Miminko listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2238
21.6.12 08:24

Ahoj holky, já jsem teda taky zvědavá na tu cukrovku, vždycky jsem žrala velký množství sladkýho a nemůžu bez něj být, tak jsem si myslela kolik mi nenaměří cukru v krvi a dopadla jsem uplne obracene. Jsem pod spodní hranicí, ale nic mi na to neřekl, jen mi je občas dost špatně tak musím pořád jíst, ale to mi celkem vyhovuje :lol:. Jinak mě čeká velký UTZ 4.7. a budu 21 tyden, ale už se těším, konečně tam snad se mnou půjde i mužskej :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
21.6.12 10:36

Jééé tak to bych taky chtěla - jíst sladké a nebát se cukrovky :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
21.6.12 10:47

Tak já nevím jestli se jí nemám bát, třeba jí mít budu, ale spíš si připadám jak cukrovkář, pořád do sebe musím něco ládovat, aby mi nebylo zle :,( pak si všichni myslí jak jsem nenažraná a nechápou že netloustnu. To bude těma častýma malýma dávkama jídla-nejlepší dieta :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
21.6.12 11:04

@angellik23, ať si ostatní myslí co chtějí - Ty sama víš jak to ve skutečnosti je, tak co… Hlavní je, aby Ti nebylo špatně a miminku se dařilo dobře ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
21.6.12 11:32

Holky používala jste některá nebo budete používat balón na hopsání??? Já o něm uvažuju, ale jestli to vůbec k něčemu je a vyplatí se to :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EvS
4706
21.6.12 11:37

Ahoj holky :mavam: jsem teda na nás všechny zvědavá na těch cukr testech :lol: já zase futruju ovoce, to hladinu zvedá taky pěkně :roll:
kacko, balón nevím… zkusím ho někde vyhrabat a napíšu ;)
mám dotaz na už mamky - kdy jste začaly shánět pediatra? mám trochu obavy, páč tady u nás se za poslední roky narodily spousty dětí, tak aby neměli plno (letos ve školce odmítli přes 100 žádostí, a to ji máme dvojitou 8o )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
21.6.12 11:42

@EvS, já jsem pediatra u Terezky začla shánět v podstatě až když jsem začla chodit na monitory do nemocnice před porodem… Protože to mi dala doktorka papír jaké možnosti jsou u nás v kraji jsou… A teď druhou princeznu přihlásím pak ke stejnému :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
21.6.12 14:00

Ahojda, nad balonem uvažuju…chci si ho určitě koupit..prý je výborný na záda…

• Citovat
  • Upravit
6918
21.6.12 14:16

@Sandra752, děkuju - já našla myslím docela dobré ceny, tak nad tím právě přemýšlím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
21.6.12 14:29

Já koukala po marketech a tam je maj(já bych chtěla ten co má 80 cm) za 550 kč…no hrůza…na internetu se dají sehnat levně… ;)

• Citovat
  • Upravit
6918
21.6.12 14:33

@Sandra752, to jo - já většinou všechno teď sháním jen po internetu - většinou se mi to vyplatí i s cenou poštovného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EvS
4706
21.6.12 15:55

Levnějc to vyjde určitě :palec: mě ho kdysi před asi 9 lety koupil manžel (tehdy přítel - dneska máme výročí svatby :mrgreen: )na sezení a vůbec mu nedošlo, že se neprodává vyfouklý v malé krabici, takže našel prodejnu na netu někde v horní dolní a jel tam služebákem, aby se mu vešel do kufru :lol: navíc pár metrů od bytu byla prodejna zdrav. potřeb, kde je měli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
21.6.12 23:20

@EvS, tak veliká gratulace k dnešnímu výročí - jak jste to oslavili???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
22.6.12 07:22

Tak dnes na velký ultrazvuk. Doufám, že bude vše vpořádku a jsem zvědavá jestli mi povrdí holčičku :-) Moc bych si to přála, ale kluk taky dobrej hlavně když to bude zdravý. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
22.6.12 10:16

@Edita27, tak nám dej vědět a naprosto souhlasím - hlavní je, aby to miminko bylo zdravé :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí