Poradna duly
Jana Čurdová
@Gabčulinda píše:
Jéé nějak jsem si neuvědomila ,že jsem dneska přesně 6tt. Jsem zvědavá,za jak dlouho to na mě půjde vidět.. Předtím jsem měla viditelný bříško až někdy v 7. měsíci,ale teď mám dojem,že jsou mi těsnější kalhoty už teď..
Myslíte,že je to možný?
Jo tak možné to je vidím to na sobě
u Kikči to bylo vidět až kolem pátého ale minulé těhu to bylo vidět už v druhém takže počítám že teď to bude stejné máme už vytáhlou dělohu ![]()
@Melounek Mě nejdřív právě bolely jen bradavky, ale poslední dva dny celá prsa a proto jsem začla spát s takovou tou hadrovou podprsenkou ![]()
@lazy_cat píše:
@Melounek Mě nejdřív právě bolely jen bradavky, ale poslední dva dny celá prsa a proto jsem začla spát s takovou tou hadrovou podprsenkou
Tak já to měla naopak napřed prsa a teď i bradavky
přesně s podprsenkou je to dobré ale když jde dolů je to hrůza ![]()
@KatkaX píše:
Tak to jsem oouplně nastejno! Jo a já už mám vylezlý břišní špek, který tam samozřejmě vždycky byl, ale šel milosrdne zatáhnout, teď už to nejde. Prý u druhého to jde rychle. I když teda já měla břicho tak nějak na konci 4, začátku 5., ne až v 7. měsíci.
Tak já s váhou zatím stojím ale počítám že tak za dva týdny když bude vše v poho budou nahoře dvě kilča
i když bych taky ráda přibrala jen 7 kilo
ale asi to nehrozí ![]()
@Gabčulinda píše:![]()
Tak teď jsem se fakt zasmála
Vylezlý břišní špek,ketrý šel milosrdně zatáhnout
![]()
.. Mě můj špek nejde zatáhnout už dlouho
.. Jsem špekounek
,takže jsem si zakázala v těhu přibrat víc,než 7 kilo.. Zatím od začátku těhu mám dole 2 kila,ale jen proto,že nemám chuť jíst a jsem pořád ve stresu… Ex prudí,v práci bordel
..
Tak to jsem ráda, že si někdo dal podobný svazácký závazek ohledně těhotenských kil!
Včera jsem si prošla těhotenskou průkazku z minula a se slzou v oku jsem zjistila, že jsem začínala s 9 kg méně oproti tentokrát, čili si hezky udělám jídelníček podle Havlíčka (myslím si, že to je příklad zdravého stravování s tím, že tělo dostane vše, co potřebuje a rozhodně nestrádá ani těhu-tělo) a začnu to trošku řešit, protože fakt nechci skončit v prosinci jako vorvaň. Plus jsem si stáhla těhotenské pilates. Pamatuju si, jak jsem po porodu brečela před zrcadlem z toho vytahaného těla - a podle rozdílu váhy vidíte, že jsem se úplně dohromady stejně nedala
, takže asi tak…
Katko tak vytahané tělo jsem měla taky
počítám že teď bude taky já u Kikči začínala s 56 kily teď s 59 kily takže jsem taky nešla na svou původní
ale taky jsem si řekla že se budu snažit jíst zdravě ![]()
He he he holky vy jste vtipný
.. Já otěhotněla poprvé se 67-mi kg a postavu jsem měla pěknou… Pevný bříško,hezký boky a teď mám 87!!!!!!!!!!!!!!!!!! a jsem smaý špek… Mateřská mi prostě nedělá dobře
Dřív jsem závodně tancovala,sportovala… No dneska si asi od tchýně půjčím rotoped…
Ahoj holky,
tak ráno už jsem pocítila citlivé bradavky a včera jsem celý den měla pocit tlaku v břiše jako kdybych měla dostat menzes.
Já když se podívám na svoje břicho teď, tak si připadám jako v 5 měsící, už ani na břiše nemůžu moc ležet. Minulé těhu to bylo až kolem 3 měsíce.
Jinak se taky budu snažit tolik nepřibrat, ale když to vidím dnes, tak teda nevím. Jsem u tchýně a samý dobroty a sladký a to já mám problém odolat ![]()
S uzavření, Gabčo, tak počkáme do středy a pak to uzavřem.
Ahoj všem
Už se začínám taky ztrácet takže už bych taky byla pomalu pro to uzavření… Jinak holky co se týče příznaků tak jsem zatím nezvracela ale čím dál častěji mám pocit na zvracení…o motání hlavy ani nemluvím… A ty prsa to už jsem zmiňovala jak si s nima užívám
Jenom dneska ráno mi přišlo, že mě zase bolí o něco míň.. Myslíte že je to normální když někdy bolí víc a druhý den zase míň??? Je to moje první těhu takže mě omluvte za mojí neznalost
O tom jak se těším na UTZ ani nemluvím…jsem příšerná, včera jsem zase skoro celý večer jenom přemýšlela nad tím aby bylo všechno hlavně ok, a co když tam budou dvě…už si připadám jako blázen…
![]()
@Gabčulinda píše:
He he he holky vy jste vtipný![]()
.. Já otěhotněla poprvé se 67-mi kg a postavu jsem měla pěknou… Pevný bříško,hezký boky a teď mám 87!!!!!!!!!!!!!!!!!! a jsem smaý špek… Mateřská mi prostě nedělá dobře
Dřív jsem závodně tancovala,sportovala… No dneska si asi od tchýně půjčím rotoped…
tak to jsme na tom podobně, mám 80kg, takže děs, běs
taky bych chtěla přibrat maximálně do 10 kil…ale co jsem četla diskuze, tak to stejně asi moc ovlivnit nejde…i když se člověk nepřežírá, může přibrat hodně…tak nevím, no ![]()
jj, asi uz bych byla taky pro uzavreni, pomalu se zacinam ztracet i ja, souhlasim s tim pockat do stredy
. jinak ted jsem vytahla z trouby mazanec, fakt se mi povedl jako nikdy - nadychany - akorat ja husa, poslechla nejakou chytrou radu z internetu a dobla jsem do nej spejli, jestli uz je - uz to nikdy neudelam
- tak se mi trochu propadl chudak.
