít… mám jí pro manžela k Vánocům už objednanou :) díky za odkaz :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný