Porod listopad 2012 Hradec Králové

Sandra752
10.4.12 18:36

Porod Listopad 2012 HK

Přidejte se a podělte se :lol: Aťv tom nejsem sama :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4397
10.4.12 19:17

jůů, já se nepřidám, páč já už porodila - v listopadu 2011 ve FN Hradec Králové :potlesk: :potlesk:

takže přeju bezproblémové těhu a rychlý porod.. :palec:

Příspěvek upraven 10.04.12 v 20:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
10.4.12 19:40

@Sandra752 : tak já bych měla, když vše dobře dopadne, rodit v listopadu 2012, ale rodit budu v Chrudimi, do Hradce by mě poslaly jen kdyby to přišlo dříve.
Moc gratuluju a přeju, ať máš vše bez problémů
 Iva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
10.4.12 19:46

Jé tak to se sejdeme v Porodce.Odkud jsi?Já jsem z Benešovky.Moje kamarádky odrodili v 2011 a žádná mě nechce následovat. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.12 20:43

Ahojky.

Pokud půjde všechno dobře, tak bych taky chtěla rodit v HK. TP mi vychází na 22.11. dle MS. Dle UTZ ho budu vědět příští týden.

Omlouvám se za anonymitu ale ještě jsme to nezveřejnili.

• Citovat
  • Upravit
5331
10.4.12 20:44

A jsi z Hk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4397
10.4.12 20:44
@kralicinka1 píše:
Jé tak to se sejdeme v Porodce.Odkud jsi?Já jsem z Benešovky.Moje kamarádky odrodili v 2011 a žádná mě nechce následovat. :D

ahooj,

já bych ráááda.. ale zatím nic… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
10.4.12 20:45

Marboro a vy se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4397
10.4.12 20:49
@kralicinka1 píše:
Marboro a vy se snažíte?

no, cíleně nee.. ale už nekojím skoro 3m a antiko neberu.. ale já měla problém otěhotnět s Adél, takže hned tak to asi nebude.. ale klíďo bych do konce roku otěhotněla.. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
10.4.12 20:51

No tak to bych to moc přála.Já otěhu mimo plán.Už mám 3 děti - a dost malé.Takže je to divočina i bez dalšího miminka.Ale parták se hodí vždycky.Po finančí stránce jsme zajištěni takže uvidíme co bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
10.4.12 20:52

@Marbora tak to budu moc držet palce a zatím si budeš vychutnávat tu krásnou princeznu, na fotce je moc roztomilá, gratuluju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4397
10.4.12 20:56
@IvaMod píše:
@Marbora tak to budu moc držet palce a zatím si budeš vychutnávat tu krásnou princeznu, na fotce je moc roztomilá, gratuluju.

jo díky.. jsem ráda, že ji máme :andel: :andel: je to tedy takovej temperamentní, ukecanej smíšek, takže se už teď nenudíme.. :mrgreen: :mrgreen:
ale pořídit ji brášku, by bylo moc fajn…

Kraličinko,

vím vím… z diskuze porodnice HK.. kloubouk dolů :potlesk: :mrgreen: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
10.4.12 21:00

No my stím nemůžeme nic moc dělat. :D Musím říct že sama bych ty děti nedala.Mám manžela co podniká takže je doma.Pracuje a když je potřeba tak pohlídá.(dokotoři a tak.)Odvádí malého do školky což je super.Navíc se nám sem stěhuje jeho maminka takže nám určo taky trochu pomůžeOno stačí že si vezme jednoho nebo Manželovi pomůže až budu v porodce. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
10.4.12 21:01

Marborko tak tas e brzy zadaří.My se oprvní taky snažili a ty další šli samy a ted tohle mimi šlo i bez nášich plánů.
Ted se do konec života budu bát že znovu otěhu i když jelikož ted budu třetím císařem tak jdu na sterilizaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
10.4.12 21:04

@kralicinka1 : gratuluju k miminku, jsem ráda, že nejsem sama co otěhotněla po dvou císařských řezech. Taky nebylo mimi plánované, ale stalo se. Manžel, doktor a všichni mě straší jak je to nebezpečné být znovu těhotná po dvou císařech, ale snad to dopadne dobře. Taky jsem se s doktorem domluvila na sterilizaci při tom třetím císaři. Tak si můsíme držet palce. A ty máš doma takové mrňousky, tak přeju hodně síly. Iva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí