Poradna duly
Jana Čurdová
Sandro, mě seto s tím příjmením líbí
my máme problém s ejménem pro kluka… a to se mi začal fakt líbit ten pracovní Barnabáš… jenže Špička…
@EvS píše:
Sandro, mě seto s tím příjmením líbímy máme problém s ejménem pro kluka… a to se mi začal fakt líbit ten pracovní Barnabáš… jenže Špička…
já si myslím, že v podstatě je každé jméno hezké - jen záleží na tom jak se vysloví ![]()
Jenže u nás, když končí na š tak to u příjmení někoho svádí ke sprosťárnám ![]()
Tak Viktorku jsem taky chtěla nebo Elišku, ale přítel zásadně proti. Takže jsme se shodli na Terezce. Prý je to ted dost častý jméno, ale tak co. Uvidíme. Kdyby náhodou byl kluk tak Adámek, to už mám vymyšlený od prvního
V pátek jdu na velkej ultrazvuk tak uvidím jestli se potvrdí holka nebo ne. Kéž by
Edito, jména jsou pěkná všechna, škoda, že neprošla Eliška, ale Terezka taky dobrý ![]()
Zdar dámy:) písnu Vám jen na co se máte těšit za rok v tuto dobu - listopadová mimča se koupají v bazencích, jezdí po výletech, plazí se, válí sudy, něterá dokonce lezou už po čtyřech a některá sedí:) Hodně z nich už má zuby, my na ten první ještě čekáme. Kojí už menšina maminek a všichni jedou v příkrmech. Váha zhruba od sedmi do devít kilo:)
Přeji Vám hodně štěstí a zdravá miminka. lekno a Jiříček 7.11.2011 ![]()
@lekno
Super, moc se těším a jsem zvědavá hlavně na to kojení. Já poprvé kojila do 15 měs.,tak snad to vyjde i ted.
Holky to jsou všechno moc hezký jména, my budeme mít Sofinku. Příteli se ze začátku to jméno nelíbilo, ale teď už si na něj zvyknul a líbí se mu. ![]()
Já jsem z těch vycházek tak otrávená, nemám ráda, když mě něco omezuje v pohybu. A bazén bych si taky dala líbit, jenže my bydlíme v bytě.
Kdybychom měli baráček, tak prdím na nějaký kontroly a celý den se válím na zahradě.
Tak my doma už Terezku máme - respektiva tedy Terezii a teď ještě nemáme tušení, ale shodli jsme se na tom, že si to necháme pro sebe a rodině to neřekneme, ať mají alespoň nějaké překvapení a navíc po minulé zkušenosti, kdy to vždycky někdo zhatí… ![]()
Ahoj.
Tak mi si grilováníčko taky užili. Všechno se snědlo, skoro 4 kg masa, slaný, všechno sladký, ale i zelenina. Jen to vedro bylo úmorný, ale měli jsme postavený zahradní stan, tak byl stín a pak začalo i pofukovat. Jen ten bazén jaksi manžel nestíhá postavit.¨
Kojení - vůbec nezáleží na velikosti prsou. Já bych taky ráda kojila co nejdéla. Zatím to vyšlo u všech třech dětí 8, 13 a 18 měsíců. Určitě jsem ušetřili plno peněz za umělé mléko.
Jména - sousedi mají Viktorku široko daleko jedinou. Děcka jí neřeknou jinak než Viki. Je to pěkné jméno. U nás to bude Kristýnka.
Kočár - mám starej 12 let, žádná značka, po našich třech dětech, ale pořádně velkej. Když tady vidím ty malinký, mimčo se tam za chvilku nevejde, pod kočár se nedá dát pořádně ani nákup, tak mě ani neláká kupovat něco nového. Už se nám to ani nevyplatí.
![]()
Zítra jdu k zubaři, mám z toho hrůzu, protože už minule mi říkala, že mě nemine čištění kanálků. Ale asi teď v těhu odmítnu.
Ve čtvrtek jdu na gyndu, snad nám potvrdí holčičku a asi už pošle na cukrovku, nepamatuju si ve kterém tt. se chodí.
No a v pátek do Brna na tu genetiku, jsem z toho ty dva týdny nervózní, že snad budu souhlasit s AMC, abych už měla klid.
:mavam
:
Některé ty kočáry jsou fakt malinký, nezapomeňte, že budeme vozit mimi ve fusaku a ten sám o sobě zabere plno místa. A zima může být až do března-dubna.
@jaja445 jÉ KAM SE CHODÍ NA GENETIKU-NA vEVEŘÍ? tO BY JSME SE TAM MOHLI POTKAT JÁ TAM JDU NA VELKÝ ULTRAZVUK ![]()
@jaja445 Tak to je dobře, že oslava proběhla na výbornou. S těma kočárkama máš pravdu, dnes dělají tak malé korbičky. Zlatá Liberta, ve které jsem se vozila já
Proto jsem si vybrala ten Dorjan. Včera jsem se na něj byla dokonce podívat a vypadá suprově. Dokonce prodavačka říkala, že má jednu z největších korbiček.
No, co jsem koukala na rozměry, tak většuín má vnitřní korbičku do 35cm
zase je dobrý, že až budeme ít mimča větší, bude už teplejc a pak půjdou do sporťáku ![]()
jajo, grilování vám teda ještě pěkně vyšlo, jen škoda toho bazénu ![]()
hele, z úplně jiného soudku – nemáteb tip na presovač? chci pořídit manželovi k 35. narozkám a mám z nich hlavu v pejru
mooc se mi líbí automatický na zrnkovou, ale tam byl sympaticky až za 8000
umanualnich pakovych na mletou si nejsem jistá, kde končí ty trochu aušusový… takže jakékoli zkušenosti a rady vítány ![]()