Poradna duly
Jana Čurdová
@k acka
jde mi o UTZ jen z toho důvodu, že se mnou bude manžel a chtěl by se na malé taky podívat. Tak chci doktora poprosit, aby se mohl jít se mnou. ![]()
@Matysska, nevím jak to máš u svého gynekologa, ale já u své mohu vzít manžela kdykoliv s sebou ![]()
jojo, já u toho svého taky nemám s přítomností manžela problém, ale na minulém UTZ mimi sebou tak šilo, že doktor říkal, že není nutné, aby manžel šel se mnou, že by toho moc neviděl… bylo mi ho trošku líto, že čeká 30 minut na chodbě a nic. Tak snad to výjde tentokrát a ty už víš pohlaví?
ahoj holky
dobře, že se tady trochu rozjelo ![]()
dnes mi brali krev na triply (jsem 15+1, dle UTZ 16+0) - NT screening jsem měla taky, moje dr říkala, že ona radši kombinuje i s markery z triplů, ale že pokud jsou dobré výsledky z NT, hodně dr už triply nedělá (já že mám za sebou 3 SP a naposled měl plod Edwardse, testujeme co jde, abych nemusela na amnio)
Matyssko, mě dneska měla vyšetřit jen pohmatem, ale já chtěla UTZ a i ona je radši pro větší kontrolu, takže i manžel si přišel na své
už v tom 12tt ukazoval prcek pinďu, tak nám to dnes potvrdila (jen na to musela vnitřkem, protože se prcek kryl packou
) jen nechápu tvého dr - když se mimčo při tom NT screemimgu začalo mlít bylo to nejhezčí… ale nevím, jestli nezáleží i na typu UTZ ![]()
co ostatní?
Ahojda děvčata, dnes jsem byla na krvi na triply, na UTZ jdu až příští týden, tak jsem na to zvědavá ![]()
@Matysska, nene my pohlaví ještě bohužel nevíme, moje doktorka se tím při poslední kontrole vůbec nechtěla zabývat, takže snad v Hradci na tom konziliárním ultrazvuku
@EvS, jééé tak to moc gratuluju
![]()
@zuzidlo, tak držím moc moc pěsti ![]()
Ahojky holky, to je fakt to čekání na výsledky je fakt nejhorší já to budu vědět až 18tého jak tripple dopadly…občas mě pobolívá v podbřišku na pravo a doktor tvrdí že je to normální…ale já nevím u dvou předešlých dětí jsem to nikdy neměla v 3měsíci… ![]()
evs: jéé, tak budeš mít chlapečka
… já si taky asi pak nechám říct co to je ,tak gratuluju ![]()
@Midiana, neboj je to určitě normální - mě bolelo taky napravo, jako kdybych si natahovala vazy nebo k čemu to přirovnat a je to zcela běžné a u Terezky jsem to taky neměla ![]()
Ahojte, omlouvám se že vstupuji takto do diskuze, ale zaujalo mě to bolení v pravo. Také mě tam bolí
přisuzuji to vyoperovanému slepáku, ale bylo to přeci jen už v roce 2004 ..
Jinak asi patřím k vám …
podle screeningu mám TP 30.11. podle Dr. 2.12. ![]()
Já mám taky takové nepříjemné píchnutí skoro vždy když vstávám - myslím z gauče, ze židle, tak taky doufám, že je to normální. ![]()
Holky a kdy budete kupovat kočárek a různé doplňky (vaničku, přebalovací pult, postýlku atd.) pro miminko?
tak asi je to normální,když nás to má víc
…
já mám tp 15až 20 listopadu… tak bych s tou mánií nakupování chtěla začít tak v 5 spíš 6tým měsíci…ale lálá to
ty věci jsou teď tak hezké a roztomiloučké
tak snad to nějak vydržím,dala jsem si to jako bojový ůkol vydržet to
ale samozřejmě už chodím a okukuju co by se mi líbilo… a kočárek až tak měsíc před porodem …
ahoj holky
jj, taky mě furt někde něco píchá - buď jako natažený sval nebo zaseklá střeva
bohužel se mi ale sem tam ozývá slepák - dělá to tak 1× do roka, tak doufám, že vydrží a nebude zlobit
já vyrazila na nákup - už nebyla drogerie a mamka mi včera poslala po synovci nádherné jahody, tak chci dělat dort… a jsem fakt chcípák, úplně mě ty busy zmohly ![]()
Midiano, to ti ty výsledky trvají nějak dlouho, ne? co vím, bývá to 7 dní
no hlavně, aby byly super ![]()
věci na mimčo chci řešit až dýl, tak 7.měsíc - ale jestli to vydržím, to je jiná
např mamka už hlásila super kočárek ![]()