Porod v prosinci 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
84
6.4.12 18:52

@lazy_cat , já taky dělám vše jako obvykle.Akorát,když něco tahám,tak se snažím,abych to nesla hlavně pažemi,aby se tak břicho nezatěžovalo.

@KatkaX, kolik má syn či dcera?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
6.4.12 18:52
@Magdali píše:
gratuluji, ale je to mazec, u tebe to jsou první dětičky?

jj, prvni, porad to nejak neslo, a pak jsem si rikala, aby vyslo aspon jedno, nechtelo se mi znovu do sebe rvat vsechny ty hormony, tak jsme riskli dve no a oni se chytly oba, pry je u obou videt zloutkovy vacek, coz je pry dobra znamka toho, ze se budou dobre vyvijet, takze budou dvojcatka, pomalu se s tim srovnavam :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3222
6.4.12 18:57
@jirulka píše:
jj, prvni, porad to nejak neslo, a pak jsem si rikala, aby vyslo aspon jedno, nechtelo se mi znovu do sebe rvat vsechny ty hormony, tak jsme riskli dve no a oni se chytly oba, pry je u obou videt zloutkovy vacek, coz je pry dobra znamka toho, ze se budou dobre vyvijet, takze budou dvojcatka, pomalu se s tim srovnavam :jazyk:

takže jste to trošku očekávali, že se chytnou obě, že :) a v kolikátém týdnu jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
6.4.12 19:01
@Magdali píše:
takže jste to trošku očekávali, že se chytnou obě, že :) a v kolikátém týdnu jsi?

jj, ale videt to pak na ultrazvuku na vlastni oci :lol: , stejne to byl malilinko sok. podle tehotenske kalkulacky zacinam sesty tyden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3222
6.4.12 19:04
@jirulka píše:
jj, ale videt to pak na ultrazvuku na vlastni oci :lol: , stejne to byl malilinko sok. podle tehotenske kalkulacky zacinam sesty tyden

tak šok chápu, to je jasné…já taky pořád přemýšlím, budou tam dvě nebo jedno…no musím ještě týden počkat…sakra :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
6.4.12 20:22

@lazy_cat Nebral to manžel jako apríl?My jsme si taky říkali,aby si testík s náma nepohrál jako že apríl.Byla jsem už 2× na krvi a HCG roste,ale UTZ se už nemůžu dočkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
6.4.12 20:34

""http://www.celysvet.cz/metrik/line-6f86a112ab45c8a6d0aa577879fe3647.png:http://www.celysvet.cz/…79fe3647.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3222
6.4.12 20:42

Jé, pěkný metřík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
6.4.12 20:57
@Magdali píše:
Fakt, no tak to je paráda. A jestli jsi si to tam četla, tak se také dost bojím dvojčátek. Proto odpočítávám dny do ultrazvuku, jdu 12.4. No uvidíme, stejně to už neovlivním ;)

Tak to já jdu den po tobě…v pátek 13. :) A taky odpočítávám dny… Ale na netu jsem vyčetla, že dvojčátka po Clostíku nejsou úplně pravidlem, tak uvidíme.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
6.4.12 21:01
@KatkaX píše:
Ahoj holky!

Koukám, že jsme na tom dost stejně - včera jsem tu taky bohužel zahlídla diskusi o mimoděložním a porovnávala si, jestli jsem v pohodě, nebo jestli něco náhodou nesedí :? . Ale jak píše PetraDubai, to bude do porodu pořád něco.

Na kontrolu se taky chystám až v tom týdnu od 16. Původně jsem zvažovala až ten další, ale moje netrpělivost bude asi silnější. Každopádně se hodně bojím. Pořád se pozoruju, jaké jsou příznaky v porovnání s prvním a jestli je to teda ok, nebo ne, ale asi znáte :mrgreen:

Jsem ráda, že se nám tu kroužek rozrůstá :kytka:
Běžím vařit večeři, ať není rodina o hladu :)

Tak se uklidňuji, že jsme na tom všechny stejně :) Taky se pořád pozoruju, a hned všechno čtu na netu…hrůza :lol:
Chvíli po objevení // mě začaly bolet prsa, citlivé bradavky a nateklá prsa… A dneska když jsem šla do sprchy jsem zjistila, že mě skoro po týdnu poprvé bolí nějak míň…tak jsem samozřejmě hned přemýšlela, jestli je to normální že to takhle na chvíli ustane…
No připadám si někdy jako blázen, ale přesně jak píše PetraDubai, do porodu to bude pořád něco… :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
6.4.12 22:01

@PetraDubai CAR, protože mám komplikovanou endometriózu, těhotenství je vlastně léčba a doktorka si mě přála mít pod dohledem, aby ta doba od vysazení HA do početi netrvala moc dlouho, případně aby mohli pomoct, kdyby se mi to rychle zhoršovalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
6.4.12 22:45

Tééda holky,vy jste to tu rozjely :potlesk: :potlesk: .Nebudu se ani pokoušet to dočíst :oops: …Koukám,že tu máme novou těhulku :kytka: .Tak tě tady vítám :mavam:

Tak kdo byl tenhle týden už na UTZ a kdo se chystá ten příští? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
7.4.12 09:22
@Gabčulinda píše:
Tééda holky,vy jste to tu rozjely :potlesk: :potlesk: .Nebudu se ani pokoušet to dočíst :oops: …Koukám,že tu máme novou těhulku :kytka: .Tak tě tady vítám :mavam:Tak kdo byl tenhle týden už na UTZ a kdo se chystá ten příští? :kytka:

Ahoj Gabčulindo, nevím jestli jsi tou novou těhulkou myslela mě nebo někoho jiného, každopádně já jsem jedna z těch nových takže děkuji za přivítání :D Já jdu na UTZ v pátek 13. - už se strašně těším a zároveň mám obavy…klasika :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
7.4.12 10:16

@Marynak také vítám, v koláktém týdnu jsi? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
7.4.12 10:19
@Barunka88 píše:
@Marynak také vítám, v koláktém týdnu jsi? :-)

Děkuji za přivítání :D Podle kalkulačky na netu bych měla být přesně v 5.týdnu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí