Porod v prosinci 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3200
26.3.12 14:38

Na UTZ se chystám až tak v 7 + něco, aby tam bylo něco vidět. Dřív v tom nevidím smysl, protože stejně by mě pak chtěl ještě doktor za 2, 3 týdny vidět a nic by mně neřekl. Takže já plánuju tak po tom 16. dubnu se objednat. Ale už se nemůžu dočkat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
26.3.12 14:46

No já taky nepočítala s UTZ,ale chtěla vědět,jestli nemám třeba cystu a pod. Byla jsem u týhle doktorky poprvé :D ,tak mě chtěla vidět… No já se taky těším na 1.fotku a na srdíčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
27.3.12 07:47
@Gabčulinda píše:
No já se taky těším na 1.fotku a na srdíčko

Jo, to čekání na začátku je nekonečný!
Mně je stále úplně dobře, až se mně nechce věřit. U prvního těhotenství byl první trimestr horor, celý jsem pro :poblion: , takže si užívám, že teď nic. Nicméně si už přesně nepamatuju, kdy to začalo a vzhledem k tomu, že jsem úplně na začátku, tak to může přijít raz dva.

Štve mě ten můj obří pupek. Ráno vstanu - dobrý, plochý. Nasnídám se a 3.měsíc je tu :mrgreen: . Fakt nevím, co s tím a navíc si nemyslím, že by děloha byla už tak velká, aby se tohle muselo dít. Jestli já jenom hodně nežeru :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
27.3.12 07:54

He he :mrgreen: . No mě se začalo dělat špatně od žaludku v 6tt a doslova jesm „prošavlovala“ celý těhotenství.Ještě v porodnici jsem :poblion: .Joo to byl nářez…Včera k večeru mě ale začala dost bolet stydká kost :( Z toho jsem trošku naštvaná.. Mám to od prvního porodu..Kubík měl velikou hlavu(nadprůměr) :zed: .Ach jo… No snad to přestane…

No je dobře,že nám ještě není zle :pankac: ..Ale ono to stejně přijde… Já mám teď největší problém s pletí.. Za posledních 14 dní mám pupínky všude-v dekoltu,na obličeji i na zádech :,( :,( . Dělám s lidma,potřebuju vypadat jako normální člověk :pocitac: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
27.3.12 07:55
@Gabčulinda píše:No je dobře,že nám ještě není zle :pankac: ..Ale ono to stejně přijde…

néééééééé :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
27.3.12 07:57

Ale jóóóóóóóóó :( .Málokomu se to vyhne,když u předchozích těhotenství nevolnost byla.. Navíc je to i dědičný.Teda alespoň mi to říkala doktorka..... :nevim: U mě to sedělo na 100%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
27.3.12 08:45

Mě taky zatím špatně není a doufám,že to tak zůstane :) ale to břicho je opravdu velký. KatkaX - buď ráda,že máš aspoň po ránu plochý břicho,u mě už ani to ne a to jsem docela hubená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
27.3.12 09:07

Já mám břicho pořád stejně hnusný :mrgreen: ,ale už mi nejde zatáhnout :zed: .
U prvního těhu na mě šlo vidět bříško až od začátku 7. měsíce,tak uvidím,jak to bude teď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
27.3.12 09:49

Když těhotný,tak pořádně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
27.3.12 11:09
:pankac: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
27.3.12 11:44

@sonata001 však jsem taky těhotná kratší dobu, počkej, co budu psát za týden :mrgreen: To už budu mít břuch, že mě budou v autobuse pouštět sednout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
27.3.12 11:51

Jéé to bych chtěla zažít..Mě pouštěli sednout až tak v tom sedmým :roll: … No ale jestli budu žrát tak jako doteď,tak budu vypadat jako těsně před porodem dvojčat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
27.3.12 13:06

Já mám večer takový vlčí hlad, že sežeru na co přijdu :roll:
Jinak tedy se snažím jíst 5× denně, nicméně jedna moje porce by normálnímu člověku stačila na 3 jídla… A to jsem si říkala, jak se budu hlídat, abych moc nepřibrala, ach jo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
27.3.12 13:21

S tim břichem jsme na tom stejně a bude to horší a horší:) Teď jsem dojedla v praci oběd -sice jen květák na mozeček,ale cítím se vyhladověla jak před obedem:)) Fakt děsný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
29.3.12 16:36

ahoj,tak jak jste na tom?Mě dneska teda pěkně bolí záda,břicho a dokonce levé prso :-) už se těším na pondělí,ale myslím si,že doktor nic ještě neuvidí.Budu 20DPO po ovulaci,což je tak 4-5týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí