Porod v prosinci 2012

2351
25.3.12 08:47

Porod v prosinci 2012

Ahojte čerstvé těhulky :kytka: .Je to pár dní,co jsem na testíku objevila // a termín bych podle poslední MS měla mít 5.prosince.Kdo je na tom podobně,přidejte se.Radujme se společně z našeho vytouženého bříška :palec:

Těším se na vaše příspěvky :mavam:

Příspěvek upraven 03.04.12 v 19:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
383
25.3.12 10:20

Ahoj,gratuluju. Mě vychází 5.12.2012 podle ovulace. Kolikátý jsi DPO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
26.3.12 08:14

Ahojky,taky gratuluji :kytka: . Dnes jsem 14DPO :D a kolikátý jsi ty?. To je tvoje první mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
26.3.12 08:57

Já jsem taky 14DPO :) Je moje první,vymodleny po dvou letech.Co ty?Podle profilovky koukám,že už doma čertíka máš:) Kdy se chystáš k doktorovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
26.3.12 09:08

Jo jo,už mám doma jedno „zvíře“ :mrgreen: Tohle mimi je velmi chtěný,i když né úplně vymodlený. Intenzivně jsme se snažili od konce listopadu a já už myslela,že nám to nepljde. První má jiného tátu,tak jsem nevěděla jak na tom ten můj je :oops: .Jezdí totiž na BMX kole a to není nic zdravýho na „koule“ :mrgreen: .K doktorce se chystám dneska :D ,cca za hoďku.. Už jsem objednaná měsíc,s tím,že mi třeba pomůže a nasadí nějaký hormony a už asi nebude muset :palec: . Počítám ,že na UTZ mě pošle za 14 dní :dance: .No uvidíme.Nebudu jí do toho kecat :D .

No a gratulace o to větší,že jste se snažili takhle dlouho a nakonec se vám to takhle povedlo :potlesk: :potlesk: :kytka: . To je úžasný… Budete mít dáreček k Vánocům.Jůů :) Já měla malýho (Kubíka) na Nový rok :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
26.3.12 10:11

Tak jezdí nejspíš opatrně,když vám to vyšlo tak brzo :) Mě právě objednala sestra až za týden,tak jsem napnutá jak struna :) Co nějaký přiznaky,máš? Taky jsem si říkala,že budeme mít krásnej vánoční dárek :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
26.3.12 10:13

Ahoj holky,

dnes bych měla být 4+1, takže podle netové těhotenské kalkulačky bych měla mít termín porodu kolem 5.12.

Takže Vás jdu pozdravit, sem taky prosincová :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
26.3.12 10:19

Gratuluju.Já bych měla být podle ms 5+3 ale měla jsem ovulaci až 26DC,tak nevím jak to počítat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
26.3.12 10:26

@sonata001 - asi Ti pak po UTZ upřesní termín a tedy i stáří.
Mně to vychází tak nějak kolem toho 13, 14 dne, takže přesně uprostřed a tím pádem bude doktor happy, páč mu krásně budu sedět v tabulkách!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
26.3.12 11:19

Tak to máš teda přesný jak hodinky.Nějaký přiznaky už jsou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
26.3.12 12:47

@sonata001 Příznaky zatím žádný, až na megabřicho. U prvního těhotenství jsme oznamovali až na začátku 4. měsíce a bylo to v pohodě, teď mám obavu, že už za měsíc to bude vidět :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
26.3.12 13:12

Taky mam velky bricho a porad strasny hlad,tak myslim,ze za mesic mam 100kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
26.3.12 13:19

Ahoj Katko :mavam: ,taky gratuluju k miminku.. :kytka:

Tak jsem přišla od doktorky :D .Udělala UTZ,že prý nepůjde nic vidět,ale chtěla mít přehled,jestli třeba nebudu mít nějakpou cystu..No a cysta žádná,zato sliznice hodně zvýšená a byl tam flek a že to téměř jistě je mimi :dance: :dance: . Tak už jsem viděla moje miminko ,no jsem šťastná jako blecha… Za 3 týdny jdu na další UTZ,už by mělo jít vidět srdíčko :dance: a fazolka.A taky jsem objednaná na krev :roll: ,tam už se mi ale tolik nechce…
No a příznaky zatím žádné..Spíš jsem jen hodně ospalá,ale to je taky asi vytížením v práci a péčí o toho mýho věčně nemocnýho Kubíka. Bříško mi nejde moc zatáhnout a pořád se cpu studenýma pomerančema :mrgreen: :mrgreen: . Joo a hlad - ten se dá zatím zvládnout..Hlavně já mám z čeho trávit :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
26.3.12 13:44

Tak to je pěkný,aspoň víš,že je prcek na správným místě. Já se už němužu dočkat příštího týdne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
26.3.12 13:46

To věřím,já už se taky těším na další UTZ :dance: .. Já se dost bála mimoděložního.. Dost holek v mým okolí skončilo ve špitále na laparoskopii :( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí