Poradna duly
Jana Čurdová
Jo a jména jsme měli vymyšlená ještě než jsem vůbec otěhotněla - Františka / Florián. Původně jsem sem nakoukla právě kvůli tomu, že ještě necítím pohyby a to mi jako u druhorodičky ve 20tt přišlo už divný, ale teď už je asi týden cítím, tak už jsem v klidu a nemůžu si to vynachválit.
@Réska a kolik je Stepankovi, ja sice lezet nemusim, ale je mi porad zle, tak lezim nebo hodne odpocivat a mam doma 2,5 letou Terezku a ta se doma docela nudi - pred tim jsme byly docela akcni a ted jsem rada, ze ji ohreju jidlo ![]()
Štěpovi bude v červenci pět a moc doufám, že brzy už budu fit. Ty první měsíce, co mi bylo taky dost špatně a skoro celé jsem je prospala, mi byl hodně oporou manžel. Teď v pátek se chystááme jen my dva se Štěpíkem na dovolenou, tak snad mě doktorka pustí… těšíme se už strašně dlouho a bylo by to velké zklamání místo toho ležet doma..
@kajinkac : jinak doufám, že Ti bude co nejdřív už dobře, aby jste zas mohly s Terezkou akčnit!
@Sandra752 Jsme vybírali dlouho a hlavně manžela to bavilo, ale byla to docela fuška se domluvit. Pro tyhle dvě jména jsem ale byli oba dva i Štěpánek a tak zvítězila! ![]()
Résko tak to se máš, že jste tak hezky vybrali a všichni se shodli
držím palce, ať vám ta dovča vyjde
@Réska aha, tak to uz mas velkyho kluka… no, muj gyndar vzdycky rika, ze mi to urcite prejde, ale ze nektere zenske maji nevolnosti cele tehu, ale ja mezi ne urcite patrit nebudu… no, ale pry vypadam dobre
z nadvahy jsem se dostala na relativne normalni vahu, tak to pry byla takova odtucnovaci kura (mam pres deset kilo dole) - trochu doufam, ze bych v tehu nemusela teda nabrat ve finale nic
jist jsem tak nejak zacala, ale nemam absolutne chut na nejake nezdrave veci typu uzeniny, salaty ci sladke - asi mam podvedome strach, ze to muj krehky zazivaci system nepremele
@kajinkac @Réska vidim, ze ty druhy tehotenstvi jsou celkem narocny…ja poprve mela nevolnosti klasicky do 12tt, drzhy trimestr pohoda, pak teda ke konci bolest kycly a stydke spony…
za to ted jsem mela skoro kolapsovy stavy, nebyla jsem schopna se ani starat o malou, taky se doma nudila (a nudi i ted, ptz nejsem tak akcni jako netehotna), nevolnosti me presly az nekdy v 18tt, ale stejne jsem porad vyrizena ![]()
Taky když srovnám tak první těhotenství bylo mnohem méně náročné. Nedá se to ani srovnat, ale ted jsem jen unavená pořád už mi aspon není špatně. To se pak opravdu špatně stará o dítě když je člověku zle. ![]()
Me jedna moje chytra kamaradka rekla, ze nechape, ze nejsem schopna se postarat o malou, ze nejsem jedina tehotna, ktera ma doma dite
a ze ty nevolnosti jsou jen v me hlave, ze musim myslet pozitivne
![]()
mazec no, kazdopadne toto je moje posledni tehotenstvi, dalsi uz bych nedala ![]()
No jo, holky, uz starnem, tak to prvni tehu bylo asi lepsi, kdyz byl clovek mladsi ![]()
@Hanulka82 píše:
Me jedna moje chytra kamaradka rekla, ze nechape, ze nejsem schopna se postarat o malou, ze nejsem jedina tehotna, ktera ma doma ditea ze ty nevolnosti jsou jen v me hlave, ze musim myslet pozitivne
![]()
mazec no, kazdopadne toto je moje posledni tehotenstvi, dalsi uz bych nedala
tohle mi rekla moje draha sestra, ze si ty nevolnosti jen vsugerovavam
jsem myslela, ze ji jednu natahnu pres ten telefon - kazdopadne jsem skoncila v nemocnici na kapackach, tak jsem myslela, ze uz ji to docvakne… zacatkem druheho trimestru mi ale rekla to same
no, nekterym lidem to clovek nevysvetli
No to je fakt radost poslouchat takovy reci
ta moje kamoska cekala dvojcata, takze je presvedcena, ze kdyz cekam jedno, nemuze mi nic byt
ja se s ni pekne chytla za ty kecy, ale asi ji to nedocvaklo a ma me za neschopnou…
Jejku, dejte pokoj s těmi kecy!!!
já zas poslouchám:JSI TĚHOTNÁ,NE NEMOCNÁ ![]()