Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj děvčata, tak já bych měla jít na ten 1.screening okolo čarodějnic, jsem na to zvědavá, ale mám nějaké obavy.....vím, asi zbytečné, už se mi o tom i zdá, jsem asi praštěná, nějak se ve mě ty hormony začaly bouřit…
a okna ty chci mýt teď o víkendu, postupně pomaličku si je udělám, budu mít dobrý pocit, že aspoň něco dělám, chystám se i žehlit už týden se k tomu přemlouvám
ale to dopadne asi v sedě, děsně mě bolí záda a když déle stojím, hned jsem unavená? je to normální?
@zuzidlo tak unavená já jsem teď skoro pořád a o zádech ani nemluvě, jak dýl stojím tak bolí festově
@k acka
Kači já to dát prostě budu muset
jdeme z malého bytu do většího, tak se na to i moc těším, to že jsme prodali náš byt jsem se dověděla spolu s těhotenství, minulý týden sehnali byt, takže ted už se „jen“ čeká na rošádu s penězma, čekáme my na peníze, abychom mohli zaplatit další byt a ta paní si musí koupit taky byt…no malinko složitejší situace, ale do asi 4 měsíců to musí být vyřešené a pak už se jen konečně pořádně začít těšit na mimi, ted na to totiž není takový čas. Hlavně mám ted doma nemocný oba kluky, tak to už fakt nevím kde mi hlava stojí
![]()
Na 3D UTZ jdu vrámci genetiky a moooooooc se na to těším, genetika a porod jsou jediné návštěvy i mého muže co se těhotenství týče.
![]()
a unavená jsem pořád, normálně jsem chodila spát ve 3 ráno, ted už v deset jsem hotová, ale to jsem měla i u staršího a první tři měsíce pořáde jen spal
a mladšího jsem spát nemusela a taky spal jen 2×denně už od malinka, ale za to pořádně…od 5 měsíců spí celou noc
![]()
@kacabus, tak to potom máte hezké stěhování, když je to z menšího do většího
. To je neštěstí, když je doma nemocné dítko akor když jich je víc - to bych asi teď nedala. Já jsem ráda, když jde Terezka občas do školky a já si můžu odpočinout
. Tak to můj manža taky na nic nechodí - jenom potom na ty velké UTZ a samozřejmě porod ![]()
@kacabus jůůů taky bych si přála aby mi mimi takhle krásně spinkalo
@kacabus, já vždycky chodila spát tak nějak kolem té půlnoci a teď už v půl desáté usnu u televize ![]()
kacabus, tak to máte takový menší kulový blesk, viď?
hlavně ať vám to vyjde podle plánu a jste brzo ve větším
za tu genetiku buď ráda, taky bych to tak udělala… já nebudu v klidu, dokud tyhle výsledky taky nebudu mít - poslední SP jsem zachytla ten správný kus a dělali genetiku, byl tam Edwards… u těch prvních dvou nevím, takže nervy rozhodně na pochodu ![]()
Zuzi, já jsem taky jak mátoha, dřív mě před půlnocí postel neviděla a těď po 21. hotová ![]()
ahoj holky
je tu nějak ticho, jak se vede? já si z neděle na pondělí užila super migrénu, pak to trochu povolilo a dneska už mě jen bolí hlava
byla jsem na odběrech na imuno, výsledky až 9.5. mě teda překvapily
co vy?
holky,
taky jsem si všimla, že to zas na chvíli nějak utichlo - je to škoda.
Já o víkendu krvácela
, ale bylo to nakonec z odběrů co mi brala v pondělí, dnes jsem byla na mimořádné kontrole. Jen mám hodně odpočívat, šetřit se a hlavně nezvedat nic těžkého
Ahojda děvčata, tak mě je zatím vcelku dobře, takové ty ranní nevolnosti asi už odezněly a nebo teprve přijdou, doufám že nééééé a jinak jsem to oznámila své mamince, byla šťastná jak blecha
a v pondělí jdu na screening, tak snad bude vše ok…buď jsem tak neustále nafouklá a nebo mi trošku už vylezlo bříško
ahoj holky ![]()
kacko, tak hlavně, že přestalo a nebylo to nic vážného
nezvedat nic těžkého? to budeš mít trochu těžší, viď?
Zuzi, to víš, že to bud ev pondělí OK
to já si na těhu bříško trochu počkám - po těch předchozích jsem se na sebe trochu vykšlala a přibrala akorát přes břicho - takže by se u mně dal tipovat tak 5. měsíc ![]()
Ahoj holky, tak mě je stále dobře, už čekám, že by mi mohlo být špatně, ale ono stále nic…
zítra jdu k doktorce, tak se těším, jsem zvědavá co mi řekne…
holky odpočívejte, netahejte nic těžkého a krásný den
![]()
holky,
venku je naprosto úúúžasné počásko tak jak si ho užíváte?
Mě konečně ustoupily drobek nevolnosti - jen občas ráno mám ještě problém, ale oproti tomu co to bylo už mi vlastně není nic
.
ahoj holky
jj, počasí krása, jsem se nadlábla, tak se asi půjdu projít do obory
taky už mi je líp, ale ještě ty nevolnosti zůstávají
kacabus, co u dr, mával mimís? ![]()