Porod v prosinci 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
765
8.4.12 11:01

Ahojky budoucí maminky,

1.4.2012 jsem zjistila, že jsem těhotná. Je to mé první těhu :)
Termín mi dle výpočtu vychází na 7.12. Ju a zjištění: říkat manželovi po roce a půl snažení že jste těhotná zrovna na apríla není dobrý nápad :nevim:
Na 1.kontrolu jdu 13.4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
8.4.12 11:07

@Berylek ahojky na apríla jo? jsem se nasmála :pankac: :mrgreen: dobrý ale teď už věří ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
8.4.12 11:16

Ju věří. Vymyšlí jména ajak dítě které bude jistě chlapec bude učit hrát fotbal. Schání dupačky všech klubů…chjooo a že pry ženy v těhotentví vymyšlejí blbosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
8.4.12 12:38

Bery a co když to bude holčička? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3222
8.4.12 12:49

ahoj holky, vy jste se tu teda rozkecaly :mrgreen: a s tím testováním jsem oproti vám pěkný žabař, já testila jen třikrát, ale pak jsem šla na test z krve a ten to potvrdil…ale taky mám choutky si ještě testík koupit a zkusit to, jestli to tak pořád je, my jsme fakt praštěné, že :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
8.4.12 13:27

@Berylek vítám Tě, to jsi si schválně snad nechala testování zrovna na apríla :D ale zase to má své kouzlo :-) tak přeji pohodové těhulkování, v jaké týdnu jsi?

@Magdali no to jsi mi tedy žabař :D jo ono to je příjemný vidět, že tam ta druhá / pořád je.

Já začala zase špinit, takže jsem z toho pěkně nervozní :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24187
8.4.12 13:41

Ahojky, tak vy jste toho nakecaly :lol:
1
Jirulka, gratuluji k dvoujčátkům

Já jdu na další ko ve čtvrtek 12.4. to prý už by mělo být vidět srdíčko. Teď bych měla končit 5 týden.

S uzavřením bych taky ještě počkala.

Jo a k těm testům, teď jsem dělala pouze jeden a to 1.4. a taky jsem to manželovi řekla na apríla :lol: Jinak minulé těhu jsem dělala tak čtyři, neb na začátku to nebylo tak zřejmé jako teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
8.4.12 14:17
@Melounek píše:
Bery a co když to bude holčička? :lol:

Já bych raději holčičku pro tu už mám vysněné jméno. A MANŽEL TVRDÍ ŽE FOTBAL JE I RRO HOLČIČKY. CHJO MĚ BUDE STAČIT KDYŽ TOHO DOST NAKOPE V MÉM TĚHU :)
Já mám teď 5TT a 4dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1204
8.4.12 15:03
@KatkaX píše:
No tak já jsem zatím na celkové bilanci vypotřebovaných 10 krabiček mamatestů (tj. 20 ks) - a to jsem zjistila jasné těhotenství 4 dny před očekávanou ms, doteď obden testím tak nějak pro radost :twisted: .
PS: začínám 7. týden, takže bych řekla, že už magořím :D

Těší mě, že nemagořím sama ;) . První testík proběhl 26DC :) Miminko bude první, plánované, tkž taky testujeme spíš pro radost, naposledy v pátek. Dokonce už mám předběžně vybraný i kočárek a řešíme jména… blázni :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1361
8.4.12 15:07

@Sajmí Ten kočárek mám už vybranej taky a jména jsme řešili včera večer :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1204
8.4.12 15:08
@Berylek píše:
Ahojky budoucí maminky,1.4.2012 jsem zjistila, že jsem těhotná. Je to mé první těhu :)
Termín mi dle výpočtu vychází na 7.12. Ju a zjištění: říkat manželovi po roce a půl snažení že jste těhotná zrovna na apríla není dobrý nápad :nevim:
Na 1.kontrolu jdu 13.4.

Na apríla jsme už tušili (nespočet mamatestů), že budeme mít mimi, na apríla ráno, když tady u nás na horách začalo sněžit, jsem poslala svojí mamině mms s krásnýma 2 čárkama… volala za 10vteřin :mrgreen: , jestli bude opravdu babička… upozornila jsem ji, že je APRÍL, tak byla chudák zklamaná, než jsem ji ujistila, že jsem opravdu těhu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1204
8.4.12 15:11
@lazy_cat píše:
@Sajmí Ten kočárek mám už vybranej taky a jména jsme řešili včera večer :lol: :roll:

V tom případě vše v pořádku :) . Shodujete se na jménech? U nás to bude asi boj… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1361
8.4.12 15:13

@Sajmí No u nás taky :lol: Manžel bojuje za typicky česká jména a já mu je všechny odmítám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1204
8.4.12 15:16
@lazy_cat píše:
@Sajmí No u nás taky :lol: Manžel bojuje za typicky česká jména a já mu je všechny odmítám :D
Úplně stejné u nás :lol: líbí se mi spíš méně obvyklá jména, nevím, jestli to projde. Přítel by rád Simonku nebo Elišku :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1361
8.4.12 15:21

@Sajmí No ten můj na mě zkoušel něco jako - Petr, Pavel, Jana a ostatní jim podobné :roll: Mě se taky libí méně obvyklé :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí