Poradna duly
Jana Čurdová
Jinak já jsem už tak nedočkavá, já se toho ultrazvuku ve čtvrtek snad nedočkám, já už chci vědět na čem jsem, sakra ![]()
No to jako fakt no
,když jsem tuhle diskusi zakládala,tak jsem nepočítala s tolika těhuldama(i když mě to samozřejmě těší,že nás je hodně ),ale já si stejně myslím,že když už je 9.dubna,tak nikdo už nebude mít termín v prosinci(počítala jsem to na netu) a když se bude chtít někdo přidat,tak ho potom přidáme.. Dala bych tomu čas tak do středy,aby nikdo neřekl,co vy na to?
Krásné ráno holky
S tím uzavřením, je mi to úplně jedno
Já jsem podle výpočtu cca 5tt asi
Ale jen mě dost silně bolí prsa a občas mě píchne v podbříšku. Doufám že se
nedočkám ![]()
@Magdali píše:
Jinak já jsem už tak nedočkavá, já se toho ultrazvuku ve čtvrtek snad nedočkám, já už chci vědět na čem jsem, sakra
Ty už jdeš ve čtvrtek? Já jdu až 19.4.
,těším se jako malá holka
.Na tom prvním byl vidět jen rozmazaný flek,tak jsem ani fotku nechtěla..
@lazy_cat píše:
Krásné ráno holkyS tím uzavřením, je mi to úplně jedno
Já jsem podle výpočtu cca 5tt asi
Ale jen mě dost silně bolí prsa a občas mě píchne v podbříšku. Doufám že se
nedočkám
Tak to taky doufám..Nepřála bych to nikomu
.Prsa mě taky bolí a v podbřišku mám spíš takový tlak a sem tam píchnutí,ale to je kvůli stresu si myslím…
@Gabčulinda píše:
Ty už jdeš ve čtvrtek? Já jdu až 19.4.,těším se jako malá holka
![]()
.Na tom prvním byl vidět jen rozmazaný flek,tak jsem ani fotku nechtěla..
jj, ale já ještě nebyla na žádném, jen na té krvi, no…příští týden bych měla být v 6tt, tak snad už půjde vidět i to
a hlavně se dozvím jestli tam je jen jedno nebo jak to bude ![]()
Já jdu přesně za týden v pondělí, tak doufám že to bude v pořádku ![]()
Jéé nějak jsem si neuvědomila ,že jsem dneska přesně 6tt
. Jsem zvědavá,za jak dlouho to na mě půjde vidět.. Předtím jsem měla viditelný bříško až někdy v 7. měsíci,ale teď mám dojem,že jsou mi těsnější kalhoty už teď..
Myslíte,že je to možný?
No tak ohledně uzavření jsem už tu svůj názor psala asi 60×, takže za mě víte ![]()
Taky se těším na přehlednější diskusi se seznamem, nástěnkou a bez cizích očí! ![]()
Lazy tak prsa mě taky bolí a to fest a začaly i bradavky se nemůžu ani pořádně utřít když se vykoupu ![]()
Gabčo taky jsem měla na prvním utz jen flek
takže foto jsem též nechtěla ![]()
@Gabčulinda píše:
Jéé nějak jsem si neuvědomila ,že jsem dneska přesně 6tt. Jsem zvědavá,za jak dlouho to na mě půjde vidět.. Předtím jsem měla viditelný bříško až někdy v 7. měsíci,ale teď mám dojem,že jsou mi těsnější kalhoty už teď..
Myslíte,že je to možný?
Tak to jsem oouplně nastejno! Jo a já už mám vylezlý břišní špek, který tam samozřejmě vždycky byl, ale šel milosrdne zatáhnout, teď už to nejde. Prý u druhého to jde rychle
. I když teda já měla břicho tak nějak na konci 4, začátku 5., ne až v 7. měsíci.
Já myslím, že možný je všechno
Na mě to nebude vidět asi pekelně dlouho, jsem silná už teď ![]()