Poradna duly
Jana Čurdová
Já bych taky chtěla překvápko, když už jednu prďolku doma máme, ale manža nechce a já vím, že bych to asi taky nevydržela
![]()
To právě manžel taky chtěl u druhého vědět, tak jsem podlehla, ale tentokrát to musím vydržet!!!všichni tipujou holku, asi mi ji spíš přejou, ale já myslím zase kluk, ale kdyby to byla holčička.......
![]()
Já si zas myslím, že budeme mít chlapečka - tak nějak podle toho, že je mi jinak špatně a mám jiné chutě než u Terezky ![]()
@k acka píše:
Já si zas myslím, že budeme mít chlapečka - tak nějak podle toho, že je mi jinak špatně a mám jiné chutě než u Terezky
Já to mám taky všechno uplně jinak, je mi dobře, u kluků jsem
bylo to děsný, prostě se cítím zatím dobře
Tak to já u Terezky zvracela a měla jsem šílenou chuť na okurkový salát a na jogurty. Teď nezvracím, ale je mi špatně celý den, můžu pít jenom čistou vodu. Jogurt si dám to už musí být a po okurkovém salátu mi není zrovna ok. Tak jsem zvědavá jestli se ty naše tušení vyplní
![]()
ahoj holky
můžu k vám? potřebuju trochu do kupy s někým, kdo je na tom stejně - v „mojí“ skupině se už řeší jiné věci a nechci to ještě zakřikávat, pak je překvapím až dýl…
jsem 7+5, ve středu jsem fazolu poprvé viděla - nádhera
mám za sebou ale 3 SP a žádné mimčo, tak se snažím moc netěšit a nenervovat se, ale moc i to nejde
jinak nejradši bych byla většinu dne zalezlá v posteli, ale pracovat se holt musí ![]()
Ahoj EvS, jasně že se můžeš přidat
já jdu v pondělí pro průkazku a tak se docela těším, jak ji budu nosit v kejbelce
zatím to nikde neříkám, chci to v rodině říct až budu mít po tom první screeningu tak snad to vydržím a budu v pořádku, tak tě tu holka vítám
![]()
@EvS píše:
ahoj holkymůžu k vám? potřebuju trochu do kupy s někým, kdo je na tom stejně - v „mojí“ skupině se už řeší jiné věci a nechci to ještě zakřikávat, pak je překvapím až dýl…
jsem 7+5, ve středu jsem fazolu poprvé viděla - nádheramám za sebou ale 3 SP a žádné mimčo, tak se snažím moc netěšit a nenervovat se, ale moc i to nejde
jinak nejradši bych byla většinu dne zalezlá v posteli, ale pracovat se holt musí
Ahojky, vítej mezi námi
. Držím moc pěsti, aby teď bylo vše už v naprostém pořádku ![]()
@k acka píše:
Zuzi a kolikátý jsi vlastně týden???
Podle UZ 8+2 ale dle poslesdní M bych měla být 9+5, selhala nám HA ![]()
@EvS
Ahoj vítej
![]()
@zuzidlo
Já neužívám žádné vitamíny, je ascorutin, protože jsem špinila…Nikdy jsem nic neužívala. Moje doktorka mi i říkala, že pokud bude i normálně jíst, tak je to zbytečné, jen to stojí zbytečný peníze
![]()
dík ![]()
já dřív taky nic nebrala, teď ale poctivě baštím Femibion… +2+2 utroše a 1 prednison - taková malá lékárna ![]()
kacabus - jj, já to právě taky nechci říkat, akorát oboum rodičům „musíme“ - když tam přijedeme, tak se naléváme vínem, takže by tušili, oni jsou stejně špióni, tchán dycky na tchýni vyzvídal jestli v tom nejsem, i když jsem nebyla a moje mamka podědila babiččino tušení ![]()
Zuzidlo -selhání HA je celkem vtipný ![]()
Tak to vypadá, že zatím tu mám prďolu nejstaršího v bříšku ![]()
Zuzi, tak to je mazec - selhala Vám HA - to mě se stát nemůže ![]()
Jinak já vitamíny také žádné nebaštím - snažím se jíst hodně zeleniny a ovoce a pestrou stravu i když taky hřeším
. Jinak já beru třikrát denně Duphaston …