Poradna duly
Jana Čurdová
@EvS, to už ho máte takhle pojmenovanýho jo?
. Ale máš pravdu, jen 3× za celé těhotenství je opravdu málo. Mě teda moje doktorka i když jinak stojí za prd dělá UTZ pokaždé …
Děkuju moc za podporu
. Teď se zatím cítím v klidu, ale ono až se ten termín na konziliární UTZ bude blížit tak asi moc nebudu, ale věřím, že všechno bude v pořádku a že taky za odměnu vlastně zjistíme co se nám tam ukrývá ![]()
kačko, si piš, že to bude v pořádku
to je jen pracovní jméno - potom, co se na UTZ vystavil jsme koukali na klučičí jména a prakticky se na ničem neshodli a nějak mu říkat potřebuju
uvidíme, třeba v po zjistí, že to kluk není ![]()
@EvS, no tak to jsem zvědavá co nakonec budete mít, ale tak hlavní je, že bude zdravé a naprosto v pořádku ![]()
Ahojky holky
prvně se vám všem chci omluvit že jsem se dlouho neozvala,já měla teď nejaké starosti a vyřizování kvůli bytu… vše je snad v pořádku… samozdřejmě mě zajímá jak se vám mamky daří
doufám že jste všechny v pořádku i vaše mimča
já jsem konečně přestala po těch 3 měsícich zvracet tak už aji častěji chodím ven.atd…akorát musím brát železo na chudokrevnost a začali mi občas migrény,takže furt něco… jinak v po jdu taky na tripple…ale zatím je dle vyšetření vše v pořádku
a slibuju že se sem zas přijdu kouknout častěji
![]()
Ahojda holky,tak ja na triplech byla 24.5 a jsem nervni jak prasatko…
screening ale vysel dobre,moc i krevni obraz v poradu..pribrala jsen zatim 3kg,termin porodu mam podle MS 4.11 a podle ULT 7.11…dnes jsem 17+2,ultrazvuk mi dr.dela pokazdy ale jeste pohlavi nevime
tak snad 14.6 se to dozvime…blbe mi uz taky neni,3 problity mesice stacily
Nina a Matyáš jsou nasi favoriti
ted se citin vic unavena…
Ahojky tak to jsi byla na tom stejně jako já ty 3 měsíce…ale teď už je taky doufám vše v pohodě ![]()
Doufam,ze se to nevrati v tom 3 trimestru,jak o tom kazdy koho znam mluvi
to bych ten kbelik musela mit poveseny cely den na krku ![]()
ale to snad ne
já mám už dvě děti a u nich sem to měla uplně stejně…do třetího a pak dost… takže jsem to brala že u mě vše v pořádku…
ty už nějaké děti máš? nevím co znamená to Nina a Matyáš?…
Deti nemamm a Nina a Matyas jsou jmena,ktera jsme si vybrali pro prdolu.jeste nevime co to bude…
Ahojky Sandro tak to jsou hezká jména,my máme asi zatím jen pro kluka na tom jsme se zatím shodli že se nám líbí Patrik… ale taky nevím ještě co to bude… ale říct si to taky nechám aby jsme věděli co pak nakupovat… ![]()
holky,
to je super, že tu teď přibylo pár nových řádečků
![]()
@Midiana, tak to je moc dobře, že zvracení už konečně přestalo a tu chudokrevnost máme stejnou - já už s tím trpěla při Terezce, takže teď to mám to samé a dvakrát denně hezky zobat prášky. Jinak držím moc pěsti při dnešních odběrech na tripply
![]()
@Sandra752, i Tobě moc držím
, aby tripply dopadly dobře - to čekání je na tom to nejhorší …
Jinak my také zatím nevíme co to bude a se jmény to bude boj až do konce
. Já zatím přibrala jen dvě kila, tak jsem ráda, ale už to vidím, že na konci to zas všechno otékáním doženu … ![]()
Ahoj holky, můžu se k Vám přidat? Popravdě ještě termín porodu přesně nevím, neboť jej na těhotenské průkazce dle UTZ stále nemám doplněný, vím jen podle data poslední MS - konec listopadu. Myslíte, že když jsem byla na NT vyšetření, že budu muset i na tripple testy?
@Matysska píše:
Ahoj holky, můžu se k Vám přidat? Popravdě ještě termín porodu přesně nevím, neboť jej na těhotenské průkazce dle UTZ stále nemám doplněný, vím jen podle data poslední MS - konec listopadu. Myslíte, že když jsem byla na NT vyšetření, že budu muset i na tripple testy?
ahojky, vítám Tě mezi námi
. NT vyšetření je nepovinné a které si hradíš sama a tripple testy můžeš klidně odmítnout pokud na ně nechceš jít … Jsou též nepovinné jen s tím rozdílem, že jsou hrazeny zdravotní pojišťovnou
@k acka
děkuji za přivítání, aha, tak v tom případě, na tripple nepůjdu, protože můj doktor říkal buď NT (hradíte si sama)nebo tripple (hradí pojišťovna). Jde spíše o to, že jdu na kontrolu v 17+2 a nevím, co mě čeká - jestli nějaký důležitý UTZ nebo jen třeba odběr krve?
Jen musím upozornit, že má pojišťovna 205 - ČPZP mi NT screening plně hradila.
@Matysska, tak to máš dobrou pojišťovnu
. No mě doktorka dělala jen UTZ a běžnou kontrolu + tlak a moč. Velký UTZ je až kolem dvacátého týdne