Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj,jsou to právě mamatesty 10 a včera jsem byla 18dpo,což si myslím,že je dost slaby a dokonce i manžel to okomentoval,že to slábne.
Zítra jsem objednaná k doktorovi,tak tam se uvidí ![]()
Ale moc děkuju za podporu ![]()
No tak to budu moc držet palce…
Pak dej kdyžtak vědět… Ale bude to dobrý,věř mi ..
@sonata001 , nechci tě strašit,ale já to vidím na biochemické těhotenství nebo zamlkající těhotenství.V každém případě jdi na krev a další den na kontrolní odběr a z toho se uvidí,jak hcg roste.Já měla zamlklé a taky hcg rostlo blbě a test byl slabě pozitivní. na utz ještě dr nic neuvidí,max narostlou děložní sliznici. Ale držím pěsti. ![]()
Petro já byla přesně 4tt a doktorka už tam něco viděla.A ty testy taky nevidím nijak černě… No uvidíme,s čím zítra přijde..
Ahojky holky, mohu se přidat? Já mám TP tedy 27.11. ale to dle MS a u holek v listopadu mne to nějak nebaví ![]()
Jsem po ZT v prosinci, jinak teď jsem asi 5+5tt. No a na první kontrolu jdu až 11.4., chtěla jsem to co nejvíce posunout, aby bylo vidět
, jinou možnost si nepřipouštím ![]()
Tak zítra se budu objednávat na ten ultrazvuk, snad se to stihne do konce týdne, abych už na víkend měla snímek z UZ pro budoucího tatínka ![]()
Jinak mě docela pěkně bolí bederka, jakoby v kříži, jak se říká, tak si myslím, že je to z té mé převrácené dělohy. Všude mi píšou, že jí mám v RVF. Tak snad se brzo obrátí jak má a ty bolesti přejdou…
Ahoj Baru,jasně,že se můžeš přidat..Vítáme tě mezi šťastnými těhulkami
. Já už jsem na kontrole byla a na další jdu 19.4.To už půjde 100%vidět něco jinýho než flek(jako minule
). To je tvoje první mimi? Jinak s tím ZT mě to mrzí.V kolikátém tt se to stalo
.
@alhena píše:
Tak zítra se budu objednávat na ten ultrazvuk, snad se to stihne do konce týdne, abych už na víkend měla snímek z UZ pro budoucího tatínka
Jinak mě docela pěkně bolí bederka, jakoby v kříži, jak se říká, tak si myslím, že je to z té mé převrácené dělohy. Všude mi píšou, že jí mám v RVF. Tak snad se brzo obrátí jak má a ty bolesti přejdou…
Jé snad se ti brzy uleví
. Ajajaj … Tatínek se určitě těší na fotečku viď? Já si jí nechám taky udělat a už se těším,až jí lípnu na lednici
![]()
Už máte holky nějaký pracovní název pro to vaše miminko? My tý mojí fazolce říkáme Arpáde
.Někde jsme to vyčetli a připadalo nám to tak debilní,že se to uchytilo ![]()
@Gabčulinda píše:
Ahoj Baru,jasně,že se můžeš přidat..Vítáme tě mezi šťastnými těhulkami. Já už jsem na kontrole byla a na další jdu 19.4.To už půjde 100%vidět něco jinýho než flek(jako minule
![]()
). To je tvoje první mimi? Jinak s tím ZT mě to mrzí.V kolikátém tt se to stalo
.
Ahojky, na prvním UTZ jsem byla v 6+3, srdíčko nebylo, ale velikostně embryjko odpovídalo, tak mi jen doktor řekl, že to je tak 50 na 50, že to vyjde. Jenže mě pak uplně vymizely příznaky, prostě mi najendou bylo skvěle. No a na další kontrole v 7+6 nebyla srdeční akce a tím to skončilo… Jinak je to moje první mimi a chtěné, nejhorší na tom je, že teď mam strach opět a zase bez příznaků, uplně mne to děsí, pořád se testuju. Jsem testomaniak ![]()
V jakém tt budeš toho 19.?
@Gabčulinda, no záleží na hodnotě hcg.Pokud je kolem toho 1000,tak na utz už je něco vidět. A taky jaký utz má dr.Je to individuální.Spíše,ale špatné je,když ta čárka na testu nesílí.Já ale mluvím jen z mých zkušeností.
@Barunka88, vítám tě. No jsme na to podobně.Já se také bojím zamlklého těhu.Ale pokud chceš mít trochu jistoty,tak můžeš zajít do laboratoře na krev.Já v čr nebydlím a tady je to moc drahé.Jinak bych tam už dávno byla.
@alhena, ty bolesti můžou být jak se děloha roztahuje.Já mám také zakloněnou dělohu a v kříži mě bolelo včera,ale dnes už dobré.
Petruš, a jak zjistím, že jde o ZT, nebo je vše ok? Ta hladina HCG má v určitých týdnech celkem velké rozpětí. Nebo jít vícekrát za sebou, tak to myslíš?
@jirulka, já chodila v Brně.Byla jsem v Repromedě a pak v Reprofitu. Ale ty tam snad ještě chvíli budeš,ne?Aspoň do srdíčka.
Ahoj holky, ráda se k vám přidám. Dneska ráno jsem našla // a termín mi podle kalkulačky vychází na 5.12. Zítra jdu k doktorovi (měla jsem jít na preventivní), tak uvidím co mi řekne.
Ahoj holky taky bych se k Vám ráda přidala.Termín mi vychází 6.12. Zatím jsem u doktorky nebyla jen jsem si zašla na krev jako samoplátce.Všem Vám přeji ať vše probíhá jak má.Jinak je to mé první mimčo plánované ![]()