Ahoj holky, klidně diskuzi uzavřete, mně je to jedno.
Melounku, no manžel má hodně špatnou morfologii spermií,tak to může za ty potraty a ty dvojčata.....no prostě tam bylo spousta chyb,jak z mé strany i lékaři a nakonec to děloha nezvládla.mně hodně tvrdne břicho v těhotenství.S Fádou už jsem si dávala pozor a odpočívala a v pohodě.Snad to bude ted lepší.Břišní svaly už nejsou tak pevné,tak doufám,že to pomůže.
Já teda naštěstí moc nezvracím.Ted mi vadí akorát si čistit jazyk,to se mi hned nadavuje.Jinak po většinu dne akorát podrážděný žaludek.TAkže chut k jídlu nic moc.
S Fádou jsem nabrala 16kg
.Ale byla to hlavně voda.Z porodnice jsem odcházela o 9kg lehčí a já teda díkyBohu problém s váhou nemám.Myslím,že tak za 3 měsíce jsem měla původní váhu.Ted začínám s 53kg,tak uvidíme,kam to dotáhnu. ![]()
Magdali, utz ve čtvrtek, to už máš za pár.
A bude hned hezká fotečky.
Gabi, stresem se ty příznaky určitě můžou zhoršovat.Mně teda netrápí břicho,ale když ted něco přeženu,tak mě hned bolí kříže,že musím dát nohy nahoru.
Jo, k vyvalenýmu špeku..
…no ráno mám trochu vystouplé břicho,ale večer je to teda slušný škopek.A nejvíc v noci,když jdu čůrat.Ale já měla v těhu sakra břicho.jestli někde najdu staré foto,tak vám sem hodím.Byla jsem jak kopačák.Ale až tak od 6tého měsíce to začalo vylézat.
Tak jdá prát.Deratizuji pokoj.V rámu postele se nám usadily štěnice
a já se toh ted nemůžu zbavit.ted mi vlezly do závěsů,tak musím vše vyprat.Už to tu 14 dní každý den prohlížím, stříkám,čistím,ale ty mrchy jsou nezničitelné.jak se to sem dostalo,je mi záhadou. ![]()
@jirulka píše:
jj, asi uz bych byla taky pro uzavreni, pomalu se zacinam ztracet i ja, souhlasim s tim pockat do stredy. jinak ted jsem vytahla z trouby mazanec, fakt se mi povedl jako nikdy - nadychany - akorat ja husa, poslechla nejakou chytrou radu z internetu a dobla jsem do nej spejli, jestli uz je - uz to nikdy neudelam
- tak se mi trochu propadl chudak.
Domácí mazaneček
..tak to já přijdu
..Já teď dala péct nádivku,krásně voní,tak snad bude taky dobrá
… Já taky do všeho cpu špejle a jestli mi něco spadne,tak je mi to jedno.. Stejně to sežereme,tak či tak ![]()
@PetraDubai píše:Štěnice?? Týý jo..Měla je tu bývalá majitlka našeho bytu,tak doufám,že se to nevrátí… Potvory
Ahoj holky, klidně diskuzi uzavřete, mně je to jedno.Melounku, no manžel má hodně špatnou morfologii spermií,tak to může za ty potraty a ty dvojčata.....no prostě tam bylo spousta chyb,jak z mé strany i lékaři a nakonec to děloha nezvládla.mně hodně tvrdne břicho v těhotenství.S Fádou už jsem si dávala pozor a odpočívala a v pohodě.Snad to bude ted lepší.Břišní svaly už nejsou tak pevné,tak doufám,že to pomůže.
Já teda naštěstí moc nezvracím.Ted mi vadí akorát si čistit jazyk,to se mi hned nadavuje.Jinak po většinu dne akorát podrážděný žaludek.TAkže chut k jídlu nic moc.
S Fádou jsem nabrala 16kg.Ale byla to hlavně voda.Z porodnice jsem odcházela o 9kg lehčí a já teda díkyBohu problém s váhou nemám.Myslím,že tak za 3 měsíce jsem měla původní váhu.Ted začínám s 53kg,tak uvidíme,kam to dotáhnu.
Magdali, utz ve čtvrtek, to už máš za pár.
A bude hned hezká fotečky.
Gabi, stresem se ty příznaky určitě můžou zhoršovat.Mně teda netrápí břicho,ale když ted něco přeženu,tak mě hned bolí kříže,že musím dát nohy nahoru.
Jo, k vyvalenýmu špeku..
Tak jdá prát.Deratizuji pokoj.V rámu postele se nám usadily štěnice…no ráno mám trochu vystouplé břicho,ale večer je to teda slušný škopek.A nejvíc v noci,když jdu čůrat.Ale já měla v těhu sakra břicho.jestli někde najdu staré foto,tak vám sem hodím.Byla jsem jak kopačák.Ale až tak od 6tého měsíce to začalo vylézat.
a já se toh ted nemůžu zbavit.ted mi vlezly do závěsů,tak musím vše vyprat.Už to tu 14 dní každý den prohlížím, stříkám,čistím,ale ty mrchy jsou nezničitelné.jak se to sem dostalo,je mi záhadou.