Miminko listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6918
14.5.12 14:28
@Midiana píše:
Budu držet palečky kačko… :) :palec: pak dej vědět ju :)

děkuju moc :hug:, výsledky za týden - to se načekám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
14.5.12 14:28
@Midiana píše:
Jinak všem nastávajícím a i současným maminkám přeji,sice opožděně,ale přeci, vše nejlepší ke dni matek… :D :D :kytka:

I Tobě a všem ostatním :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EvS
4706
14.5.12 14:35

ahoj holky :mavam: doufám, že jste si užili víkend..
kacko, týden uteče rychle a budeš mít výseldky - uvidíš, že v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EvS
4706
15.5.12 18:15

ahoj holky :mavam: malý dotaz - máte ještě v termínu MS menstr. bolesti? mě je od včerejška blbě - i jsem včera odpo na 3 hoďky úplně odpadla… a pak v noci čučela do stropu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
15.5.12 20:56
@EvS píše:
ahoj holky :mavam: malý dotaz - máte ještě v termínu MS menstr. bolesti? mě je od včerejška blbě - i jsem včera odpo na 3 hoďky úplně odpadla… a pak v noci čučela do stropu :roll:

já za sebe můžu říct, že nemám, ale poslední dobou mě taky hodně bolelo břicho - občas jsem se skoro až nemohla postavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
22.5.12 13:22

:mavam: holky, tak jak se Vám všem vede?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EvS
4706
22.5.12 13:35

ahoj holky :mavam: já jsem nějaká mrtvá neschopná se donutit k něčemu složitějšímu než vaření :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
22.5.12 13:48

Včera jsem si volala o výsledky tripple testů :(. Mám nižší obraz krve, takže mě čekají další léky - předpokládám, že železo, protože to jsem měla už s Terezkou - holt jsem chudokrevná :nevim:. Ale bohužel moje výsledky byly hraniční a i když je počítač vyhodnotil jako negativní přesto budu muset ve dvacátém týdnu podstoupit speciální ultrazvuk, kde se určí jestli je miminko zcela v pořádku anebo není :,(. Jsem z toho přepadlá, smutná a nevím si rady - musím myslet na jiné věci, protože jinak mám slzy v očích a obrovský strach :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EvS
4706
22.5.12 14:02

kacko, to mě mrzí, že se takhle stresuješ :hug: ber to tak, že to jen vypováídá o míře - možnosti nějakého rizika - na utz se to pak určitě vyvrátí… ale chápu tvé obavy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
22.5.12 14:08

@EvS, kéž by - děkuju :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
23.5.12 10:19

Ahojda děvčata, vždycky jsem si myslela, že vše budu zvládat v pohodě, ale nejsem schopná ničeho, jen se povaluju max zaleju kytky v pergole, doma se mi válí vyprané prádlo, nestíhám žehlit, drahá polovička neustále hledá ponožky, které nejsem schopna skompletovat, doufám, že tenhle únanovovej syndrom skončí…
Kačko tobě přeju ze srdce ať vše dobře dopadne, já jdu na krev 4.června a pak nějak za týden na UTZ tak jsem také zvědavá jak mi to všechno dopadne

Evi a tobě jak se jinak daří, všechno v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EvS
4706
23.5.12 10:43

ahoj holky :mavam: já už zase bojuju s bolestma hlavy, už toho mám fakt dost :zed:
Zuzi, jj, mám stejný pocit… naštěstí manžel zatím v pohodě :mrgreen: taky jdu 4.6. na triply

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
23.5.12 11:11

Holky, tak moc moc moc moc držím pěsti na tripple testech :palec: :palec: :palec:.

Mě ten únavový syndrom už trošku pustil, takže je to mnohem lepší, ale je fakt, že večer padnu do postele, zavřu oči a nevím o světě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
31.5.12 09:39

:mavam: holky,

tak jak se Vám daří???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EvS
4706
1.6.12 10:53

ahoj holky :mavam: já tu včera měla mamku, tak jsme pokecaly.. a ona vyžehlila :oops: večer přijel zbytek – taťka, tchánovci, švagrová se synovcem, pokecali jsme a pak šli tady u nás do divadla.. bylo to fakt super :palec: dneska s tou změnou počasí jsem zase mrtvá 8o v pondělí jdu na triply, nechám si udělat i UTZ (3× za těhu mi přijde málo, potřebuju na Barnabáškoj špionit víc :lol: , ať je i větší šance zatchytit případný problém :think: )
kacko, jsi v klidu? neboj, vše bude v pořádku, zachvíli ti to na tom UTZ potvrdí :hug:
co ostatní, jak se vede? opouští vás konečně únava a ty horší příznaky? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital