Poradna duly
Jana Čurdová
@EvS píše:
Zuzi velká gratulace
já včera byla trochu vyklepaná, ale dobrý… ale ráno jsem zjistila, že jsem v noci dost špinila, tak jsem vyděšená, aby se mi to zase neopakovalo… v tuhle chvíli asi nešpiním, ale pořád nevím, jestli radši zase nejet k dr… je mi z toho nanic
odpočívej a buď v klidu, jinak děkujiii
@EvS píše:
Zuzi snažím se, ale jde to těžko
Já bych si raději zašla … Lepší jeden planý poplach než přijít jednou pozdě … Tím Tě nechci strašit, to vůbec ne … Ale radši bych si zašla, kdyžtak dostaneš buď ascorutin nebo duphaston. Držím pěsti ![]()
@EvS píše:
Zuzi velká gratulace
já včera byla trochu vyklepaná, ale dobrý… ale ráno jsem zjistila, že jsem v noci dost špinila, tak jsem vyděšená, aby se mi to zase neopakovalo… v tuhle chvíli asi nešpiním, ale pořád nevím, jestli radši zase nejet k dr… je mi z toho nanic
Ahoj taky bych raději zašla. Nedělala jsi včera něco namahaveho? Já třeba dělala blbosti se synem a pak jsem druhý den spinila…raději fakt zajdi.
asi radši pojedu, zítra má dr až od 14… - včera jsem se akorát lekla při tý nehodě, nic namáhavého nedělám… ještě jsem si říkala, že by to mohlo být termínem MS - měla bych ho v neděli ![]()
@EvS píše:
asi radši pojedu, zítra má dr až od 14… - včera jsem se akorát lekla při tý nehodě, nic namáhavého nedělám… ještě jsem si říkala, že by to mohlo být termínem MS - měla bych ho v neděli
To byla taky věc na kterou se mě doktorka ptala, ale u mě bych to měla tenkrát dostat až za 6 dni
![]()
tak naštěstí vše v pořádku, i mě uklidnila, že jsem udělala dobře, že jsem přijela… akorát teda mi řekla, že na nemocenské zůstanu minimálně do kontroly toho 4.5. - po těch třech SP mi na rovinu řekla, že vyhráno prostě není a mám víc ležet…
@EvS píše:
tak naštěstí vše v pořádku, i mě uklidnila, že jsem udělala dobře, že jsem přijela… akorát teda mi řekla, že na nemocenské zůstanu minimálně do kontroly toho 4.5. - po těch třech SP mi na rovinu řekla, že vyhráno prostě není a mám víc ležet…
to je moc dobře, že jsi nakonec jela a je super, že vše je v pořádku. Teď jen hezky lež, odpočívej a relaxuj
@k acka píše:
to je moc dobře, že jsi nakonec jela a je super, že vše je v pořádku. Teď jen hezky lež, odpočívej a relaxuj
jééé tak to jsem ráda, že to dopadlo dobře, hezky odpočívej a nechej se obskakovat
![]()
@Phoebe21 píše:
ahojky holky.. můžu se k vám přidat?
jen pojď
![]()
jsem Janča, je mi 23.. čekáme první miminko… jsem v 9tt, na KO jdu 2.5. a snad už uvidíme i srdíčko…
@Phoebe21 píše:
jsem Janča, je mi 23.. čekáme první miminko… jsem v 9tt, na KO jdu 2.5. a snad už uvidíme i srdíčko…
Tak držím pěstičky na kontrolu
. A jak dlouho jste se snažili???