Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, tak jsem konečně přišla domů…u doktorky v poho, nic jsem nepřibrala
mimi mi sice nemávalo, udělala mi UTZ, ale jen jestli je v pořádku, a všechno je OK, tak jsem zase malinko klidnější. O víkendu jedeme na chatu, tak budu vegetit a odpočívat a příští týden mě čeká genetika, na tu se moc těším, to bude fajn
![]()
krásný večer všem
tak to je fajn
hezky odpočívej, já jdu na tu genetiku v pondělí, ani nevím co mě tam čeká
ale snad si to také užiju, moc jsem nepřibrala spíš mám někdy 3kg nahoře někdy zase dole, stále mi to tak habruje
ale připadám si taková nafouklá, ale to je asi normální, nechám si od vás maminky poradit ![]()
ahoj holky ![]()
kacabus - super zprávy
užij si to na chatě - nech se hezky obskakovat ![]()
zuzi, taky mi to lítá o 2kg nahoru a dolů, to bude normální…
já už začínám mit vítr z příštího pátku, aby bylo všechno OK, toho se holt už asu nezbavím ![]()
holky,
dneska je naprosto úúúúúúúúžasně. Hned jsem povlíkla peřiny a stáhla přehozy z gauče a po obídku tradá na zahradu. Dneska se nám taky narodila králičí miminka ![]()
Kacabus, gratuluji ke kontrole - hezky si odpočiň a relaxuj
kacko, to aspoň králičatům nebude zima
zahradu závidím, ta mi v bytě děsně chybí ![]()
ale včera jsem tady vyrazila do obory a jen koukala, kolik kvete kytek
dneska jsem byla ve městě na kosmetice a jsem z toho vedra úplně hotová - ještě jsem chytla zácpu na výjezdu, takže z bsuu dušená ve bvlastní šťávě ![]()
užívejte si počasí a bacha na připálení ![]()
tak já mám chřipku jako blázen a venku tak nádherně, ležím popíjím čajíčky… na mé zahrádce u baráku mi pracuje moje maminka, zlato moje, moc mi pomáhá
já už chci ven, doufám, že to bude brzo dobré, užívejte si to venku a hlavně se nepřipalte
ahoj holky ![]()
zuzi, doufám, že je to jen nachlazení a žádná chřipajzna
jdeš dneska k tomu dr na kontrolu? pak se pochlub ![]()
mě to počasí pořád dává zabrat s hlavou - bolí každý den, občas se rozjede víc ![]()
doufám, že si ale počasí užíváte - i když třeba mě by se líbilo o pár stupňů míň ![]()
Ahojda děvčata, tak dnes odebrány odběry krve na screening a měření, máme celých 47,1mmm
a 10.5. jdu na velký UTZ se těším
jinak vše v pořádku, jen jsem si myslela, že mi odeberou krev a hned udělají ten velký UTZ, už se v tom nějak ztrácím
jinak dnes krásné počasíčko, tak jdu na prochajdu se svým synovcem (13měs) je to takový náš miláček ![]()
Ahojte holky, můžu se k Vám přidat? Jsem po IVF+ICSI, nechali jsme si zavést jen jednu 5denní blastocystu a čekáme jednovaječná dvojčátka. Zítra jdu na 1.trimestr screening tak sem už nedočkavá jak to dopadne. Dnes jsem teda v 11tt. Doma už máme skoro sedmi letého kluka. Břibrala jsem tak 6kilo po těch lékách a injekcích na ivf. Bříško už mám trochu vypoulený. ![]()
kočky,
tak jak jste si užily víkend, čarodky a první máj? Neuschnete? ![]()
Míšo, vítej mezi námi ![]()
Míšo vítej mezi námi
![]()
Zdárně jsem se vyléčila, mám pouze rýmu a to už nějak zvládnu, jnak ze mě bude májové tele, nějak jsme to nestihli ![]()
ahoj holky
my pod třešeň radši zašli v neděli, manžel musel 1.5. do práce - tak jsme pak vyrazili pod cosi rozkvetlého, ale třešeň to nebyla ![]()
Míšo, tak to vám ta dvojčátka byla souzená ![]()
Zuzko, dobře, že se z toho už dostala ![]()
@zuzidlo, tak to je moc dobře, že zlobí už jen rýma. Tak ať i ta je rychle pryč
Tak to já neuschnu, ale stihli jsem to až včera navečer ![]()