Poradna duly
Jana Čurdová
Tak já věcičky na mimčo už v podstatě taky mám a pokud budeme mít kluka, tak postupně už budu nakupovat. Jinak všechno mám ještě po Terince tak je to zbytečné, jen nějaké drobnosti jako fusak a tak. No nový kočárek bych si nechala líbit, ale to asi neklapne ![]()
Ahoj všichni,nečetla jsem úplně všechno .ale mám termín 4 nebo podle ultr. 6.11.Mohu se přidat?Porovnávat atd?Já teda čekám už druhé.Snad to bude holčička-uvidíme ještě na potvrzení,ale máme to od 2 doktorů,tak proto říkám snad.Odkud jste?
ahoj holky
jak se vede?
my jsme o víkendu koupili auto - oktávku z 2004, teď řeším povinné ručení a jsem celkem vytočená - jen proto, že máme bydliště Praha, je to o dost dražší
většinou 5-6,5tisíc ročně (neberu ty divnější pojišťovny), neskutečný
a výsledky z triplů ještě nemaj . chtěla jsem mít alespoň nějakou dobrou zprávu ![]()
Tak koukám, že se můj příspěvek zase nezobrazuje - dneska mi to nějak blbne nebo co. Jen jsem vítala nově příchozí
![]()
@EvS, já měla výsledky z tripplů za týden…
kacko, jj, dneska jsem si měla volat, mít je prý budou až zítra, nevím proč ![]()
@EvS píše:
kacko, jj, dneska jsem si měla volat, mít je prý budou až zítra, nevím proč
co jim na tom tak dlouho trvá??? tak hlavně, aby všechno bylo v naprostém pořádku
Ahoj, můžu se taky přidat? Dneska jsem na Vás narazila úplnou náhodou. Ta první diskuse se stejným TP byla i pro mě dost rozjetá. Nemám moc času pročítat, ale občas si potřebuju popovídat s někým kdo řeší stejné problémy.
TP mám 22.11. přesně na moje 40. narozeniny. Bude to naše čtvrté.
Dneska mi volala gyndařka, že mi vyšly špatně triply, takže jedu 22.6. na genetiku. Vím, že triply vycházejí díky věku špatně, proto jsem teď ráda, že jsme si zaplatili NT screening ve 12.tt, tam vyšlo všechno OK. To mě aspoň trochu uklidňuje, ale na AMC mě asi stejně poženou. Uvidíme.
Chtěla jsem se zeptat.Kdy se chodí na velký ultrazvuk?Myslela jsem ve 20 tt.Objednali mě až ve 22tt téměř 23tt nebude to pozdě? Nevím jestli to není hloupý dotaz
@Edita27 píše:
Chtěla jsem se zeptat.Kdy se chodí na velký ultrazvuk?Myslela jsem ve 20 tt.Objednali mě až ve 22tt téměř 23tt nebude to pozdě? Nevím jestli to není hloupý dotaz
V druhém trimestru je to v rozmezí 18.-23.tt, takže je to tak na hranici.
ahoj, jen se přidávejte další ![]()
jajo, hlavně, že vyšel dobře ten NT scrrening… tu amnio tě asi ženou hlavně kvůli věku, viď? já doufám, že mi triply jen potvrdí NT a nebudu muset…
Edito, velký by měl být ve 20tt, ale vím, že někde to mají až do 24tt - ale to mi přijde strašně pozdě, kdyby se nedej bože, na něco přišlo… ![]()
@EvS no, zatím nevím jestli mě tam poženou. Ty triply vyšly blbě hlavně kvůli věku, nic jiného si nepřipouštím. Ten první screening vyšel dobře - tam bylo riziko 1/680 a teď 1/131, hranice je někde 1/270. Na utz mi dr. v Prenatalu řekla, že to šíjové projasnění je krásné. Večer mi volali výsledky z krve a dr. říkala, že na můj věk je to perfektní. Tak uvidíme co vymysleji tentokrát.
@EvS píše:
ahoj, jen se přidávejte další
jajo, hlavně, že vyšel dobře ten NT scrrening… tu amnio tě asi ženou hlavně kvůli věku, viď? já doufám, že mi triply jen potvrdí NT a nebudu muset…
Edito, velký by měl být ve 20tt, ale vím, že někde to mají až do 24tt - ale to mi přijde strašně pozdě, kdyby se nedej bože, na něco přišlo…
Tak snad to bude vše vpořádku,zatím vše probíhá dobře bez jakykoliv komplikací.Můj gyn. mi právě napsal do papírů 20-21tt a objednali mě až tak pozdě.A to mi už jednou o týden posouvali protože jsem tam volala že mi to příjde pozdě.
jajo, ten věk dělá strašně moc, ale s krásným NT a dobrými výsledky z krve… třeba nebudeš muset ![]()
Edito, ještě pořád dobrý, bych řekla… mi vždycky přijde hrozně dlouho mezi kontrolama.. a to jsem si teď v 16 nechala udělat extra UTZ…
Ahojda,tak ja uz kocar,pult,postylku,vecicky a dalsi veci uz mam
jen par drobnosti jako perinky,polstare,zavinovacky,deky,.atd nemam a budu to resit po vyplate…ja kupuju postupne,at to neni vse najednou…
jinak termin mam 4 a 7.11