Porod v prosinci 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3222
9.4.12 09:55

Jinak já jsem už tak nedočkavá, já se toho ultrazvuku ve čtvrtek snad nedočkám, já už chci vědět na čem jsem, sakra :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
9.4.12 10:03

No to jako fakt no :mrgreen: ,když jsem tuhle diskusi zakládala,tak jsem nepočítala s tolika těhuldama(i když mě to samozřejmě těší,že nás je hodně ),ale já si stejně myslím,že když už je 9.dubna,tak nikdo už nebude mít termín v prosinci(počítala jsem to na netu) a když se bude chtít někdo přidat,tak ho potom přidáme.. Dala bych tomu čas tak do středy,aby nikdo neřekl,co vy na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3222
9.4.12 10:04

o.k. souhlas :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1361

Krásné ráno holky :mavam: S tím uzavřením, je mi to úplně jedno :nevim: Já jsem podle výpočtu cca 5tt asi :D Ale jen mě dost silně bolí prsa a občas mě píchne v podbříšku. Doufám že se :poblion: nedočkám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
@Magdali píše:
Jinak já jsem už tak nedočkavá, já se toho ultrazvuku ve čtvrtek snad nedočkám, já už chci vědět na čem jsem, sakra :cert:

Ty už jdeš ve čtvrtek? Já jdu až 19.4. :roll: ,těším se jako malá holka :dance: :dance: .Na tom prvním byl vidět jen rozmazaný flek,tak jsem ani fotku nechtěla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1361
9.4.12 10:05

@Gabčulinda Souhlasím též ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
9.4.12 10:06
@lazy_cat píše:
Krásné ráno holky :mavam: S tím uzavřením, je mi to úplně jedno :nevim: Já jsem podle výpočtu cca 5tt asi :D Ale jen mě dost silně bolí prsa a občas mě píchne v podbříšku. Doufám že se :poblion: nedočkám :roll:

Tak to taky doufám..Nepřála bych to nikomu :? .Prsa mě taky bolí a v podbřišku mám spíš takový tlak a sem tam píchnutí,ale to je kvůli stresu si myslím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3222
9.4.12 10:07
@Gabčulinda píše:
Ty už jdeš ve čtvrtek? Já jdu až 19.4. :roll: ,těším se jako malá holka :dance: :dance: .Na tom prvním byl vidět jen rozmazaný flek,tak jsem ani fotku nechtěla..

jj, ale já ještě nebyla na žádném, jen na té krvi, no…příští týden bych měla být v 6tt, tak snad už půjde vidět i to :srdce: a hlavně se dozvím jestli tam je jen jedno nebo jak to bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3222
9.4.12 10:10

teda vlastně už je pondělí, tak tento týden :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1361
9.4.12 10:15

Já jdu přesně za týden v pondělí, tak doufám že to bude v pořádku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
9.4.12 10:21

Jéé nějak jsem si neuvědomila ,že jsem dneska přesně 6tt :D . Jsem zvědavá,za jak dlouho to na mě půjde vidět.. Předtím jsem měla viditelný bříško až někdy v 7. měsíci,ale teď mám dojem,že jsou mi těsnější kalhoty už teď.. :nevim: Myslíte,že je to možný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
9.4.12 10:22

No tak ohledně uzavření jsem už tu svůj názor psala asi 60×, takže za mě víte :D

Taky se těším na přehlednější diskusi se seznamem, nástěnkou a bez cizích očí! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
9.4.12 10:22

Lazy tak prsa mě taky bolí a to fest a začaly i bradavky se nemůžu ani pořádně utřít když se vykoupu :roll:
Gabčo taky jsem měla na prvním utz jen flek :mrgreen: takže foto jsem též nechtěla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
9.4.12 10:23
@Gabčulinda píše:
Jéé nějak jsem si neuvědomila ,že jsem dneska přesně 6tt :D . Jsem zvědavá,za jak dlouho to na mě půjde vidět.. Předtím jsem měla viditelný bříško až někdy v 7. měsíci,ale teď mám dojem,že jsou mi těsnější kalhoty už teď.. :nevim: Myslíte,že je to možný?

Tak to jsem oouplně nastejno! Jo a já už mám vylezlý břišní špek, který tam samozřejmě vždycky byl, ale šel milosrdne zatáhnout, teď už to nejde. Prý u druhého to jde rychle :( . I když teda já měla břicho tak nějak na konci 4, začátku 5., ne až v 7. měsíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1361
9.4.12 10:24

Já myslím, že možný je všechno :lol: Na mě to nebude vidět asi pekelně dlouho, jsem silná už teď :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí