Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, všem držím palce ať to dopadne podle vašich očekávámí. Vy ještě nevíte, co čekáte? Mě už posledně doktor říkal, že už ví co to bude, ale já si to nechávám jako překvápko k porodu ![]()
@angellik23
jako překvápko? To já bych nevydržela a navíc chci řešit koupi různých doplňků a nevěděla bych, jakou barvu zvolit…no i když chci stejně asi nějakou neutrální, třeba zelenou.
Mně doktor řekl pohlaví hned při 1. screeningu, což si myslím, že je tak 50 na 50, tak počkáme, co mi řekne na dalším UTZ - zda se strefí.
Ahoj, Kačko taky držím pěstičky.
Pohlaví nám taky řekla dr. na 1. screenngu, ale ve 12.tt mi to připadá až neskutečný. Ale dr. si byla dost jistá, že je to holčička. Jestli to vyjde, tak budeme 2:2. ![]()
U prvního těhu jsem taky nevěděla co to bude. U kluků jsem to cítila vnitřně, že to budou kluci už od začátku. Podvědomě jsem o mimi mluvila v mužském rodě. Teď nic, tak by to mohla být holčička.
Časem budeme muset udělat seznam TP. Že bych rodila jako poslední? TP mám kolem 22.11.2012 Na moje narozeniny, heč! ![]()
@jaja445
Asi budeme rodit obě dvě poslední, sice se musím přiznat, že termín porodu přesně nevím, mám napsaný v průkazce termín jen dle poslední MS, ale ne dle UTZ (vlastně ani nevím, podle kterého UTZ se to bere). Každopádně teď na kontrole řeknu doktorovi, aby mi ho + - vypočítal…
@Matysska já měla poslední ms 17.2, podle utz mi vychází TP na 19.11. Ale to se v průběhu těhu dost mění. Při posledním těhotenství jsem jich měla asi 10, podle velikosti mimi. Nakonec jsem 8 dní přenášela a to mi v porodnici tvrdili už před termínem, že jsem připravená a budu rodit co nejdřív. Až ten osmej den mi starší dr. udělala Hamiltnův hmat a ve 23,40 hod jsem porodila.
Ahoj holky ![]()
kacce držím palce a čekám na skvělé výsledky ![]()
nás se dr zeptala už ve 12 na screeningu, jestli to chceme vědět
a pak v 16tt nám už jen potvrdila Barnabáška - já bych čekat nevydržela
termín mám 25. resp 20.11 dle UTZ, takže jedna z posledních ![]()
jajo, na narozky by to bylo pěkný - já je mám 8.12., ale doufám, že tou dobou už bude venku ![]()
Ahojda, tak jsem dnes byla na velkém ultrazvuku
vše je v pořádku..měří 15.3 cm a váží 360 g.
(macek)!!
v pondělí ale musím do Pardubic, přítel má totiž kombinaci 4 srdečních chorob, tak budou dělat mimískovi vyšetření na srdíčko
Jinak dnes jsme se dozvěděliže na 80% čekáme holčičku ![]()
Sandro, gratuluju.. a neboj, je to určitě jen preventivní vyšetření kvůli manželově diagnoze a vše bude v pořádku ![]()
Ahoj holky, může se kvám přidat? Čekám první miminko a termín porodu cca 21. až 23. listopadu(dle průkazky). Začátkem měsíce na UTZ v 16. týdnu mi Dr. potvrdil holčičku. ![]()
@EvS máš narozky stejně jako můj manžel.
Tou dobou už budete z porodnice určo zpátky.
Vítám všechny nově příchozí, jsem tu taky jenom chvilinku.
Všem přeju ať kontroly dopadnou dobře, teď budeme postupně jezdit na velký utz a srdíčko, tak držím pěsti.
Vítám další mamku ![]()
já dneska byla pro registračky k autu, a protože jsem od rána trochu špinila,
bolelo mě břicho a byla kousek od dr, tak jsem jí zavolala, jestli můžu přijít… vzala mě a vše v pořádku, jen mi hrozně rychle narostla děloha – prcek o napřed o týden, děloha o víc jak 3
ale rozbil se jí starý UTZ, tak má nový a dneska ho na všech zkoušela – a vyšly už fotečky ve 3D
normálně jsem viděla, jak si prcek olizuje packu – hrozně mu chutnala, pořád se k tomu vracel a hubička mu jela
neuvěřitelný…
@EvS píše:
Vítám další mamku
já dneska byla pro registračky k autu, a protože jsem od rána trochu špinila,
bolelo mě břicho a byla kousek od dr, tak jsem jí zavolala, jestli můžu přijít… vzala mě a vše v pořádku, jen mi hrozně rychle narostla děloha – prcek o napřed o týden, děloha o víc jak 3ale rozbil se jí starý UTZ, tak má nový a dneska ho na všech zkoušela – a vyšly už fotečky ve 3D
normálně jsem viděla, jak si prcek olizuje packu – hrozně mu chutnala, pořád se k tomu vracel a hubička mu jela
neuvěřitelný…
Děkuji moc za přivítání, ten 3D UTZ je vážně úžasnej, člověk konečně vidí, jak se prcek v bříšku má. Já když jsem ho viděla už ve 13.tt, tak se mi chtělo dojetím brečet. Těším se na 20.tt, kdy tu naši princeznu znova uvidím. To už musíš mít pěkný bříško, že? ![]()
Cassidy, jj, bříško mám, ale většina je podle mě ještě furt špek, který nad sebou tlačí prcek
jsem teprve 16+4
No holky tak já budu mít termín asi určitě první - zkusím na to vymyslet třeba nějakou tabulku - co Vy na to??? To by bylo fajn.