Poradna duly
Jana Čurdová
AHOJ VŠEM budoucím maminkám, hlavně těm, které mají termín porodu za měsíc, konec dubna ![]()
Zajímá mě, jak se cítíte Vy, které jste v podobném termínu. Já mám velké problémy se spánkem, špatně spím, vzbudím se po půlnoci a už třeba neusnu. Taky mi začínají občasné křeče v podbříšku. Včera jsem měla dokonce podezření na malý odtok plodové vody.
Jsem zvědavá, jak to máte Vy? A jak se těšíte až uvidíte poprvé své dítě. Jsem prvorodička, tak to dost všechno prožívám a různě něco pročítám
Osobně už si dlouho představuji jaké to asi bude až uvidím poprvé naší holčičku
Bohužel si také různě vybarvuji porod. Co Vy? Třeba některá z Vás je také prvorodička, která také neví, co ji moc čeká..a má různé představy.
Ahoj, můžeš přijít k nám do dubňátek. Já mam termín 21. a už abych to měla za sebou. Nohy mi otékají, poslíci taky jsou. Záda bolej a už pomalu nemůžu ani chodit, ale já čekám už druhé.
Ahoj, já rodila loni 30.4., týden jsem přenášela a nakonec porod vyvolávali. Radím Ti, netěš se, neupínej se k TP a trpělivě čekej, až se holčičce bude chtít na svět…já byla týden před TP a pak týden po naprosto nesnesitelná, nic se nedělo, všichni furt volali a psali, tak co a já furt odpovídala NIC!!!!Od doktora jsem se nic nedozvěděla, vždy jen, zatím se nic nechystá, takže jsem si nebyla jistá, jak je na tom prcek s váhou(předpovídali mi obříka), no prostě jsem byla fakt na prášky, na jednu stranu jsem se děsně na malýho těšila, na druhou jsem se děsně bála a v nejhorších stavech jsem mu nadávala, co tam pořád dělá a ať už kouká jít ven
A nejhorší byly otoky nohou a rukou, ráno mě brněly ruce, pak jsem se už nudila, všecko nachystaný, venku krásně-já se těšila, jak vyrazím s kočárem, holky ve skupině už odrozeno a já furt nic, fakt deprimující ![]()
Ale je to velká nostalgie, jak se ten konec dubna blíží a nakonec ráda vzpomínám. Užívej poslední chvilky s břichem, mě to občas chybí ![]()
Ahoj já sice nemám termín konec dubna ,ale začátek jsem 37 tt , a už to chci mít za sebou , že se nemůžu ohnout , spát ,pálí mě žáha ![]()
@Jitka007 píše:
Ahoj já sice nemám termín konec dubna ,ale začátek jsem 37 tt , a už to chci mít za sebou , že se nemůžu ohnout , spát ,pálí mě žáha
Jitko, nejsi náhodou víc? Já pozítří 37tt končím a termín mám 21.
No mám termín 13-20.4, už budu 38 tt , já pořád nevím ty tejdny , mě to mate to +dni
, já jsem takhle dlouho těhotná nebyla
, holka se mi narodila ve 30tt
![]()
ahoj, jak najdu dubnatka? ![]()
@Pettulle píše:
Ahoj, můžeš přijít k nám do dubňátek. Já mam termín 21. a už abych to měla za sebou. Nohy mi otékají, poslíci taky jsou. Záda bolej a už pomalu nemůžu ani chodit, ale já čekám už druhé.
Ahojky,ja take blbe spim…hlavne kdyz se otacim,tak citim,jak se to miminku nelibi..tak spim jen na zadech a nebo na levem boku..jsem taky prvorodicka a strach z porodu nemam,na mimi s emoc tesim,ale zaroven bych ji chtela mit jeste v brisku..taky jsem pomalejsi a porad hladova..tp mam 12.4 a druhy 21.4,tak sem zvedava ![]()
@MácaBrouzdalka píše:
ahoj, jak najdu dubnatka?
https://www.emimino.cz/…dubnu-77142/ bude to po tobě chtít odeslat žádost ![]()
@Jitka007 píše:
No mám termín 13-20.4, už budu 38 tt , já pořád nevím ty tejdny , mě to mate to +dni, já jsem takhle dlouho těhotná nebyla
, holka se mi narodila ve 30tt
Já jsem ted 36+5, takže jedu 37tt a až budu 37+0, tak ho budu mít ukončený a začnu 38tt ![]()
@Pettulle píše:
Já jsem ted 36+5, takže jedu 37tt a až budu 37+0, tak ho budu mít ukončený a začnu 38tt
No tak to jsem víc no , já se v tomhle strácím ![]()
@MácaBrouzdalka
Ahoj, ja mam TP za 5 tydnu-melo by to byt kvetnatko-ale myslim, ze to bude dubnatko..citim se jako ty-moc se nevyspim, mala me drti nozkama zebra, zaha me pali snad kazdy den
,stydka kost boli jako blazen
ale na malou uz se mooc tesime ![]()
@Jitka007 píše:
No tak to jsem víc no , já se v tomhle strácím
Ale už aby to bylo co? ![]()
@Pettulle píše:
Ale už aby to bylo co?
No to jo ,ale nějak pomalu to utíká ![]()