Poradna duly
Jana Čurdová
Gabi, já to te´d 3× změnila a už to prdím.Mě to neba.říká mi to,že změny jsou uloženy a asi teda ne.Jdu dělat něco užitečného raději.
Tak už jsem na to přišla…jdi k sobě na profil a stiskni F5 a ty změny se ukážou ![]()
@sonata001 , také mě to moc mrzí.
Hlavní,že otěhotníš bez pomoci.Co takhle začít brát vitamíny, ty třeba femigrad.Je to bylinkový preparát a partner třeba selen-zinek pro zlepšení kvality spermií. Ono i u zdravého páru je většina embryí geneticky ne zcela v pořádku,takže to chce prostě zkoušet.Je to na palici.Vím to sama,ale nic nenaděláme. Tak se drž a klidně od další ms zase zkoušejte. ![]()
Gabi, no to jsem také zkoušela a nic.Dokonce jsem obrázek smazala a prostě se nesmazal.Majítu v tom nějaký bordel.
@sonata001 píše:
Nejspíš to klesá,takže můži čekat mrchu
Taky mě napadlo-ty zobej vit.E,vápník a listovku a ten tvůj třeba Selezin ACE.ten můj to začal brát tenhle měsíc a taky jsem teď našla ty //.
Gabi, no to je divný.Já tam vidím pořád ty kytky.No už to nechám.
Jo určitě to pomáhá na zlepšení spermií.Můj muž teda bral ještě takové tablety z ayurvédské medicíny,ale on měl katastrofální spermiogram,takže u mě není divu tolika zamlklých a potraty.Ted se fakt modlím,ať je to ok.Ale je fakt,že se cítím víc těhotně,než u těch špatných těhu.A u toho mimoděložního mi nebylo ale vůbec nic a to jsem měla hcg přes 10tis.
Děkuju…Já beru kyselinu listovou už dlouho.
U nás to jespíš tím,že já mám cukrovku,celiakii a vyoperovanou štítnou žlázu.Takže tak.Pořád doufám,že se HCG třeba zvedne,ale sama vím,že je to blbost ![]()
Jéé tak ty jsi takhle marod?
Ach jo..No držím palce do dalšího snažení ![]()
Joo a to jsem se chtěla zeptat-to tě doktor(ka) nechala,jako že přijde MS sama? Žádná revize,nebo něco podobnýho? Já se v tom tedy moc nevyznám,tak se radši zeptám.. ![]()
Doktor sám nevěděl. Prý mám přijít za týden na krev,pokud se nerozjede ms… Je mu jasný,že HCG klesá,tak že to odejde samo stejně jako před půl rokem
Spíš nevěděl,jestli máme čekat každým dnem ms nebo zvýšení HCG.Je to prý 50/50