Poradna duly
Jana Čurdová
holky, zakládám novou diskuzi pro maminky čekatelky, které mají TP v listopadu
.
Ahoj Kačko,
Tu už podobná diskuze je.. https://www.emimino.cz/…2012-101985/
Zatím jsem se nepřidala, než jsem se rozkoukala, tak se diskuze moc rozjela a už se nějak nechytám.. ![]()
Jak se máš? Kdy jsi objevila //? ![]()
Já jsem prvního ducha objevila 15.3. a na první kontrolu jsem objednaná 2.4. ![]()
Tak to jsem si ani nevšimla, že podobná diskuze už vznikla, ale už je rozjetá, tak snad se někdo přidá i k nám
. Já jsem prvního ducha objevila 20.2., ale na ultrazvuku bylo něco vidět až 19.3., kdy paní doktorka řekla, že nám je 7+2 a měříme 11.3mm. Jinak já čekám druhé štěstíčko a jak jsi na tom Ty?
. Krásná testománie
![]()
Ahoj, já taky čekám mimi na listopad, já jsem omylem objevila ducha před třemi týdny a v pátek jsem byla u doktorky, tak mám už i
mimi dneska odpovítá 6+3tt…
Ahoj Kačko, taky čekám druhé štěstíčko.
(viz. metříky
)
Já měla první den poslední mrchy 20.2.
ovulku 03.03. a ducha na těhu testu jsem našla toho 15.3.
A podle kalkulačky na výpočet porodu (http://www.naseporodnice.cz/…u-porodu.php?) mi vyhází termín zhruba kolem 24.11.2012. ![]()
Myslím (tedy předpokládám), že na provní těhu kontrole 2.4. budu tak v šestém týdnu a doufám, že už uvidíme tlouct srdíčko. ![]()
Mimochodem jestli jsi v 7+2 tak kdy si uděláš metřík?
Já si udělám těhu metřík až po první kontrole. ![]()
kacabus - jakto omylem? ![]()
m311 - mě vychází termín podle kalkulačky na 3.11., tak jsem zvědavá na příští kontrolu (2.4.) jestli jsem se sekla nebo je to správně. Metřík už mám hotový od minulé kontroly - dnes jsem už 8+2
@k acka píše:
kacabus - jakto omylem?m311 - mě vychází termín podle kalkulačky na 3.11., tak jsem zvědavá na příští kontrolu (2.4.) jestli jsem se sekla nebo je to správně. Metřík už mám hotový od minulé kontroly - dnes jsem už 8+2
Doma jsem měla test a říkala jsem si že MS má teprve přijít, ale zkusím testnout, jen tak…byl tam duch (byla to 25), druhý den mi to potvrdil mamatest 10
o mimi jsme se nesnažili a tento měsíc jsem konečně chtěla začít brát antiko, na které jsem minulý měsíc zapoměla
Aha, tak to jo
. To my se o mimi snažili téměř rok a povedlo se zas díky clostíku ![]()
@k acka píše:
Aha, tak to jo. To my se o mimi snažili téměř rok a povedlo se zas díky clostíku
Tak to je super!!Moc gratuluji…My se dost snažili o první, o druhé trošku mín a na podzim, kdy jsem měla ZT jsme řekli, že už tedy ne, že stačilo
malinko jsme to nevychytali, ale to nám ted už vůbec nevadí…
@kacabus píše:
Tak to je super!!Moc gratuluji…My se dost snažili o první, o druhé trošku mín a na podzim, kdy jsem měla ZT jsme řekli, že už tedy ne, že stačilo![]()
![]()
![]()
malinko jsme to nevychytali, ale to nám ted už vůbec nevadí…
Moc děkuju
, tak gratuluji i když k nečekanému ale krásnému
. My se o první snažili dva a čtvrt roku než se zadařilo …
@k acka píše:
Moc děkuju, tak gratuluji i když k nečekanému ale krásnému
. My se o první snažili dva a čtvrt roku než se zadařilo …
Tak to mi 2,5 roku
![]()
@kacabus píše:
Tak to mi 2,5 roku![]()
![]()
No, taky pěkně dlouho … Hlavní je, že se zadařilo ![]()
Ahojda,taky mam termin v listopadu…ducha jsem nasla 20.2…jsem v 7 tydnu a na kontrolu jdu v pobdeli 2.4…
@Sandra752 píše:
Ahojda,taky mam termin v listopadu…ducha jsem nasla 20.2…jsem v 7 tydnu a na kontrolu jdu v pobdeli 2.4…
Ahojky, vítej mezi námi
. Tak to jsme na tom stejně - s duchem i kontrolou, ale já už jsem na začátku devátého týdne ![]()