Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky budoucí maminky,
1.4.2012 jsem zjistila, že jsem těhotná. Je to mé první těhu ![]()
Termín mi dle výpočtu vychází na 7.12. Ju a zjištění: říkat manželovi po roce a půl snažení že jste těhotná zrovna na apríla není dobrý nápad ![]()
Na 1.kontrolu jdu 13.4.
@Berylek ahojky na apríla jo? jsem se nasmála
dobrý ale teď už věří ne? ![]()
Ju věří. Vymyšlí jména ajak dítě které bude jistě chlapec bude učit hrát fotbal. Schání dupačky všech klubů…chjooo a že pry ženy v těhotentví vymyšlejí blbosti…
ahoj holky, vy jste se tu teda rozkecaly
a s tím testováním jsem oproti vám pěkný žabař, já testila jen třikrát, ale pak jsem šla na test z krve a ten to potvrdil…ale taky mám choutky si ještě testík koupit a zkusit to, jestli to tak pořád je, my jsme fakt praštěné, že ![]()
@Berylek vítám Tě, to jsi si schválně snad nechala testování zrovna na apríla
ale zase to má své kouzlo
tak přeji pohodové těhulkování, v jaké týdnu jsi?
@Magdali no to jsi mi tedy žabař
jo ono to je příjemný vidět, že tam ta druhá / pořád je.
Já začala zase špinit, takže jsem z toho pěkně nervozní ![]()
Ahojky, tak vy jste toho nakecaly ![]()
1
Jirulka, gratuluji k dvoujčátkům
Já jdu na další ko ve čtvrtek 12.4. to prý už by mělo být vidět srdíčko. Teď bych měla končit 5 týden.
S uzavřením bych taky ještě počkala.
Jo a k těm testům, teď jsem dělala pouze jeden a to 1.4. a taky jsem to manželovi řekla na apríla
Jinak minulé těhu jsem dělala tak čtyři, neb na začátku to nebylo tak zřejmé jako teď.
@Melounek píše:
Bery a co když to bude holčička?
Já bych raději holčičku pro tu už mám vysněné jméno. A MANŽEL TVRDÍ ŽE FOTBAL JE I RRO HOLČIČKY. CHJO MĚ BUDE STAČIT KDYŽ TOHO DOST NAKOPE V MÉM TĚHU ![]()
Já mám teď 5TT a 4dny.
@KatkaX píše:
No tak já jsem zatím na celkové bilanci vypotřebovaných 10 krabiček mamatestů (tj. 20 ks) - a to jsem zjistila jasné těhotenství 4 dny před očekávanou ms, doteď obden testím tak nějak pro radost.
PS: začínám 7. týden, takže bych řekla, že už magořím
Těší mě, že nemagořím sama
. První testík proběhl 26DC
Miminko bude první, plánované, tkž taky testujeme spíš pro radost, naposledy v pátek. Dokonce už mám předběžně vybraný i kočárek a řešíme jména… blázni ![]()
@Sajmí Ten kočárek mám už vybranej taky a jména jsme řešili včera večer
![]()
@Berylek píše:
Ahojky budoucí maminky,1.4.2012 jsem zjistila, že jsem těhotná. Je to mé první těhu
Termín mi dle výpočtu vychází na 7.12. Ju a zjištění: říkat manželovi po roce a půl snažení že jste těhotná zrovna na apríla není dobrý nápad
Na 1.kontrolu jdu 13.4.
Na apríla jsme už tušili (nespočet mamatestů), že budeme mít mimi, na apríla ráno, když tady u nás na horách začalo sněžit, jsem poslala svojí mamině mms s krásnýma 2 čárkama… volala za 10vteřin
, jestli bude opravdu babička… upozornila jsem ji, že je APRÍL, tak byla chudák zklamaná, než jsem ji ujistila, že jsem opravdu těhu ![]()
@lazy_cat píše:
@Sajmí Ten kočárek mám už vybranej taky a jména jsme řešili včera večer![]()
V tom případě vše v pořádku
. Shodujete se na jménech? U nás to bude asi boj… ![]()
@Sajmí No u nás taky
Manžel bojuje za typicky česká jména a já mu je všechny odmítám ![]()
@lazy_cat píše:Úplně stejné u nás
@Sajmí No u nás takyManžel bojuje za typicky česká jména a já mu je všechny odmítám
@Sajmí No ten můj na mě zkoušel něco jako - Petr, Pavel, Jana a ostatní jim podobné
Mě se taky libí méně obvyklé ![]()