Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky nové těhulky
Elen-ko na 5.12.to vychází snad už třem těhuldám
a zítra držím palce
.Mischah i tobě samozřejmě přeji,ať je vše v pořádku.. ![]()
To se nám to tu hezky množí
![]()
Tak na ultrazvuk jdu ve čtvrtek v poledne
Ještě tedy do apolinářského CARu, pak mě předají do obvodní těhotenské poradny. Nemůžu se dočkat ![]()
Barunko, hcg by se mělo co 2dny zdvojnásobit.Většinou,když je něco špatně,tak hcg neroste jak má.Tak si zajdi jednou a pak za 2 dny a uvidíš.To hlavně pro tvůj klid.Já půjdu tak za 3 dny k dr.Když uvidí aspoň dutinku a žloutkový váček,tak budu víc v klidu.
také vítám nové těhulky.A přeji,a´t je vše v pořádku.
zdá se,že je jaro a je velmi plodné období.Vím sama o dosti těhulích teď v březnu.
Alheno, at na tebe vykoukne už aspoň začínající srdíčko.
Holky, nevím jak vy,ale já jsem fakt vyčerpaná.Toto si u prvního nepamatuji.Asi nízký tlak,ale šíleně se ploužím, žádný elán.
Ahoj holky!
Koukám, že je nás tu víc, což je super!
Já se na kontrolu chystám nejdříve v tom 7tt + něco, možná ještě o týden později. Tak nějak mám dojem, že se na začátku stejně nic neuspěchá a fotka z UTZ každý týden mně neudělá o moc jistější, že bude všechno ok. Pokud to má být dobré, tak bude a když nemá, tak nebude, i kdybych byla u doktora každý den… Navíc se mně to moc nehodí v práci, takže jsem v klidu a teď se nikam nechystám. Čárku mám tlustou a barevnou jako kontrolní, nešpiním, nekrvácím, vlastně nemám moc příznaků, ale to si myslím, takhle ze začátku nebylo ani u prvního. Jsem zvědavá, jak to půjde dál ![]()
To je skvělý,že nás tu začíná být víc… Asi to tu brzy uzavřu,ať můžeme drbat v klidu.Co vy na to?
Co si já pamatuju,tak u prvního těhu jsem byla dlouho bez příznaků.Až na nevolnost která byla někdy od 6-7tt.Zato teď mě začínají bolet bradavky ,tlačí mě podbřišek a jsem samý pupínek
… Alespoň,že ještě ne
.Dneska jsem podle kalkulajdy přesně 5tt
.Už se těším na další kontrolu k doktorce…
@Gabčulinda ještě bych tomu dala chvilku čas, ať se připojí další prosinčandy…
Joo jasně,já jen abych Vás informovala dopředu
..Ještě tomu dám tak týden,14 dní,ať mají těhulky prostor
…
Ahojky, tak dr. mi potvrdil těhotenství, ale srdíčko bude snad vidět už příští týden. To jdu znovu na kontrolu. Tak uvidím. Normálně bych dr. taky tak rychle neřešila, ale byla jsem už asi 3 týdny objednaná na preventivku, tak jsem to spojila dohromady. U dcerky jsem byla poprvé u dr. až kolem 10 týdne
.
Jinak příznaky mám hodně podobné - motání hlavy a občasné pocity na zvedání žaludku.
Na uzavření bych taky ještě počkala. Když si vezmu, že podle kalkulačky mám termín 5.12., a to jsem to zjistila opravdu brzy, menzes se mi nedostavila ještě ani týden, tak určitě budou ještě prosinčátka přibývat ![]()
No to je nádhera..Tak tedy moooc gratuluju
. Držím palce,ať je i nadále všechno v pohodě ![]()
@Gabčulinda ,já bych taky počkala.Určitě některé holky čekají do srdíčka.
@elen-ka ,gratuluji k potvrzení těhotenství. koukám,že dcerka má jenom rok.To si teda troufáš. Nevím,jak moc je hodná,ale třeba já v roce ještě vůbec o dalším nepřemýšlela,jak mě ten můj malej zloban zaměstnával.A dělá i teď,ale přeci jen už je to jednodušší.
S příznaky se přidávám.Bolí mě bradavky, podrážděný žaludek.Včera se mi i motala hlava a k večeru fakt velká únava a bolí i záda.
Peti, Zuzka je celkem hodná, ale velmi aktivní
. Já jsem to plánovala tak na dva roky od sebe, neb nechci to kvůli věku moc dlouho odkládat. No uvidím, jak to budu zvládat. Myslím si, že nejhorší to bude tak následující 2 případně 3 roky. Pak to už budou zase jiné problémy, ale děti taky budou už samostatnější. Vidím to teď u Zuzky, jaký je to rozdíl za ten rok.
Eli, já se začala snažit,když měl malý 1,5roku a 2× to nevyšlo,ale musím říct,že zase v těch 2 letech je to obrovský skok vpřed a třeba teď už i vydrží chvíli beze mě.Ale zase je super,když se děti spolu zabaví.Takhle si musím pořád hrát já a neustále vymýšlet kam jít,aby se doma nenudil.On je Fáďa také velice aktivní dítě.Bohužel se dosud budí i v noci klidně 5×.Ale ženská si zvykne,že. ![]()
Holky,nevíte někdo,jak předělat tu ikonku?zkouším nahrát něco jiného a pořád tam zůstávají ty kytky.tomu nerozumím.
Peťul mě to taky blblo,tak jsem to zkusila cca 5× po sobě a už dobrý
.