Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojte čerstvé těhulky
.Je to pár dní,co jsem na testíku objevila // a termín bych podle poslední MS měla mít 5.prosince.Kdo je na tom podobně,přidejte se.Radujme se společně z našeho vytouženého bříška ![]()
Těším se na vaše příspěvky ![]()
Příspěvek upraven 03.04.12 v 19:30
Ahoj,gratuluju. Mě vychází 5.12.2012 podle ovulace. Kolikátý jsi DPO?
Ahojky,taky gratuluji
. Dnes jsem 14DPO
a kolikátý jsi ty?. To je tvoje první mimi?
Já jsem taky 14DPO
Je moje první,vymodleny po dvou letech.Co ty?Podle profilovky koukám,že už doma čertíka máš:) Kdy se chystáš k doktorovi?
Jo jo,už mám doma jedno „zvíře“
Tohle mimi je velmi chtěný,i když né úplně vymodlený. Intenzivně jsme se snažili od konce listopadu a já už myslela,že nám to nepljde. První má jiného tátu,tak jsem nevěděla jak na tom ten můj je
.Jezdí totiž na BMX kole a to není nic zdravýho na „koule“
.K doktorce se chystám dneska
,cca za hoďku.. Už jsem objednaná měsíc,s tím,že mi třeba pomůže a nasadí nějaký hormony a už asi nebude muset
. Počítám ,že na UTZ mě pošle za 14 dní
.No uvidíme.Nebudu jí do toho kecat
.
No a gratulace o to větší,že jste se snažili takhle dlouho a nakonec se vám to takhle povedlo
. To je úžasný… Budete mít dáreček k Vánocům.Jůů
Já měla malýho (Kubíka) na Nový rok ![]()
Tak jezdí nejspíš opatrně,když vám to vyšlo tak brzo
Mě právě objednala sestra až za týden,tak jsem napnutá jak struna
Co nějaký přiznaky,máš? Taky jsem si říkala,že budeme mít krásnej vánoční dárek ![]()
Ahoj holky,
dnes bych měla být 4+1, takže podle netové těhotenské kalkulačky bych měla mít termín porodu kolem 5.12.
Takže Vás jdu pozdravit, sem taky prosincová ![]()
Gratuluju.Já bych měla být podle ms 5+3 ale měla jsem ovulaci až 26DC,tak nevím jak to počítat
@sonata001 - asi Ti pak po UTZ upřesní termín a tedy i stáří.
Mně to vychází tak nějak kolem toho 13, 14 dne, takže přesně uprostřed a tím pádem bude doktor happy, páč mu krásně budu sedět v tabulkách!
@sonata001 Příznaky zatím žádný, až na megabřicho. U prvního těhotenství jsme oznamovali až na začátku 4. měsíce a bylo to v pohodě, teď mám obavu, že už za měsíc to bude vidět ![]()
Taky mam velky bricho a porad strasny hlad,tak myslim,ze za mesic mam 100kg
Ahoj Katko
,taky gratuluju k miminku.. ![]()
Tak jsem přišla od doktorky
.Udělala UTZ,že prý nepůjde nic vidět,ale chtěla mít přehled,jestli třeba nebudu mít nějakpou cystu..No a cysta žádná,zato sliznice hodně zvýšená a byl tam flek a že to téměř jistě je mimi
. Tak už jsem viděla moje miminko ,no jsem šťastná jako blecha… Za 3 týdny jdu na další UTZ,už by mělo jít vidět srdíčko
a fazolka.A taky jsem objednaná na krev
,tam už se mi ale tolik nechce…
No a příznaky zatím žádné..Spíš jsem jen hodně ospalá,ale to je taky asi vytížením v práci a péčí o toho mýho věčně nemocnýho Kubíka. Bříško mi nejde moc zatáhnout a pořád se cpu studenýma pomerančema
. Joo a hlad - ten se dá zatím zvládnout..Hlavně já mám z čeho trávit
.
Tak to je pěkný,aspoň víš,že je prcek na správným místě. Já se už němužu dočkat příštího týdne
To věřím,já už se taky těším na další UTZ
.. Já se dost bála mimoděložního.. Dost holek v mým okolí skončilo ve špitále na laparoskopii
.