Poradna duly
Jana Čurdová
Na UTZ se chystám až tak v 7 + něco, aby tam bylo něco vidět. Dřív v tom nevidím smysl, protože stejně by mě pak chtěl ještě doktor za 2, 3 týdny vidět a nic by mně neřekl. Takže já plánuju tak po tom 16. dubnu se objednat. Ale už se nemůžu dočkat!
No já taky nepočítala s UTZ,ale chtěla vědět,jestli nemám třeba cystu a pod. Byla jsem u týhle doktorky poprvé
,tak mě chtěla vidět… No já se taky těším na 1.fotku a na srdíčko
@Gabčulinda píše:
No já se taky těším na 1.fotku a na srdíčko
Jo, to čekání na začátku je nekonečný!
Mně je stále úplně dobře, až se mně nechce věřit. U prvního těhotenství byl první trimestr horor, celý jsem pro
, takže si užívám, že teď nic. Nicméně si už přesně nepamatuju, kdy to začalo a vzhledem k tomu, že jsem úplně na začátku, tak to může přijít raz dva.
Štve mě ten můj obří pupek. Ráno vstanu - dobrý, plochý. Nasnídám se a 3.měsíc je tu
. Fakt nevím, co s tím a navíc si nemyslím, že by děloha byla už tak velká, aby se tohle muselo dít. Jestli já jenom hodně nežeru ![]()
He he
. No mě se začalo dělat špatně od žaludku v 6tt a doslova jesm „prošavlovala“ celý těhotenství.Ještě v porodnici jsem
.Joo to byl nářez…Včera k večeru mě ale začala dost bolet stydká kost
Z toho jsem trošku naštvaná.. Mám to od prvního porodu..Kubík měl velikou hlavu(nadprůměr)
.Ach jo… No snad to přestane…
No je dobře,že nám ještě není zle
..Ale ono to stejně přijde… Já mám teď největší problém s pletí.. Za posledních 14 dní mám pupínky všude-v dekoltu,na obličeji i na zádech
. Dělám s lidma,potřebuju vypadat jako normální člověk
…
@Gabčulinda píše:No je dobře,že nám ještě není zle..Ale ono to stejně přijde…
néééééééé ![]()
Ale jóóóóóóóóó
.Málokomu se to vyhne,když u předchozích těhotenství nevolnost byla.. Navíc je to i dědičný.Teda alespoň mi to říkala doktorka.....
U mě to sedělo na 100%.
Mě taky zatím špatně není a doufám,že to tak zůstane
ale to břicho je opravdu velký. KatkaX - buď ráda,že máš aspoň po ránu plochý břicho,u mě už ani to ne a to jsem docela hubená ![]()
Já mám břicho pořád stejně hnusný
,ale už mi nejde zatáhnout
.
U prvního těhu na mě šlo vidět bříško až od začátku 7. měsíce,tak uvidím,jak to bude teď…
@sonata001 však jsem taky těhotná kratší dobu, počkej, co budu psát za týden
To už budu mít břuch, že mě budou v autobuse pouštět sednout ![]()
Jéé to bych chtěla zažít..Mě pouštěli sednout až tak v tom sedmým
… No ale jestli budu žrát tak jako doteď,tak budu vypadat jako těsně před porodem dvojčat ![]()
Já mám večer takový vlčí hlad, že sežeru na co přijdu ![]()
Jinak tedy se snažím jíst 5× denně, nicméně jedna moje porce by normálnímu člověku stačila na 3 jídla… A to jsem si říkala, jak se budu hlídat, abych moc nepřibrala, ach jo ![]()
S tim břichem jsme na tom stejně a bude to horší a horší:) Teď jsem dojedla v praci oběd -sice jen květák na mozeček,ale cítím se vyhladověla jak před obedem:)) Fakt děsný.
ahoj,tak jak jste na tom?Mě dneska teda pěkně bolí záda,břicho a dokonce levé prso
už se těším na pondělí,ale myslím si,že doktor nic ještě neuvidí.Budu 20DPO po ovulaci,což je tak 4-5týden