Porod v prosinci 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
105
7.4.12 10:26

Holky, jenom mě teď zase přepadly ty nejčernější myšlenky, protože jsem po vysazení HA v září měla strašně nepravidelné cykly a tak mi pak doktor právě nasadil Clostík, po kterém se nám hned první měsíc zadařilo… Jenže mi jednou na UTZ řekl, že mám zvětšené vaječníky a to by mohla být příčna, proč to mám tak nepravidelné… Tak jsem teď samozřejmě brouzdala po netu a našla jsem něco o tom syndromu PCO (polycystické vaječníky) a psali tam, že 30% žen se po zahájení léčby podaří do 3 měsíců otěhotnět ale taky dochází k potratům… :( Tak jsem z toho taková přepadlá… Omlouvám se že pořád píšu nějaké negativa ale to jsou ty moje obavy :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
7.4.12 10:27

Tak to by mohlo jít už něco hezky vidět za ten týden :-) a pátek 13. aby byl šťastný pátek :-) Já jdu na druhou 11. ve středu, tak doufám, že vše bude ok, jelikož mi je až moc dobře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
7.4.12 10:29

@Marynak každý z nás se něčeho bojí. Já jsem po revizi a není chvilka, kdy bych se nebála. Zkus myslet pozitivně, však vše dobře dopadne, určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3222
7.4.12 10:30
@Marynak
neboj, určitě to bude v pořádku, ten internet je hnus, člověk tam pořád brouzdá a hledá samé blbosti :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3222
7.4.12 10:31
@Barunka88
takže když se cítíš dobře, tak špinění ustoupilo a pilule zabraly? to je dobrá zpráva, jen tak dál :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3222
7.4.12 10:33

jinak holky, taky máte pořád hlad??? já jsem měla vždycky spíš na něco chuť než hlad, ale teď usínám a mám hlad a vzbudím se a mám hlad, děs běs :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
7.4.12 10:36

@Magdali špinění téměř ustoupilo, beru Utrogestan a krom únavy a mi není nic. Mám pořád na něco chuť po řád bych jedla, ale jinak fakt nic. Za chvilku ze mě bude koule asi, nebo nevim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
7.4.12 10:36
@Barunka88 píše:
Tak to by mohlo jít už něco hezky vidět za ten týden :-) a pátek 13. aby byl šťastný pátek :-) Já jdu na druhou 11. ve středu, tak doufám, že vše bude ok, jelikož mi je až moc dobře :-)

A ty jsi v kolikátém? Já doufám, že už si budu moc odnést fotečku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
7.4.12 10:39
@Magdali píše:
@Marynak
neboj, určitě to bude v pořádku, ten internet je hnus, člověk tam pořád brouzdá a hledá samé blbosti :think:

Přesně…internet je na tohle strašná věc…člověka něco napadne tak jde hned hledat a dočte se jenom samé špatné zprávy ikdyž to třeba vůbec není jeho případ :zed: A proč ty jsi brala Clostík Magdali? Jestli se můžu zeptat?;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
7.4.12 10:41
@Barunka88 píše:
@Magdali špinění téměř ustoupilo, beru Utrogestan a krom únavy a mi není nic. Mám pořád na něco chuť po řád bych jedla, ale jinak fakt nic. Za chvilku ze mě bude koule asi, nebo nevim :D

Baru, ten Utrogestan je na udržení plodu? Myslíš že se pak můžu doktora případně zeptat jestli by nebyla možnost mi ho pro jistotu dát? Nebo sám pozná jestli je potřeba nebo není?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
7.4.12 10:42

Jo jo holky, musíme myslet pozitivně! To je nejdůležitější… Víc neovlivníme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
7.4.12 10:43

@Marynak teď jsem dle MS 6+5 :-) no ve čtvrtek na kontrole mi dr řekl že se srdíčko mihotá, ale že nemůže se 100% jistotou říct že tluče. No ale určitě to dopadne dobře, v prosinci jsme k srdíčku vůbec nedošli :-) už se neskutečně těším na středu, první fotečku mám, ale ta druhá bude určitě lepší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3222
7.4.12 10:43
@Marynak píše:
Přesně…internet je na tohle strašná věc…člověka něco napadne tak jde hned hledat a dočte se jenom samé špatné zprávy ikdyž to třeba vůbec není jeho případ :zed: A proč ty jsi brala Clostík Magdali? Jestli se můžu zeptat?;-)

já bez prášků (injekce) v podstatě nemenstruuju, tudíž strefit se u mě do ovulky, jestli teda vůbec nějaká někdy byla, by byl asi zázrak :andel: …a vzhledem k mému věku bych se už nemusela mimi dočkat…tak mi ho doktorka předepsala aby se to trošku rozjelo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3222
7.4.12 10:45
@Marynak píše:
Baru, ten Utrogestan je na udržení plodu? Myslíš že se pak můžu doktora případně zeptat jestli by nebyla možnost mi ho pro jistotu dát? Nebo sám pozná jestli je potřeba nebo není?

jinak já mám na udžení mimíska Duphaston, takže do sebe pořád cosi valím, ale jestli to má pomoct, tak je jasné, že to budu papkat :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3222
7.4.12 10:47

Marynak, Barunka88: tak to na ty ultrazvuky jdeme pěkně po sobě, už se těším na příští týden :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí