Poradna duly
Jana Čurdová
jůů, já se nepřidám, páč já už porodila - v listopadu 2011 ve FN Hradec Králové
![]()
takže přeju bezproblémové těhu a rychlý porod.. ![]()
Příspěvek upraven 10.04.12 v 20:44
@Sandra752 : tak já bych měla, když vše dobře dopadne, rodit v listopadu 2012, ale rodit budu v Chrudimi, do Hradce by mě poslaly jen kdyby to přišlo dříve.
Moc gratuluju a přeju, ať máš vše bez problémů
Iva
Jé tak to se sejdeme v Porodce.Odkud jsi?Já jsem z Benešovky.Moje kamarádky odrodili v 2011 a žádná mě nechce následovat. ![]()
Ahojky.
Pokud půjde všechno dobře, tak bych taky chtěla rodit v HK. TP mi vychází na 22.11. dle MS. Dle UTZ ho budu vědět příští týden.
Omlouvám se za anonymitu ale ještě jsme to nezveřejnili.
@kralicinka1 píše:
Jé tak to se sejdeme v Porodce.Odkud jsi?Já jsem z Benešovky.Moje kamarádky odrodili v 2011 a žádná mě nechce následovat.
ahooj,
já bych ráááda.. ale zatím nic… ![]()
@kralicinka1 píše:
Marboro a vy se snažíte?
no, cíleně nee.. ale už nekojím skoro 3m a antiko neberu.. ale já měla problém otěhotnět s Adél, takže hned tak to asi nebude.. ale klíďo bych do konce roku otěhotněla..
![]()
No tak to bych to moc přála.Já otěhu mimo plán.Už mám 3 děti - a dost malé.Takže je to divočina i bez dalšího miminka.Ale parták se hodí vždycky.Po finančí stránce jsme zajištěni takže uvidíme co bude.
@Marbora tak to budu moc držet palce a zatím si budeš vychutnávat tu krásnou princeznu, na fotce je moc roztomilá, gratuluju.
@IvaMod píše:
@Marbora tak to budu moc držet palce a zatím si budeš vychutnávat tu krásnou princeznu, na fotce je moc roztomilá, gratuluju.
jo díky.. jsem ráda, že ji máme
je to tedy takovej temperamentní, ukecanej smíšek, takže se už teď nenudíme..
![]()
ale pořídit ji brášku, by bylo moc fajn…
Kraličinko,
vím vím… z diskuze porodnice HK.. kloubouk dolů
![]()
No my stím nemůžeme nic moc dělat.
Musím říct že sama bych ty děti nedala.Mám manžela co podniká takže je doma.Pracuje a když je potřeba tak pohlídá.(dokotoři a tak.)Odvádí malého do školky což je super.Navíc se nám sem stěhuje jeho maminka takže nám určo taky trochu pomůžeOno stačí že si vezme jednoho nebo Manželovi pomůže až budu v porodce. ![]()
Marborko tak tas e brzy zadaří.My se oprvní taky snažili a ty další šli samy a ted tohle mimi šlo i bez nášich plánů.
Ted se do konec života budu bát že znovu otěhu i když jelikož ted budu třetím císařem tak jdu na sterilizaci.
@kralicinka1 : gratuluju k miminku, jsem ráda, že nejsem sama co otěhotněla po dvou císařských řezech. Taky nebylo mimi plánované, ale stalo se. Manžel, doktor a všichni mě straší jak je to nebezpečné být znovu těhotná po dvou císařech, ale snad to dopadne dobře. Taky jsem se s doktorem domluvila na sterilizaci při tom třetím císaři. Tak si můsíme držet palce. A ty máš doma takové mrňousky, tak přeju hodně síly. Iva
Přidejte se a podělte se
Aťv tom nejsem sama