Mladé těhulky, TP srpen/září 2012

62
1.4.12 14:59

Mladé těhulky, TP srpen/září 2012

Ahoj holky :) Najde se tu nějaká těhulka na povídání o prvním těhu s podobným termínem porodu? Tj. srpen/září 2012? Je mi 22 let a kámošky momentálně řeší spíš co si vzít večer na sebe než výbavičku pro mimi :D Hledala jsem v diskuzích, ale všechny jsou většinou rozjeté nebo se to týká úplně jiného týdnu těhotenství než ve kterém jsem já. Tak snad se nás tu sejde co nejvíc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5063
1.4.12 15:36

stále přijímáme nové maminky, tak se klidně přidej - termín porodu září 2012 :-)
jinak mě bude v létě 23 a čekáme druhého prcka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
1.4.12 15:39

Ahoj, mě je 22 a prcka čekám v září. Ráda si popovídám :-). Čekáš taky první mimčo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
1.4.12 15:39

skupinu už teda máme uzamčenou pod názvem Miminka září 2012, když si požádáš o vstup, přijmem tě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
1.4.12 15:44

Ahoj Tez, tak to je super, aspon někdo se našel :) jj, čekáme první mimčo. ve středu jsme byli na UTZ, takže víme tak nějak jistě, že to bude kluk, takže Matyáš :) a ty už víš co budete mít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
1.4.12 15:49

Ahoj Simčo, my podle ultrazvuku čekáme taky chlapečka :D , Matyáš je pěkné jméno, jeden z favoritů a další je ještě Daniel a Lukáš, tak se rozhodujeme :) A jak u tebe zatím probíhá těhu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
1.4.12 15:58

děkuju :) my jsme měli Matýska hned jako favorita a u holčičky jsme si nebyli jistí, ale to už je ted jedno :lol: Ze začátku jsem měla hodně problémy, skoro po každým jídle jsem zvracela :( takže jsem zhubla 5 kilo. Teď mám 58 kg, podle doktorky bych měla ještě aspon kilčo přibrat, ale mimčo je v pohodě, což je hlavní :) Jinak nevolnosti už mi ustoupily, jen po ránu než vstanu tak se musím nejdřív najíst, aby mi nebylo špatně :? Měla si taky takový nevolnosti? A už máš nějakou výbavičku? My máme zatím jen jedny dupačky, který jsem dostala k narozkám, jinak nic :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
1.4.12 16:03

Mě naštěstí ty počáteční nevolnosti úplně minuli, až ve 14 tt se mi vrátili žaludeční obtíže, které jsem měla cca před 3 lety, ale na to si budu muset zvyknout, protože jak bude mimi růst, bude na žaludek víc tlačit. A občas jsem mívala takový nepříjemný tlak v podbřišku, prý bolest od zvětšující se dělohy a já jsem samozřejmě vyděšená při každém píchnutí :) . Výbavičku chystám postupně, ale už toho mám docela dost, kupuji z mimibazárku a některé věci už dostávám od známých :D . Kolem 13 tt jsem si pořídila Angelsounds na poslech srdíčka a pro mě super věc :) . V úterý nás čeká tripple test a mám z toho trošku obavy, kdy čeká vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
1.4.12 16:14

Tak to ti závidím, že se ti to takhle vyhlo :palec: Jéé, Angelsounds bych taky chtěla :) my už máme tripple test za sebou a vše je naštěstí v pohodě, ale to vám taky určitě dopadne dobře :kytka: jinak já zítra začínám 18tt, TP mám 3. září, ty? Můžu se zeptat jestli si vdaná? My se totiž s přítelem rozhodujeme kvůli mimču jestli by nebylo lepší se vzít. Ale jestli dospějeme k názoru že jo, tak svatba by byla jen se svědkama. Za ty peníze radši pojedu na nějakou dovču :) Snad teda nějakou letos stihneme :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
1.4.12 16:19

11tt

A už máte nějakou fotečku z UTZ? Nám se povedla jen jedna v 11tt (na obrázku), ale teď zatím žádná, pořád se mrská :lol: Nemáš icq nebo FB? Nějak mi to tady nejde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
1.4.12 16:34

Tak to je super, že je vše v pořádku :) . TP máme 18.9, už se těším, aby to utelko a taky doufám, že nebudou v létě moc velká vedra :D . Vdaná nejsem a teď nejsme ani s přítelem spolu. Mimčo bylo neplánované a ve 3. měsíci se přítel rozhodl, že chce být sám. Já si myslím, že v dnešní době není svatba až tak potřeba, důležité je na matrice sepsat, že bude mít mimčo příjmení po tatínkovi a vzít se můžete kdykoliv později :) . FB ti pošlu do zpráv, mám tam i fotečky z ultrazvuku, tak si mě přidej :), jen se mi od rána nenačítá chat a nemůžu přijít na to, proč :D Fotečka z UTZ krásná, já mám podobnou taky z 11 tt a teď ze 14+2 máme krásně vidět i obličejík :) ale mrská se taky pěkně, vždycky jsem na ultrazvuku strašně dlouho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
1.4.12 16:35

Ahoj, taky se přidávám ;) sice už tady do diskuze záříjňátek chodím, ale máš uplně stejný tp jako já , tak mi to nedalo :lol: ale dle utz začínám zítra 20.tt
už cítíš pohyby? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
1.4.12 16:43

Ahoj, to je fajn, tak jsem zvědavá jestli se do toho data i trefíme :lol: Moje mamka se segrou mají narozky 5. září, tak třeba to vyjde jako dárek :D No, pohyby zatím necítím nebo je teda aspon nerozpoznám :? Už se na ně těším, ale myslím, že si jich ještě užiju až až :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
1.4.12 16:49

no já doufam že porodim v srpnu, to mam termín podle UTZ.. Já jsem teď po amniocentéze a od odběru už cítím pěkný kopanečky :srdce:
jinak já čekám asi holčičku, jinak pro kluka jsme měli favorita taky Matyáše, před týdnem změněno na Mattea :lol: no uvidíme, času je ještě doost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
1.4.12 17:12

tak snad nás nečekají moc velký vedra :,( a ta amniocentéza se dělá všem? četla jsem, že je to docela nebezpečný :nevim: a jaký máš jména pro holčičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí