Miminko listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
EvS
4706
15.4.12 20:40

ahoj holky :mavam: jaký byl víkend? pohoda klídek? ;) my to oznámili u našich, tak měli radost a drží palce… akorát pokračuju v neskutečný únavě a odpoledne / večer už jsem úplně hotová, břicho bolí… zítra zkusím zůstat doma a možná využiju nabídku dr a na pár dní si vezmu nemocenskou… přes to nejhorší…sice se mi představa, že jsem doma i jen pár dní jenom pro to, že moc fyzicky nevzládám těhotenství moc nelíbí, ale přeci jen pokusů už bylo na můj vkus moc, než abych to neudělala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
15.4.12 21:03

Ahoj,víkend u nás byl relativně v poho. Manžel byl doma, ale bylo škaredě, tak jsme byli zalezlí…u nás už to naši ví…
Tak když můžeš tak zůstan doma,než něco zanedbat…Já bych doma asi nevydržela. V první těhu jsem byla doma 9 týdnu před TP,malej se narodil nakonec o 3týdny před termínem,u druhého jsem byla doma, byla jsem strašně protivná a ted do práce taky chodím a tam budu dokud se mi bude chtít, max ale do října…tak uvidím.
Krásný večer :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
16.4.12 11:25

:mavam: holky,

u nás víkend v poho - v sobotu jsme byli skoro celý den venku, jen včera pršelo, takže to stálo za prd.

U nás už to taky ví. Dneska jsem byla na kontrole a doktorka mi vše posunula, takže dnes jsem už 12+0 (takže nakonec TP vychází na říjen), prďolka má 52.9mm. Jen v moči mám bílkovinu, tak si musím zítra zavolat na výsledky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
16.4.12 11:35

@k acka
Tak to je mazec…no já jdu k doktorce příští týden…
A jak ti to vycházelo podle MS?
Já jsem podle MS 10+0 a podle UTZ 9+3…
Tak snad bude ta bílkovina OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
16.4.12 11:53
@kacabus píše:
@k acka
Tak to je mazec…no já jdu k doktorce příští týden…
A jak ti to vycházelo podle MS?
Já jsem podle MS 10+0 a podle UTZ 9+3…
Tak snad bude ta bílkovina OK

Podle MS mi to vycházelo na 12+5, ale poslední ultrazvuky zase ukazovaly na jiné datum, protože byl prďolka menší, takže bych dnes byla podle posledních ultrazvuku 11+1 a dnes to tedy zas změnila na 12+0, pěkný maglajs :mrgreen:. Taky doufám, že ta bílkovina bude ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
16.4.12 11:55
@k acka píše:
Podle MS mi to vycházelo na 12+5, ale poslední ultrazvuky zase ukazovaly na jiné datum, protože byl prďolka menší, takže bych dnes byla podle posledních ultrazvuku 11+1 a dnes to tedy zas změnila na 12+0, pěkný maglajs :mrgreen:. Taky doufám, že ta bílkovina bude ok

Koukám, že ti v tom doktorka dělá pěkný hokej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
16.4.12 12:00
@kacabus píše:
Koukám, že ti v tom doktorka dělá pěkný hokej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

to tedy dělá - jsem zvědavá za 3 týdny jak to zas spočítá :mrgreen:. Ale co, však ono si mimčo samo řekne kdy chce ven :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EvS
4706
16.4.12 15:11

kacko, pár dní sem / pár dní tam, hlavně že roste a je v pohodě :palec:
nakonec jsem se pro tu nemocenskou rozhodla, dneska mi bylo blbě a dost mě bolelo břicho i ráno :( akorát se pro ni nemohl stavit manžel, že si musím přijet sama (u gyndr nechápu, když to vypisuje sestra)… i jsem jela rovnou domů, že se v práci stavovat nebudu - a cestou autobus nedal přednost a na mý straně do nás vlítlo auto :zed: naštěstí jsem koukala, tak jsem se zapřela a sklo mě minulo, ale blbě mi je ještě teď :zed: to bylo něco na manžela, hned chtěl číslo na dr a seřvat sestru, co mě má co tahat ven :roll: naštěstí jsem mu to rozmluvila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
16.4.12 15:26
@EvS píše:
nakonec jsem se pro tu nemocenskou rozhodla, dneska mi bylo blbě a dost mě bolelo břicho i ráno :( akorát se pro ni nemohl stavit manžel, že si musím přijet sama (u gyndr nechápu, když to vypisuje sestra)… i jsem jela rovnou domů, že se v práci stavovat nebudu - a cestou autobus nedal přednost a na mý straně do nás vlítlo auto :zed: naštěstí jsem koukala, tak jsem se zapřela a sklo mě minulo, ale blbě mi je ještě teď :zed: to bylo něco na manžela, hned chtěl číslo na dr a seřvat sestru, co mě má co tahat ven :roll: naštěstí jsem mu to rozmluvila :)

A jsi jinak v pořádku a mimi??????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
16.4.12 18:22
doufám, že jsi i s miminkem v pořádku, jezdím každý den autem, tak se děsím také nějakého karambolu…
@EvS píše:
nakonec jsem se pro tu nemocenskou rozhodla, dneska mi bylo blbě a dost mě bolelo břicho i ráno :( akorát se pro ni nemohl stavit manžel, že si musím přijet sama (u gyndr nechápu, když to vypisuje sestra)… i jsem jela rovnou domů, že se v práci stavovat nebudu - a cestou autobus nedal přednost a na mý straně do nás vlítlo auto :zed: naštěstí jsem koukala, tak jsem se zapřela a sklo mě minulo, ale blbě mi je ještě teď :zed: to bylo něco na manžela, hned chtěl číslo na dr a seřvat sestru, co mě má co tahat ven :roll: naštěstí jsem mu to rozmluvila :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
16.4.12 18:25

Ahoj holkiii, jinak dnes jsem byla u dr, dostala jsem průkazku, do průkazky mi teda napsali týdny dle poslední MS a tak jsem 10+1, ta moje fazolka má 20mm :potlesk: :potlesk: :D :D srdíčko statečně bije :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
16.4.12 19:34
@zuzidlo píše:
Ahoj holkiii, jinak dnes jsem byla u dr, dostala jsem průkazku, do průkazky mi teda napsali týdny dle poslední MS a tak jsem 10+1, ta moje fazolka má 20mm :potlesk: :potlesk: :D :D srdíčko statečně bije :dance:

Zuzi to je super, moc gratuluju :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
16.4.12 21:33
@EvS píše:

Jejda to je strašný až mám z toho s husinu, tak hlavně že jste oba v pořádku :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
16.4.12 21:34
@zuzidlo píše:
Ahoj holkiii, jinak dnes jsem byla u dr, dostala jsem průkazku, do průkazky mi teda napsali týdny dle poslední MS a tak jsem 10+1, ta moje fazolka má 20mm :potlesk: :potlesk: :D :D srdíčko statečně bije :dance:

Velká gratulace :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EvS
4706
17.4.12 10:20

Zuzi velká gratulace :potlesk:
já včera byla trochu vyklepaná, ale dobrý… ale ráno jsem zjistila, že jsem v noci dost špinila, tak jsem vyděšená, aby se mi to zase neopakovalo… v tuhle chvíli asi nešpiním, ale pořád nevím, jestli radši zase nejet k dr… je mi z toho nanic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí