Poradna duly
Jana Čurdová
Ahooj
. No já včera k večeru začala lehoulince špinit,ale už dobrý..Měla jsem dost stresu v práci a i po ní,tak si myslím,že to bylo z toho. Jinak mám citlivý bradavky a pobolívá mě bříško
,ale to je normální,tak si z toho nedělám hlavu.. A nemám chuť na sex.. Ach jo…
Já jsem podle mých výpočtů
4+3tt
. Už mám vybraný i kočárek a jména
Trošku(dost) předbíhám,ale chci si to od začátku náležitě užít ![]()
My radši ani nesexujem,až co řekne v pondělí doktor.. Po kočárkách taky koukám,ale zatím tiše ![]()
Já už odpočítávám minuty v práci.Nemůžu se dočkat rizikovýho (budu ho mít kvůli mým nemocem)
Ahoj holky!
U mě žádné převratné novinky,vše stejné. Jsem pořád nějaká podrážděná, ale to je asi díky těm hormonálním změnám normální. Taky bych jen spala, což je v práci dooost vidět na výkonu ![]()
Ke gynekologovi se chystám až někdy po 16. dubnu, tak uvidím, co bude. Nevolnosti jsou zatím ok, spíš nemám moc chuť na jídlo, ale jakmile mně něco sedne, tak jsem schopná toho sníst kamion. Tak jsem zvědavá, jestli budu na konci jak kulička ![]()
A už jdu pracovat ![]()
Ahoj holky, snad mě vezmete mezi sebe
Dneska 5. den meškám s MS (poslední byla 1.3.2012) a test je pozitivní
viz. 
TP tedy vychází na 2.-3.12.2012 ![]()
Alheno, vítej! Doufám, že se tu všechny zdárně prokoušeme těch 9 měsíců! ![]()
@KatkaX Ahoj, no snad ano ![]()
Kolik Vám je let? Mně 18 a miminko je plánované, na doporučení lékaře kvůli složité endometrióze. Vyšlo hned první snažení ![]()
@sonata001 píše:
Ahoj,taky tě vítám. Me je 23 a po dvou letech se povedlo
Fíha, dlouhá doba. Tak hlavně, že se povedlo ![]()
Holky, taky vás tak bolí prsa? Mám je pěkně citlivá, jen trochu důraznější dotyk už bolí, ani to ležení na břiše už není nic moc. Podle těhu kalkulačky jsem dnes 4+1tt, ale už to trvá aspoň týden…
Alhena: Ahoj,mě bolí teda jen levý prso ![]()
Holky ,jaký máte test cca v 18DPO? Já už mám asi 5dní pořád stejnou druhou čárku,vůbec nesílí ![]()
Ahojky Alheno
.Tak tě tady vítám… Mě je 23 a čekám už druhý. Poprvé jsem rodila ve 20-ti. Že se vám to povedlo na 1.pokus je nádhera
.My se snažili od konce listopadu…
**Co takhle o sobě něco napsat ? ** ![]()
@sonata001 píše:
Alhena: Ahoj,mě bolí teda jen levý prso
Holky ,jaký máte test cca v 18DPO? Já už mám asi 5dní pořád stejnou druhou čárku,vůbec nesílí
A jak je ta / silná? Stejně jako kontrolní? Protože jestli jo,tak už víc zesílit nemůže.. Nebo přidej fotku.My ti to tady zkoukneme .A neboooj ![]()
Právě že je slabá.Foto sem hodim večer,teď nemám možnost.Dokonce se mi zda,že i slabne ![]()
Třeba se ti to jen zdá… Tak jestli máš i ty starší testíky,tak je vyfoť společně,ať je máme s čím porovnat… Hlavně se nestresuj ![]()
Ahoj holky, mohla bych se k vám taky přidat? Také jsem našla 2 čárečky ve středu.zdá se,že sílí, tak jsem sebrala odvahu sem napsat.mám toho už docela dost za sebou,takže v klidu budu,až uvidím alespoň srdíčko.