Porod v prosinci 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2351
31.3.12 11:29

No jasně :D Vítáme tě mezi námi :kytka: Takže jestli to dobře chápu ,tak už jsi dřív měla nějaké problémy s těhu? :( držím mooc palečky,aby to bylo v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
31.3.12 12:17

A už jste byly na ultrazvuku? Já se můžu objednat v pondělí, tak snad mi dají nějaký bližší termín a už bude něco vidět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
31.3.12 12:27

Já byla v pondělí a to jsem byla přesně 4tt a byl vidět flek :palec: Srdíčko jde většinou vidět od cca 5tt,ale 6tt není výjimka.. Já budu na dalším UTZ 7+3tt . Už se těšíš,viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
31.3.12 12:33

@Gabčulinda No jéje, moc se těším :) Půjdu k Apolináři, mají tam ultrazvuky s hodně velkým přiblížením, takže určitě už bude vidět aspoň flek :-) Jsem 4+2tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
31.3.12 12:42

Joo Apolinář..Tam bych chtěla jednou rodit,jenže to máme kapku z ruky… Jsem až z Chomutova :? Takže asi zase Kadaň :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
31.3.12 13:05
@Gabčulinda píše:
Joo Apolinář..Tam bych chtěla jednou rodit,jenže to máme kapku z ruky… Jsem až z Chomutova :? Takže asi zase Kadaň :zed: :zed:

Apolinář a rodit? Tam by mě nikdo dobrovolně nedostal, snad jen kvůli tomu, že je to perinatologické centrum a nebylo by s námi něco v pořádku. Ale vůbec se mi tam nelíbí, oddělení hrozná, všechno tak nějak neosobní, sály jsou oddělené jen zástěnou, takže je všechno slyšet, žádná možnost alternativních poloh nebo pomůcek, atd.
Nene, my máme v merku Mělník :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
31.3.12 13:14

@Gabčulinda K Apolináři jdu jen na ten ultrazvuk. Chodila jsem tam do poradny pro léčbu endometriózy a 1× jsem byla na konzultaci v CARu. Chtěli, abych po vysazení HA rychle byla těhotná, neb je to vlastně léčba. A kdyby se mi bolesti zhoršovaly, aby kdyžtak pomohli dostupnými metodami. Následující měsíc jsem měla jít na úvodní vyšetření a vida, šlo to i bez nich :) Teď jen chtějí potvrdit těhotenství, asi dostanu nějaké léky na podporu, neb trochu špiním, a odešlou mě do obvodní těhotenské poradny. K Apolináři budu nadále chodit jen na speciální endokrinologii pro těhotné, neb mám autoimunitní zánět štítné žlázy.
Takže tak… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
31.3.12 15:48

Gabi, nevím,zda máš zaplé podpisy.Já to tam mám vypsané.Toto je mé 7mé těhotenství a zatím mám doma jednoho syna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
31.3.12 15:57

No vidíš to..podpisy jsem měla vypnutý :roll: .No ty sis holka prošla peklem..Snad to tentokrát bude o.k. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
31.3.12 16:44

No doufám. Je to vůle boží a člověk se nakonec smíří se vším.A zase o to víc si pak váží těch malých zázraků.
Jak jsem to tak pročítala,tak jsem oproti vám tady skoro stařenka.no jo,ve 20 či 25 jsem se na mimi necítila a pak už to nebylo tak jednoduché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
31.3.12 17:10

@petra - nejsi v tom sama ;) , ja asi prestanu cist, protoze se pak zacinam bat, co by se vsechno mohlo stat.
Musime se snazit byt v pohode a na to spatne nemyslet :hug:
Odkud je tvuj manzel? Jestli to tedy neni tajne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
31.3.12 19:44

Jirulko, já vím,je nás tolik,pro které ta cesta za vysněným dítětem je velmi trnitá.Za ty leta mám načteno,nastudováno…proto vím,že se to nesmí vzdát. :kytka:
Manžel je z arabských emirátů.Ale jinak je palestýnec-egypťan.Klidně se ptej,jestli tě něco zajímá.
Koukám,že jsi po ivf.Kampak chodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
31.3.12 20:54

Chodila jsem do natalartu v Plzni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
1.4.12 09:23

Ahoj,posílám ty moje testy. Ten poslední je ze včerejška. Denska už jsem pro klid netestovala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
1.4.12 09:27

Ahooj,já bych řekla že je to o.k. Asi to působí slabší kvůli zažloutnutí,ale to je jenom optika :palec: .Pokud chceš mít vážně jistotu,tak si zajdi někam na krev,jako samoplátce a tam ti pak řeknou,jesti je to dobrý.. Ono zlato nemůžeš počítat s tím,že ze dne na den budeš mít na TT dálnici jako kráva..Jde to postupně a hlavně pomalinku.. Nestresuj se :hug: .Podle mě je to v pořádku :kytka: ..

To jsou Mamatesty 10?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital