Poradna duly
Jana Čurdová
@k acka píše:
Tak držím pěstičky na kontrolu. A jak dlouho jste se snažili???
snažili jsme se rok a čtvrt… už jsme byli i v CARu a čekalo nás IUI, ale nakonec se zadařilo ![]()
@Phoebe21 píše:
snažili jsme se rok a čtvrt… už jsme byli i v CARu a čekalo nás IUI, ale nakonec se zadařilo
tak to je moc príma, že se nakonec zadařilo i bez pomoci IUI
![]()
@Phoebe21 píše:
ahojky holky.. můžu se k vám přidat?
Zdravím Olomouc
![]()
@k acka píše:
Tak držím pěstičky na kontrolu. A jak dlouho jste se snažili???
Já jdu taky 2.5. ale na genetiku do FN, už se moc těším, před tím ale klasická poradna u mojí doktorky…
já jdu ještě k mému dr… protože jsem tam byla ze začátku a byl vidět jen váček, takže jsem ještě neviděla ani srdíčko nic… no a potom uvidím jak to bude pokračovat…
@Phoebe21 píše:
já jdu ještě k mému dr… protože jsem tam byla ze začátku a byl vidět jen váček, takže jsem ještě neviděla ani srdíčko nic… no a potom uvidím jak to bude pokračovat…
Určitě ti bude ok…
@kacabus píše:
Já jdu taky 2.5. ale na genetiku do FN, už se moc těším, před tím ale klasická poradna u mojí doktorky…
na genetiku? musíš?
ahoj holky
já tu včera měla mamku - taky to prožívá a spolu s manželem mi zakazují normální věci
tak mi povlíkla a vyžehlila
a na příští týden jí mám zase něco vymyslet, je hodná, ten den mi taky rychlejc utekl ![]()
ahoj Phoebe
srdíčko už na té kontrole bude určitě
je dobře, že vám to podařilo samo - znám několik párů, kteří už byli taky objednáni na IUI a nemuseli nakonec jít ![]()
@EvS píše:
ahoj holkyjá tu včera měla mamku - taky to prožívá a spolu s manželem mi zakazují normální věci
tak mi povlíkla a vyžehlila
a na příští týden jí mám zase něco vymyslet, je hodná, ten den mi taky rychlejc utekl
ahoj Phoebesrdíčko už na té kontrole bude určitě
je dobře, že vám to podařilo samo - znám několik párů, kteří už byli taky objednáni na IUI a nemuseli nakonec jít
jé tak to je moc milé - stejné jako u nás. Když mě babičky vidějí, že chci něco drobíček těžšího vzít do ruky hned dostanu vynadáno
. Teď mi chtějí přijít někdy vypucovat okna. Jen mě to přijde takové hloupé, aby mi to dělaly …
kacko, koukám stejné jako u nás
taky jsem se tady ošívala, hlavně, když se mi udělalo blbě a musela jsem si lehnout a mamka stála a žehlila
okna mi výslovně zakázala dr
ale ty mě letos vůbec nebraly a tak strašný to ještě není ![]()
@k acka píše:
na genetiku? musíš?
Mám na to nárok, segra se narodila s roštěpem rtu…takže toho malinko využívám a i s oběma klukama jsem byla na genetice, předpokládám, že bude samo zase vše OK. i kdyby to fakt nakonec byl roštěp rtu, tak už vím o co jde segra je o dost mladší a myslím, že by mě to nevyděsilo. Plno mých kamarádek si toto vyšetření platilo a vůbec tam nemuselo. Mě to jde na zdravotní pojištovnu a je do fakt moc pěkný UTZ, je hodně kvalitní. Kolem 20. týdne půjdu i na ten druhý tam a to mi udělají i 3D UTZ, tak mi obličej jde víc vidět a podle toho se pozná, že je to OK.
Holky koukám, že je to jako u nás, taky mi to zakazují, já jsem hlavně na podzim měla ZT a tak mám ted trošku obavy, ale to bude dobrý, MUSÍ!!!!když už se se třetím dítkem smířil i manžel
![]()
Hele tak mě napadlo, nezaložíme si uzavřenou skupinu? sem může chodit každý…
co vy na to?
My se ještě ke všemu budeme stěhovat, tak zhruba za 3-4 měsíce
![]()
Tak okna jsem taky měla přísně zakázané od doktorky, ale říkám si, že až začnu ten čtvrtý měsíc - což se rychle blíží, tak bych třeba každý den jedno udělala - přeci jen je mi to blbé, když jedné babičce je 69 a druhé 74
To je moc dobře, že toho využíváš - to se Ti rozhodně neztratí, tak ať to dobře dopadne jako u kluků ![]()
Já klidně jsem pro uzavřenou skupinu - můžu jí založit a pozvat Vám pozvánky, ale jak chcete ![]()
Páni stěhovat, tak to bych asi teď nedala ![]()
Jo a holky půjdete tedy na 3D ultrazvuk? Já se na něj chystám jít kolem toho 28.týdne a to je času ještě dost ![]()