Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, já jsem teda taky zvědavá na tu cukrovku, vždycky jsem žrala velký množství sladkýho a nemůžu bez něj být, tak jsem si myslela kolik mi nenaměří cukru v krvi a dopadla jsem uplne obracene. Jsem pod spodní hranicí, ale nic mi na to neřekl, jen mi je občas dost špatně tak musím pořád jíst, ale to mi celkem vyhovuje
. Jinak mě čeká velký UTZ 4.7. a budu 21 tyden, ale už se těším, konečně tam snad se mnou půjde i mužskej
.
Jééé tak to bych taky chtěla - jíst sladké a nebát se cukrovky
![]()
Tak já nevím jestli se jí nemám bát, třeba jí mít budu, ale spíš si připadám jak cukrovkář, pořád do sebe musím něco ládovat, aby mi nebylo zle
pak si všichni myslí jak jsem nenažraná a nechápou že netloustnu. To bude těma častýma malýma dávkama jídla-nejlepší dieta
.
@angellik23, ať si ostatní myslí co chtějí - Ty sama víš jak to ve skutečnosti je, tak co… Hlavní je, aby Ti nebylo špatně a miminku se dařilo dobře ![]()
Holky používala jste některá nebo budete používat balón na hopsání??? Já o něm uvažuju, ale jestli to vůbec k něčemu je a vyplatí se to ![]()
Ahoj holky
jsem teda na nás všechny zvědavá na těch cukr testech
já zase futruju ovoce, to hladinu zvedá taky pěkně ![]()
kacko, balón nevím… zkusím ho někde vyhrabat a napíšu ![]()
mám dotaz na už mamky - kdy jste začaly shánět pediatra? mám trochu obavy, páč tady u nás se za poslední roky narodily spousty dětí, tak aby neměli plno (letos ve školce odmítli přes 100 žádostí, a to ji máme dvojitou
)
@EvS, já jsem pediatra u Terezky začla shánět v podstatě až když jsem začla chodit na monitory do nemocnice před porodem… Protože to mi dala doktorka papír jaké možnosti jsou u nás v kraji jsou… A teď druhou princeznu přihlásím pak ke stejnému ![]()
Ahojda, nad balonem uvažuju…chci si ho určitě koupit..prý je výborný na záda…
@Sandra752, děkuju - já našla myslím docela dobré ceny, tak nad tím právě přemýšlím ![]()
Já koukala po marketech a tam je maj(já bych chtěla ten co má 80 cm) za 550 kč…no hrůza…na internetu se dají sehnat levně… ![]()
@Sandra752, to jo - já většinou všechno teď sháním jen po internetu - většinou se mi to vyplatí i s cenou poštovného
Levnějc to vyjde určitě
mě ho kdysi před asi 9 lety koupil manžel (tehdy přítel - dneska máme výročí svatby
)na sezení a vůbec mu nedošlo, že se neprodává vyfouklý v malé krabici, takže našel prodejnu na netu někde v horní dolní a jel tam služebákem, aby se mu vešel do kufru
navíc pár metrů od bytu byla prodejna zdrav. potřeb, kde je měli ![]()
@EvS, tak veliká gratulace k dnešnímu výročí - jak jste to oslavili???
Tak dnes na velký ultrazvuk. Doufám, že bude vše vpořádku a jsem zvědavá jestli mi povrdí holčičku
Moc bych si to přála, ale kluk taky dobrej hlavně když to bude zdravý. ![]()
@Edita27, tak nám dej vědět a naprosto souhlasím - hlavní je, aby to miminko bylo zdravé ![]()