Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
muzu se pridat? mam TP 17/11 a jsem potreti tehotna. v prosinci jsem potratila a uz v breznu byla opet tehotna
doma mame skoro 3letou holcicku a podle genetickeho utz cekame dalsi ![]()
@Hanulka82,
vítej mezi námi
a přeji ať je teď už všechno v naprostém pořádku ![]()
Dekuju:-)
snad bude, toto tehotenstvi je strasne narocne a porad mema nejake problemy, to jsem u prvniho nemela
uz aby byl podzim… ![]()
Ahuj,
tak se hlasim take do skupiny… termin mam 24.11. a doma uz mam 2,5 letou holcicku Terezku ![]()
Ahoj holky
včera byla malá oslavička výročí, dnesa má manžel 35, tak je dnes větší… navečer jdeme s brachou a jeho přítelkyní na tatarák -teda oni, já holt ne…
vítám další těhulky ![]()
Edit, držím palce na kontrolu ![]()
Ahoj, taky vítám další těhulky.
Jsem po AMC, takže Vás jenom zdravím a valím si zase lehnout. Mamka mi hlídá malého, manžel je v práci a starší děcka jdou na pouť. Tak se ten klídek hodí.
Máme potvrzenou holčičku, výsledky budu mít až 6.7. a hned 10.7. jdu na velký utz. Ale už dneska mi potvrdili, že je mimi podle utz naprosto vpořádku. Tak snad vyjde i ta plodovka.
![]()
Jo, aby těch nervů nebylo málo, tak jsem v úterý chytla klíště a slepej manžel mu utrhl tělo a hlavičku mi tam nechal, takže jsem byla včera ještě u obvoďáka a se sestřičkou jsme tahaly klíště. Snad to nebude mít vliv teď na ten odběr plodovky.
Jájo neboj, plodovka ti vyjde určitě dobře a gartuluji k holčičce..budete to mít doma vyrovnaný
Klíště? To je moje noční můra, a neboj budete s prďolkou v pořádku
Ja se taky pekne bojim klistat, brrr. Jajo, hezky odpocivej - ja byla dnes u dr a ptala se, copak to bude, tak mi doktor rikal, at se podivam a ultravukem to prozkoumaval a ja rikam, ze tam nic nevidim a on taky ze ne (mysleno pindika), tak to vypada na dalsi holcicku ![]()
Jinak ja si zatim tehulkovani moc neuzivam - porad totiz jeste zvracim, teda uz to ustupuje (tak dvakrat tydne cca, driv jsem zvracela treba cely dny a byla kvuli tomu i v nemocnici a brala leky). Tak jsem prave byla zvedava, jestli mi v brisku zlobi holcicka nebo chlapecek, s dcerkou jsem to takhle vubec nemela.
Tak se hlásím-dnes velký utz v naprostém pořádku. Pan doktor byl i ve velmi příjemné a dobré náladě
Doslova mi řekl-já tam vidím dokonalou pipinku
.Takže potvrzena holčička
Máme i fotečku-takový trošku stažený králíček ![]()
@jaja445 - určitě bude vše vpořádku. A čekání na výsledky -to uteče rychle. Držím pěsti.
A klíště je porvora, ale taky to bude v poho. Je to blbý, letos jich je hrozně moc.
@kajinkac Teda TAK TO NEZÁVÍDÍM. JÁ U PRVNÍHO ANI NEVĚDĚLA ŽE JSEM TĚHOTNÁ A TED JSEM TO TEDA POCÍTILA CELKEM DOST I KDYŽ JSEM NIKDY NEZVRACELA ZLE MĚ BYLO HODNĚ,AŽ JSEM SI NĚKDY PŘÁLA ABYCH SE VYZVRACELA. Ale tak dlouho mě to určitě netrápilo. Zkusila jsi zázvorovej čaj? Nebo pivo-když mi bylo uplně nejhůř to mi opravdu pomohlo ![]()
Edito, gratuluju k holčičce a že je vše v pořádku ![]()
jajo, také tak a hlavně buď teď v klidu po té amnio
z klíšťat mám teď respekt, chodím po cestičkách a do trávy vůbc nelezu
uvidíš, že to ale bude dobrý
kajinkac - vubec ti ty nevolnosti nezávidím, už je to docela dlouho, viď?
já si už od včerejška nejsem jistá, jestli konečně necítím pohyby
myslím, že za pár dní to zpětně poznám ![]()
@Edita27 gratuluji k holcicce, nam ji snad taky jeste potvrdi muj gyndr.
pohyby - uz citite vsechny? ja jsem mela velky kopanec v pred vic jak tydnem a od te doby takove slaboucke cosi…poprve jsem citila pohyby mnohem pozdeji, asi az 23tt
klistata - moje nocni mura, mam z nich sileny strach, po porodu se za nejaky cas necham naockovat + i malou
nevolnosti - no tak tentokrat jsem si fakt „uzivala“, taky celodenni nevolnosti bez zvraceni, sileny stavy, kdy jsem skoro ani nevstala z postele, nemela jsem ani silu se starat o malou, mazec…to jsem porpve taky nemela…ted uz je mi zhruba tyden relativne dobre, ale zase me ruzne poboliva bricho…
holky nechcete udelat nejaky prehled tehuli? kdo ma kdy termin? ja to bohuzel nebudu mit cas docist ![]()
Jee, tak dalsi holcicka
Nejak nevim, uz tu ma nekdo potvrzenyho kluka? Ja jdu jeste v cervenci na screening v druhem trimestru, byla jsem i v prvnim, protoze jak mi bylo zle a i mi cpali nejake leky, abych v sobe vubec neco udrzela, tak jsme si rikali, ze chceme mit jistotu a aspon jsem se vyhla triple testum
a na tom jejich velkem ultrazvuku mi to jeste potvrdi.
Jinak pohyby uz citim asi 14 dni, ale ne kazdy den. Kdyz jsem byla vcera u dr, tak konstatoval, ze mam pekne zivy miminko… porad se tam mlelo, rucicky dozadu, dopredu, kopalo nozickama a kolikrat se jakoby pretocilo na bok, ze nam utikalo z ultrazvuku ![]()
Ahoj, já pohyby taky ještě necítím. Jsem teprve 18+1 tt, tak počítám do 14 dnů to začne.
Ahoj holky, tak to tady vypadá zatím na pořádnou dámskou jízdu, samá holčička.
Já teda pohyby ještě necítím, ještě je asi brzo.