Miminko listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6895
26.4.12 21:22

Ahoj holky, tak jsem konečně přišla domů…u doktorky v poho, nic jsem nepřibrala :dance: :dance: :dance: mimi mi sice nemávalo, udělala mi UTZ, ale jen jestli je v pořádku, a všechno je OK, tak jsem zase malinko klidnější. O víkendu jedeme na chatu, tak budu vegetit a odpočívat a příští týden mě čeká genetika, na tu se moc těším, to bude fajn :dance: :dance: :dance: :dance:
krásný večer všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
27.4.12 06:18

tak to je fajn :) hezky odpočívej, já jdu na tu genetiku v pondělí, ani nevím co mě tam čeká :think: ale snad si to také užiju, moc jsem nepřibrala spíš mám někdy 3kg nahoře někdy zase dole, stále mi to tak habruje :mrgreen: :mrgreen: ale připadám si taková nafouklá, ale to je asi normální, nechám si od vás maminky poradit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EvS
4706
27.4.12 08:28

ahoj holky :mavam:
kacabus - super zprávy :potlesk: užij si to na chatě - nech se hezky obskakovat ;)
zuzi, taky mi to lítá o 2kg nahoru a dolů, to bude normální…
já už začínám mit vítr z příštího pátku, aby bylo všechno OK, toho se holt už asu nezbavím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
27.4.12 10:46

:mavam: holky,

dneska je naprosto úúúúúúúúžasně. Hned jsem povlíkla peřiny a stáhla přehozy z gauče a po obídku tradá na zahradu. Dneska se nám taky narodila králičí miminka :dance:

Kacabus, gratuluji ke kontrole - hezky si odpočiň a relaxuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EvS
4706
27.4.12 17:41

kacko, to aspoň králičatům nebude zima :mrgreen: zahradu závidím, ta mi v bytě děsně chybí :(
ale včera jsem tady vyrazila do obory a jen koukala, kolik kvete kytek 8o dneska jsem byla ve městě na kosmetice a jsem z toho vedra úplně hotová - ještě jsem chytla zácpu na výjezdu, takže z bsuu dušená ve bvlastní šťávě :roll:
užívejte si počasí a bacha na připálení :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
29.4.12 09:10

tak já mám chřipku jako blázen a venku tak nádherně, ležím popíjím čajíčky… na mé zahrádce u baráku mi pracuje moje maminka, zlato moje, moc mi pomáhá :-) já už chci ven, doufám, že to bude brzo dobré, užívejte si to venku a hlavně se nepřipalte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EvS
4706
30.4.12 10:23

ahoj holky :mavam:
zuzi, doufám, že je to jen nachlazení a žádná chřipajzna :hug: jdeš dneska k tomu dr na kontrolu? pak se pochlub ;)
mě to počasí pořád dává zabrat s hlavou - bolí každý den, občas se rozjede víc :zed:
doufám, že si ale počasí užíváte - i když třeba mě by se líbilo o pár stupňů míň :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
30.4.12 12:31

Ahojda děvčata, tak dnes odebrány odběry krve na screening a měření, máme celých 47,1mmm :potlesk: :potlesk: a 10.5. jdu na velký UTZ se těším :mrgreen: jinak vše v pořádku, jen jsem si myslela, že mi odeberou krev a hned udělají ten velký UTZ, už se v tom nějak ztrácím :) jinak dnes krásné počasíčko, tak jdu na prochajdu se svým synovcem (13měs) je to takový náš miláček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EvS
4706
30.4.12 14:24

zuzi, super, pěkně roste :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.12 10:06

Ahojte holky, můžu se k Vám přidat? Jsem po IVF+ICSI, nechali jsme si zavést jen jednu 5denní blastocystu a čekáme jednovaječná dvojčátka. Zítra jdu na 1.trimestr screening tak sem už nedočkavá jak to dopadne. Dnes jsem teda v 11tt. Doma už máme skoro sedmi letého kluka. Břibrala jsem tak 6kilo po těch lékách a injekcích na ivf. Bříško už mám trochu vypoulený. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
2.5.12 10:44

:mavam: kočky,

tak jak jste si užily víkend, čarodky a první máj? Neuschnete? :mrgreen:

Míšo, vítej mezi námi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
2.5.12 11:44

Míšo vítej mezi námi :mavam: :mavam:

Zdárně jsem se vyléčila, mám pouze rýmu a to už nějak zvládnu, jnak ze mě bude májové tele, nějak jsme to nestihli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EvS
4706
2.5.12 11:49

ahoj holky :mavam: my pod třešeň radši zašli v neděli, manžel musel 1.5. do práce - tak jsme pak vyrazili pod cosi rozkvetlého, ale třešeň to nebyla :mrgreen:
Míšo, tak to vám ta dvojčátka byla souzená :palec:
Zuzko, dobře, že se z toho už dostala :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
2.5.12 11:49

@zuzidlo, tak to je moc dobře, že zlobí už jen rýma. Tak ať i ta je rychle pryč

Tak to já neuschnu, ale stihli jsem to až včera navečer :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit