Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holky
jaký byl víkend? pohoda klídek?
my to oznámili u našich, tak měli radost a drží palce… akorát pokračuju v neskutečný únavě a odpoledne / večer už jsem úplně hotová, břicho bolí… zítra zkusím zůstat doma a možná využiju nabídku dr a na pár dní si vezmu nemocenskou… přes to nejhorší…sice se mi představa, že jsem doma i jen pár dní jenom pro to, že moc fyzicky nevzládám těhotenství moc nelíbí, ale přeci jen pokusů už bylo na můj vkus moc, než abych to neudělala ![]()
Ahoj,víkend u nás byl relativně v poho. Manžel byl doma, ale bylo škaredě, tak jsme byli zalezlí…u nás už to naši ví…
Tak když můžeš tak zůstan doma,než něco zanedbat…Já bych doma asi nevydržela. V první těhu jsem byla doma 9 týdnu před TP,malej se narodil nakonec o 3týdny před termínem,u druhého jsem byla doma, byla jsem strašně protivná a ted do práce taky chodím a tam budu dokud se mi bude chtít, max ale do října…tak uvidím.
Krásný večer
![]()
holky,
u nás víkend v poho - v sobotu jsme byli skoro celý den venku, jen včera pršelo, takže to stálo za prd.
U nás už to taky ví. Dneska jsem byla na kontrole a doktorka mi vše posunula, takže dnes jsem už 12+0 (takže nakonec TP vychází na říjen), prďolka má 52.9mm. Jen v moči mám bílkovinu, tak si musím zítra zavolat na výsledky ![]()
@k acka
Tak to je mazec…no já jdu k doktorce příští týden…
A jak ti to vycházelo podle MS?
Já jsem podle MS 10+0 a podle UTZ 9+3…
Tak snad bude ta bílkovina OK
@kacabus píše:
@k acka
Tak to je mazec…no já jdu k doktorce příští týden…
A jak ti to vycházelo podle MS?
Já jsem podle MS 10+0 a podle UTZ 9+3…
Tak snad bude ta bílkovina OK
Podle MS mi to vycházelo na 12+5, ale poslední ultrazvuky zase ukazovaly na jiné datum, protože byl prďolka menší, takže bych dnes byla podle posledních ultrazvuku 11+1 a dnes to tedy zas změnila na 12+0, pěkný maglajs
. Taky doufám, že ta bílkovina bude ok
@k acka píše:
Podle MS mi to vycházelo na 12+5, ale poslední ultrazvuky zase ukazovaly na jiné datum, protože byl prďolka menší, takže bych dnes byla podle posledních ultrazvuku 11+1 a dnes to tedy zas změnila na 12+0, pěkný maglajs. Taky doufám, že ta bílkovina bude ok
Koukám, že ti v tom doktorka dělá pěkný hokej
![]()
@kacabus píše:
Koukám, že ti v tom doktorka dělá pěkný hokej![]()
![]()
![]()
to tedy dělá - jsem zvědavá za 3 týdny jak to zas spočítá
. Ale co, však ono si mimčo samo řekne kdy chce ven ![]()
kacko, pár dní sem / pár dní tam, hlavně že roste a je v pohodě ![]()
nakonec jsem se pro tu nemocenskou rozhodla, dneska mi bylo blbě a dost mě bolelo břicho i ráno
akorát se pro ni nemohl stavit manžel, že si musím přijet sama (u gyndr nechápu, když to vypisuje sestra)… i jsem jela rovnou domů, že se v práci stavovat nebudu - a cestou autobus nedal přednost a na mý straně do nás vlítlo auto
naštěstí jsem koukala, tak jsem se zapřela a sklo mě minulo, ale blbě mi je ještě teď
to bylo něco na manžela, hned chtěl číslo na dr a seřvat sestru, co mě má co tahat ven
naštěstí jsem mu to rozmluvila ![]()
@EvS píše:
kacko, pár dní sem / pár dní tam, hlavně že roste a je v pohodě
nakonec jsem se pro tu nemocenskou rozhodla, dneska mi bylo blbě a dost mě bolelo břicho i ránoakorát se pro ni nemohl stavit manžel, že si musím přijet sama (u gyndr nechápu, když to vypisuje sestra)… i jsem jela rovnou domů, že se v práci stavovat nebudu - a cestou autobus nedal přednost a na mý straně do nás vlítlo auto
naštěstí jsem koukala, tak jsem se zapřela a sklo mě minulo, ale blbě mi je ještě teď
to bylo něco na manžela, hned chtěl číslo na dr a seřvat sestru, co mě má co tahat ven
naštěstí jsem mu to rozmluvila
A jsi jinak v pořádku a mimi??????
@EvS píše:
nakonec jsem se pro tu nemocenskou rozhodla, dneska mi bylo blbě a dost mě bolelo břicho i ránoakorát se pro ni nemohl stavit manžel, že si musím přijet sama (u gyndr nechápu, když to vypisuje sestra)… i jsem jela rovnou domů, že se v práci stavovat nebudu - a cestou autobus nedal přednost a na mý straně do nás vlítlo auto
Ahoj holkiii, jinak dnes jsem byla u dr, dostala jsem průkazku, do průkazky mi teda napsali týdny dle poslední MS a tak jsem 10+1, ta moje fazolka má 20mm
srdíčko statečně bije ![]()
@zuzidlo píše:
Ahoj holkiii, jinak dnes jsem byla u dr, dostala jsem průkazku, do průkazky mi teda napsali týdny dle poslední MS a tak jsem 10+1, ta moje fazolka má 20mm![]()
![]()
![]()
srdíčko statečně bije
Zuzi to je super, moc gratuluju
![]()
@EvS píše:
Jejda to je strašný až mám z toho s husinu, tak hlavně že jste oba v pořádku
![]()
@zuzidlo píše:
Ahoj holkiii, jinak dnes jsem byla u dr, dostala jsem průkazku, do průkazky mi teda napsali týdny dle poslední MS a tak jsem 10+1, ta moje fazolka má 20mm![]()
![]()
![]()
srdíčko statečně bije
Velká gratulace
![]()
Zuzi velká gratulace ![]()
já včera byla trochu vyklepaná, ale dobrý… ale ráno jsem zjistila, že jsem v noci dost špinila, tak jsem vyděšená, aby se mi to zase neopakovalo… v tuhle chvíli asi nešpiním, ale pořád nevím, jestli radši zase nejet k dr… je mi z toho nanic