Poradna duly
Jana Čurdová
Kdyby tady nástěnka byla
.Ta je jen v uzavřených diskusích
..No jo-jsem roura ![]()
@Gabčulinda Asi hloupý dotaz, ale na nástěnku, znamená kam ?
Jako normálně jak takhle píšeme ? ![]()
Já mám stejně v plánu tuhle diskusi uzavřít,abysme měli trošku soukromí,tak tam ta nástěnka už bude
… Jsem si nějak neuvědomila,že to tu máme ještě volný
![]()
@Gabčulinda píše:
Ahoj Magdali,vítám tě tady a taky gratuluju k miminkuPřeju ať je vše v pořádku
Děkuji za přivítání. Jinak mě je 35, takže tu budu asi nejstarší a budu na vás dohlížet ![]()
Ahoj!
Jdu také pozdravit, ale nějak nic nového nemám. Na kontrolu se chystám až po tom 16.4. Původně jsem chtěla jít 21. - to bych měla měsíční výročí od objevení //, ale je to sobota, tak nic
.
Uvidím, jak to půjde v práci a podle času si k doktorovi po půlce dubna zavolám.
Jinak mně je 34, takže když tu nebude Magdali (třeba pojede na dovču), tak Vás hlídám já!
KatkaX: tak to jsem ráda, že je tu někdo i blízký mému věku, to je fajn, ale s mladšíma holkama zas omládneme a hlavně pak s mimi
Jinak jsi dobrá, že to tak dlouho vydržíš. Já se hlavně bojím dvojčátek, brala jsem hormony a po nich to není neobvyklé ![]()
Takže už aby byl příští čtvrtek a já věděla jestli je tam jedno nebo dvě a kdyžtak se s tím nějak začala srovnávat ![]()
@Magdali tak já se dvojčátek nebojím, takže nikam nespěchám. Myslím si, že takhle brzy doktor stejně proti přírodě nic nezmůže, takže to nechám na přírodě.
Já se taky bojím dvojčátek… Malej Kubík je zvíře a někdy řádí,že jsem z něj na palici..K tomu ještě další dvě??…No to by mi asi šiblo definitivně
.. U nás je dost velká možnost,že budou dvojčata.Schytala to už ségra,který se ale jedno z miminek přestalo vyvíjet hódně na začátku těhu..no tak uvidíme na UTZ…
U nás nikdo v rodině nemá, tak snad nééé. Jinak samozřejmě vyloučit to nemůžu, ale překvapilo by mě to hodně - už kvůli té malé pravděpodobnosti ![]()
Jinak, taky se bojím dvojčat. Otěhotněla jsem hned následující cyklus po vysazení antikoncepce. Prý je větší šance, ale taky více dvojčat, je to údajně nějaký fenomén…
Jé,tak zrovna když tu nejsem,tak se to tu rozjede.
Takže novým těhulkám moc gratuluji a přeji ať vše dotáhnou do zdárného konce.
Jinak mně je 34,takže už se nám tu klub postarších mamin rozrůstá. ![]()
Já se rozhodla jít k dr.teď ve čtvrtek.Už mě neba pořád počůrávat testy.
Dvojčata jsem hrozně chtěla,ale co to špatně dopadlo po ivf,tak už raději ne.Bohužel na to nemám stavěné tělo a i s jedním mám co dělat. Břicho mi tvrdne už od půlky těhu při jakékoliv námaze a tak se už teď trochu obávám,jaké to tentokrát bude,když nebudu moci stále odpočívat.Doma mám taky šíleného aktivistu,co je k neutahání.
S tou tabulkou - taky jsem o tom přemýšlela,ale pak jsem si říkala,že asi se to udělá,až budou TP od doktora. Ale komu se do toho dělání bude chtít…tobě Gabi? ![]()
@alhena, jako obdivuji tě,že už v 18 jsi připravená na mimi.Já v té době byla šíleně nezodpovědná, jak utržená z řetězu. Děti mě absolutně nebraly.
Peťul,já jsem svolná ke všemu
,ale myslela jsem spíš aby každá z nás o sobě něco napsala,až budeme uzavřené do té nástěnky
Já otěhotněla,když mi bylo 19 a bylo to po domluvě s mým ex… Já se na to tenkrát vážně cítila..A zvládala jsem to,až jsem byla překvapená.Jen jsem byvalého vyměnila za současného a jsem šťastná jako blecha.O mimčo jsme se snažili někdy od konce listopadu a zadařilo se jako s Kubíkem-taky v březnu..To je prostě můj měsíc
.Taky bych chtěla někdy mimi na léto,nebo na jaro
.Jinak teď tu asi pár dní nebudu,přijede mi po roce ségra z Anglie a přiveze nám ukázat novýho boyfrienda z Portugalska
… Tak se tady holky opatrujte ![]()