Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@chodanda píše:
@seliluc výborně, takový příštup se mi moc líbíJá jsem jen naštvaná, že po mně včera opět někdo chtěl krýt fenu s PP, ale neuchovněnou.
Venku to každopádně budete mít lepší i co se úklidu týče. Držím palce, aby vše proběhlo jak má
snad jim nebude vadit být venku, maximálně je dáme do garáže. Ale domu ne, to by tu byla kůlnička na dříví ![]()
No je fakt, že venku je to asi mnohem větší pohodka, to by asi šlo. O důkladné vymazlení se postará starší dítě, takže na tobě byde jen to papírování a veterina
(ono i toho je dost) ![]()
@seliluc v květnu bych se toho už nebála, v boudě budou v teplíčku
@Etcetera78 píše:
No je fakt, že venku je to asi mnohem větší pohodka, to by asi šlo. O důkladné vymazlení se postará starší dítě, takže na tobě byde jen to papírování a veterina
(ono i toho je dost)
ono těch dětí bude víc, hodně sousedů ![]()
@seliluc píše:
dík za uklidnění
Nám se narodily posledního března a za měsíc už šly ven, včetně spaní ![]()
Tak to vypadá, že asi štěňata pořídíme
, snad se doma nezblázním, budu doufat v nejlepší
Možná kdyby bylo zrovna nějaké chladnější počasí, hlavně v noci, tak by nebylo od věci je na prvních pár dní dát do té garáže. My jsme prvních 24 hodin i v té kuchyni pouštěli na porodní bednu přímotop. Když jsme nepustili, byla zima i feně, jak byla vyčerpaná. Až když začala potit jazykem, tak jsme teprve vypínali. A i štěňata byly takové..jak bych to řekla…placaté, neaktivní, asi jim byla zima, i když v místnosti bylo 23st. Jak jsem na ně pustila teplo, hned se začaly probírat. Takže možná že v květnu v noci nebude v boudě dost teplo
Aby pak jedly, když by jim byla kosa..
EDIT: Dívám se na info na netu a i tam píšou, že by měla být u štěňat vyšší teplota prostředí..26-28st ![]()