Porod v prosinci 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2351
3.4.12 19:16

Kdyby tady nástěnka byla :oops: .Ta je jen v uzavřených diskusích :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ..No jo-jsem roura :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1361
3.4.12 19:25

@Gabčulinda Asi hloupý dotaz, ale na nástěnku, znamená kam ? :lol: Jako normálně jak takhle píšeme ? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1361
3.4.12 19:26

Jasný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
3.4.12 19:27

Já mám stejně v plánu tuhle diskusi uzavřít,abysme měli trošku soukromí,tak tam ta nástěnka už bude :D … Jsem si nějak neuvědomila,že to tu máme ještě volný :oops: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3222
3.4.12 19:33
@Gabčulinda píše:
Ahoj Magdali,vítám tě tady a taky gratuluju k miminku :kytka: Přeju ať je vše v pořádku :palec:

Děkuji za přivítání. Jinak mě je 35, takže tu budu asi nejstarší a budu na vás dohlížet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
3.4.12 19:35

Johoho :mrgreen: ,no tak to se máme… Už máme i Babysitter :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
3.4.12 20:42

Ahoj!
Jdu také pozdravit, ale nějak nic nového nemám. Na kontrolu se chystám až po tom 16.4. Původně jsem chtěla jít 21. - to bych měla měsíční výročí od objevení //, ale je to sobota, tak nic :mrgreen: .

Uvidím, jak to půjde v práci a podle času si k doktorovi po půlce dubna zavolám.

Jinak mně je 34, takže když tu nebude Magdali (třeba pojede na dovču), tak Vás hlídám já!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3222
3.4.12 20:49

KatkaX: tak to jsem ráda, že je tu někdo i blízký mému věku, to je fajn, ale s mladšíma holkama zas omládneme a hlavně pak s mimi :lol: Jinak jsi dobrá, že to tak dlouho vydržíš. Já se hlavně bojím dvojčátek, brala jsem hormony a po nich to není neobvyklé :dance:
Takže už aby byl příští čtvrtek a já věděla jestli je tam jedno nebo dvě a kdyžtak se s tím nějak začala srovnávat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
3.4.12 21:39

@Magdali tak já se dvojčátek nebojím, takže nikam nespěchám. Myslím si, že takhle brzy doktor stejně proti přírodě nic nezmůže, takže to nechám na přírodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
3.4.12 22:03

Já se taky bojím dvojčátek… Malej Kubík je zvíře a někdy řádí,že jsem z něj na palici..K tomu ještě další dvě??…No to by mi asi šiblo definitivně :roll: .. U nás je dost velká možnost,že budou dvojčata.Schytala to už ségra,který se ale jedno z miminek přestalo vyvíjet hódně na začátku těhu..no tak uvidíme na UTZ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
3.4.12 22:08

U nás nikdo v rodině nemá, tak snad nééé. Jinak samozřejmě vyloučit to nemůžu, ale překvapilo by mě to hodně - už kvůli té malé pravděpodobnosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
3.4.12 22:14

Tak to jsem z vás asi nejmladší, že? Mám necelých 18 a půl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
3.4.12 22:15

Jinak, taky se bojím dvojčat. Otěhotněla jsem hned následující cyklus po vysazení antikoncepce. Prý je větší šance, ale taky více dvojčat, je to údajně nějaký fenomén…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
3.4.12 22:42

Jé,tak zrovna když tu nejsem,tak se to tu rozjede.
Takže novým těhulkám moc gratuluji a přeji ať vše dotáhnou do zdárného konce.
Jinak mně je 34,takže už se nám tu klub postarších mamin rozrůstá. :D
Já se rozhodla jít k dr.teď ve čtvrtek.Už mě neba pořád počůrávat testy.
Dvojčata jsem hrozně chtěla,ale co to špatně dopadlo po ivf,tak už raději ne.Bohužel na to nemám stavěné tělo a i s jedním mám co dělat. Břicho mi tvrdne už od půlky těhu při jakékoliv námaze a tak se už teď trochu obávám,jaké to tentokrát bude,když nebudu moci stále odpočívat.Doma mám taky šíleného aktivistu,co je k neutahání.
S tou tabulkou - taky jsem o tom přemýšlela,ale pak jsem si říkala,že asi se to udělá,až budou TP od doktora. Ale komu se do toho dělání bude chtít…tobě Gabi? :)
@alhena, jako obdivuji tě,že už v 18 jsi připravená na mimi.Já v té době byla šíleně nezodpovědná, jak utržená z řetězu. Děti mě absolutně nebraly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
4.4.12 07:38

Peťul,já jsem svolná ke všemu :D ,ale myslela jsem spíš aby každá z nás o sobě něco napsala,až budeme uzavřené do té nástěnky
Já otěhotněla,když mi bylo 19 a bylo to po domluvě s mým ex… Já se na to tenkrát vážně cítila..A zvládala jsem to,až jsem byla překvapená.Jen jsem byvalého vyměnila za současného a jsem šťastná jako blecha.O mimčo jsme se snažili někdy od konce listopadu a zadařilo se jako s Kubíkem-taky v březnu..To je prostě můj měsíc :D .Taky bych chtěla někdy mimi na léto,nebo na jaro :roll: .Jinak teď tu asi pár dní nebudu,přijede mi po roce ségra z Anglie a přiveze nám ukázat novýho boyfrienda z Portugalska :palec: … Tak se tady holky opatrujte :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí