Miminko listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Did
405
10.4.12 12:20

Ahoj holky,
nemáte některá zájem o věcičky na malé miminko vel. 50/56/62? Mám prcka již tříměsíčního a všechno je mu již malé a další děti již neplánuji. Přidávám sem pár foteček, třeba budete mít někdo zájem. Kdyžtak písněte SZ. Did

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
10.4.12 16:05

Ahoj jsem tu:)
Jen mi je „divně“ :) jak se nenajim, myslím třeba odpo svačinu, kterou si normalne nedávám…a jsem strašně unavená. Včera jsem šla spát u o půl deváté.....
Co tobě? Jak se daří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
10.4.12 16:42
@kacabus píše:
Ahoj jsem tu:)
Jen mi je „divně“ :) jak se nenajim, myslím třeba odpo svačinu, kterou si normalne nedávám…a jsem strašně unavená. Včera jsem šla spát u o půl deváté.....
Co tobě? Jak se daří?

Tak to mě je divně už delší dobu - se těším až to skončí :mrgreen:. A po obědě bych šla nejraději dát taky šlofíka :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
11.4.12 09:13

Holkiii nejste v tom sami, také mi je divně :,( ale musíme to překonat a bude líp :lol: těším se na příští týden jdu k dr, ale co mě trápí nejvíc je že jsem okolo zpráv večer utahaná jako kočka a od dvou hodin čučím do stropu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
11.4.12 09:30

Zuzi - taky věřím, že bude líp až ty první tři měsíce překonám :D. Tak to já naštěstí spím v noci jako špalek, když teda zrovna nemusím vstávat k Terezce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
11.4.12 10:55

Já bych taky mohla jenom spát, naštěstí kluci spí celou noc, jsou to zlatíčka…dneska mi je ale dobře :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
11.4.12 11:02
@kacabus píše:
Já bych taky mohla jenom spát, naštěstí kluci spí celou noc, jsou to zlatíčka…dneska mi je ale dobře :dance: :dance: :dance: :dance:

Mě bylo dobře po dlooooouhé době v neděli - to byl super pocit :mrgreen:.

Holky už koukáte po nějakých věcičkách nebo tak? Já teda zatím nic nekupuju, ale jen tak pokukuju co by se mi líbilo :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
11.4.12 11:16

Já zatím ne, nějak není čas. Prodáváme byt a budeme kupovat neco většího, takžemalinko jiné starosti :) ale moje ségra už mi vybírá kočárek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
11.4.12 12:21

zatím nic nekupuji, snad vše zdědím po sestře má ročního chlapečka. Nevěděla co bude mít tak na ty první tři měsíce má takové ty univerzální věcičky, měla klučinu zkraje dubna, tak si asi budu muset přikoupit nějaký ten teplejší svetřík a kombinézku, jinak zatím nad ničím nepřemýšlím. Švagrová přišla o mimi v sedmém měsíci, tak nějak nás to v rodině zasáhlo, takže já to budu řešit až na poslední chvíli, je výhoda že dá dnes koupit vše na jednom místě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
11.4.12 13:29

Tak já toho mám taky dost po Terezce a vůbec ty první věcičky jsou neutrální, tak se to využije … Jen to větší už je samá růžová, červená a tak :D. Zatím taky nic nekupuju, jen občas kouknu co by nebylo špatné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
11.4.12 13:34
@k acka píše:
Tak já toho mám taky dost po Terezce a vůbec ty první věcičky jsou neutrální, tak se to využije … Jen to větší už je samá růžová, červená a tak :D. Zatím taky nic nekupuju, jen občas kouknu co by nebylo špatné

Ale neboj u mě to malinko láká, ale nějak se docela držím. Už se ale těším a mrnouskovi poridim první věc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
11.4.12 13:37

budu se těšit na vaše rady co pořídit a co třeba ne :-) čekám první mimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
11.4.12 14:01

Jo tak to se taky těším až začnu kupovat první věcičky - spíš tedy až budu vědět co to je - mimochodem necháte si to říct nebo to budete mít jako překvápko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
11.4.12 14:41
@k acka píše:
Jo tak to se taky těším až začnu kupovat první věcičky - spíš tedy až budu vědět co to je - mimochodem necháte si to říct nebo to budete mít jako překvápko?

Já chci tentokrát překvápko!!!!!no snad to vydržím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
11.4.12 20:07

já chci překvápko :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie