Poradna duly
Jana Čurdová
No, uvidíme
nene, nedělá, já měla špatný výsledky testů atd.. takže jsem na ni šla, dnes jsem se vrátila z nemocnice, měla jsem po odběru plodovky pocit že mi odtéká plodovka, tak si mě tam nechali a už je to ok (doufam že bude i dál)
jinak pro holčičku mam vybrané jméno Viktorie a podle posledního utz by to měla i holčička být, tak uvidím ![]()
aha, tak to se mi docela ulevilo
tak snad už to bude všechno jen dobrý ![]()
jinak Viktorka je hezký jméno
my jsme chtěli Kačenku, tak snad to vyjde někdy příště ![]()
máte už některá z vás vybranej kočárek? já zatím uvažuju buď o x-landeru nebo o taku warrior
ale určitě z bazaru, nový asi nemá cenu kupovat
Ahoj, Viktorka je krásné jménu, my chtěli Lucinku. Zase ultrazvukům nevěřím na 100%, tak se jen obávám, jestli to bude nakonec holčička, bude mít všechno modré
. Na kočárek jsem koukala na Aukru a na mimibazárku. Chci určitě kombinaci i s autosedačkou, ale kvůli barvě si ho spíš zamluvím a nákup bude až budu v porodnici
Ono i bazárcích seženeš krásný kočárky a skoro nové.
já se teda zatím víc přikláním k x-landeru v trojkombinaci, nový stojí okolo 15 tisíc a to fakt nemáme
ale na netu jsem našla i použitej za 5500 Kč a vypadá jako novej
no a ten od taka v trojkombinaci jsem v bazaru našla za 3500 Kč a do srpna ještě v záruce ![]()
holky kočárek vybranej nemam, zatim na to nespěcham a budu kupovat asi nový, kdybych tedy narazila v bazárku na nějakej co by mě zaujal tak by mi to nevadilo, uvidim nu ![]()
simčo ukaž fotku ![]()
mě jde hlavně o to aby měl dvě otočná kola, aby byly nafukovací, odlehčená hliníková konstrukce a možnost trojkombinace…
já mám představu přibližně takovou:
no uvidím, třeba někdo z rodiny bude chtít přispět a bude taky nový
jinak vkus máme asi podobný a hlavně stejný nároky na kočárek
tady je odkaz na kočár, o kterým uvažujeme ![]()
ahoj holky
tak jsem se dnes objednala na genetický ultrazvuk. asi jste na něm ještě žádná nebyla, co? doktorka mi řekla, že se na něj mám objednat a za týden přijít k ní…taky říkala, že s sebou mám určitě vzít přítele a že potom už se mnou chodit nemusí, že už pak bude všechno na UZ pořád tak nějak stejný. akorát si teď nejsem jistá jestli myslela na ten genetický UZ nebo k ní??? ![]()
dojíždíme do ČB, tak bych nerada, aby si přítel bral dovolenou ,,zbytečně,, ale jestli nevíte jak to s tím genetickým UZ je, tak já si pro jistotu ještě zavolám k dr. ![]()
Simčo, o genetickém ultrazvuku jsem ještě ani neslyšela, to mě teprve asi čeká, takže jsem zvědavá na info, jak to probíhá
.
Simčo, našla jsem tento X-lander
http://www.mimibazar.cz/foto.php?… , je pěkný, ale nevím proč, mám nedůvěru ke tříkolkám ![]()
jj, dělá se ve 20-21 týdnu těhu. měří se orgány a tak…a hlavně je na něm prý mimi krásně vidět, takže už se těším ![]()
jinak já bych určitě chtěla čtyřkolku v trojkombinaci, nejspíš tedy ten x-lander, protože jsme slyšeli, že kdo potřebuje kočár do terénu, tak je tenhle nejlepší, tak uvidíme ![]()
@Simona0203 píše:
jj, dělá se ve 20-21 týdnu těhu. měří se orgány a tak…a hlavně je na něm prý mimi krásně vidět, takže už se těším
A plánuješ 3D ultrazvuk?
@Tez90 píše:
A plánuješ 3D ultrazvuk?
určitě, ale chci až tak v 7. nebo 8.měsíci
a ty?
@Simona0203 píše:
určitě, ale chci až tak v 7. nebo 8.měsícia ty?
Já určitě dříve, chtěla bych tam mimčo vidět celé a pokud to nepůjde tak co největší část, tak už se tam vejde prý jen hlavička ![]()