Miminko listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6918
28.6.12 11:32

@kajinkac, víš že já si taky ani nějak nemůžu vzpomenout? Určitě se krev bere na tripple testy a pak na cukrovku když jdeš, ale jestli ještě někdy potom tak to mi vypadlo nějak z hlavy :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
28.6.12 11:37
na cukrovku se nastesti chodi jinam a triplum jsem se diky screeningu vyhnula :-)
@k acka píše:
@kajinkac, víš že já si taky ani nějak nemůžu vzpomenout? Určitě se krev bere na tripple testy a pak na cukrovku když jdeš, ale jestli ještě někdy potom tak to mi vypadlo nějak z hlavy :oops: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
28.6.12 14:01

Holky nevím jestli to tu už nezaznělo-kdy se chodí na cukrovku?
Byla jsem včera u doktora a nic neříkal. Jsem ted 23 tt. Poprvé mě neposlal a tak si říkám jestli bych si to neměla prostě od něj vynutit. On neposílá když není problém, ale malej byl trochu větší tak jestli to nebylo i tím. A včera jsem se ho zapoměla zeptat. Mám myšlenky poslední dobou uplně jinde.
Blíží se nám termín operace malýho tak jsem z toho taková trochu mimo. Snažím se na to nemyslet, ale nejde to. A jak se o tom začnu s někým bavit, chce se mi brečet. Jsem hrooozně přecitlivělá.

Jo a ted je novinka kdo má krev RH - tak ve 28 tt se dávají nějaký protilátky. Ale to je asi píchání a ne braní krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
28.6.12 14:21

@Edita27
ja myslim, ze se chodi 24 az 26 a muj gyndar teda posila, to preci nemuze vedet, jestli ji mas nebo ne - kamaradka ji mela - mlada, hubena a kdyz byla sledovana, tak mela mimi vetsi, ted podruhy to mela taky
jejda, s cimpak jde maly na operaci? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
28.6.12 14:31

@Edita27, na cukrovku se chodí kolem 26.týdne… Neboj, malý bude určitě v pořádku :hug: :hug: :hug:, moc držím pěsti

No, tak to se můžu těšit na píchání 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
28.6.12 14:33

@kajinkac No asi mu teda ještě zavolám. Už mě štve. Chci ho vyměmnit je daleko a kašle na všechno pokud je vše podle testů vpořádku. Ale zase je blbý uprostřed těhotenství měnit gyndaře.
Jinak malej jde na meonatotomii-je to rozšíření močové trubičky. Je to prý nutný aby si neodrovnal močák. Bohužel nám to řekli až ted když jsem těhotná. A ač to prý není složitý zákrok musí pod narkozu a já jsem prostě z toho celá špatná. Vím že to snáším hůř kvůli hormonům. A nechci brečet, ale mozek říká ne a srdíčko ano :,( A je to ještě asi na 5 dní hospitaliz. tak uvidíme. Nechcou abych tam s ním byla přes noc. což bych chtěla, ale…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
28.6.12 14:37

@k acka Jo jen aby to bylo už za náma. Já vím že kdybych nebyla těhotná beru to zase jinak. Stach bych měla, ale nebyla bych tak plačtivá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
28.6.12 15:10

@Edita27 malyho je mi lito, brecela bych taky, jsem cita co se tyka male :oops:

ten cukr se dela kolem toho 26tt, me se tam tak nechce, ale uz to mam v prukazce vyznaceny, takze pujdu

muj gyndar nedela jen tripply, pokud vyjde dobre screning, takze tem jsem se vyhnula

ja mam Rh-, sleduji se protilatky 3× behem tehotenstvi, ja je mam poprve negativni, ted nekdy mi asi zase budou brat krev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
28.6.12 16:41

@Edita27
tak budu drzet palecky, aby bylo vse v poradku… no, ale bud rada, ze te tam s nim jako tehotnou nechaji aspon pres den - vim, ze tehotnou kamosku tady na detskym nechteli nechat a musel tam byt s malym tatinek… oni obecne tehule nikde nechteji, vim, ze kdyz ja mela problemy (chytla jsem v prvnim tehu nejakou bakterii zrejme z jidla), tak me sice hospitalizovali, ale nakazali mi, ze si musim zaplatit nadstandard - dali kapacky a hned jak to slo, tak mi lifrovali pryc - bali se, abych tam nechytla jeste neco horsiho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
28.6.12 17:07

Holky, jak probíhá vyšetření cukrovky? Díky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
28.6.12 18:31

@kajinkac Tak to doufám ne. Už ted jsem na nervy, že tam nebudu moct být i v noci. Co jsem slyšela jak tam nechávají děcka řvát a je jim to jedno. Abych to ještě nerušila. Malej spí celou noc, ale náhoda je blbec a jiný prostředí taky dělá divy. Zvládnout to budem muset.
Na to že jsem těhotná nic neříkali, ale myslím, že si nemůžou dovolit říct, že tam nesmím být kvůli tomu, že jsem těhotná. I oni jsou rádi když tam ty maminky jsou-ulehčí jim to práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
28.6.12 18:33

@kajinkac A ve které nemocnici to bylo? My budem v Brně. Kdyby věděl někdo nějaké info dejte vědět. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
28.6.12 19:01

Ahoj holky, tak mě brali krev dvakrát. Jednou na nemoci a aby zjistili Rh faktor atd. a podruhé na triple testy. A doktor říkal, že už do konce těhu by mi krev brát neměli. O cukrovce nic neříkal, tak nevím.
@Edita27 Úplně tě chápu, že jsi z toho špatná, taky bych to určitě špatně snášela. Ale brzo to bude už za váma a vše bude dobrý. Určitě to oba zvládnete. Moc držím palečky a doufám, že tě tam s malým nechají.
@Matysska Já myslím, že se při vyšetření na cukrovku jde ráno na lačno k Dr. tam ti dají vypít děsně sladkou břečku, musíš tam nějakou dobu počkat a pak ti vezmou asi z prstu kapku krve a zjistí, jak ti stoupla hladina cukru. Holky kdyžtak mě opravte. Znám to jen z doslechu. Zatím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
28.6.12 19:06

Jo a trošku z jiného soudku. Včera jsme byli zamluvit kočárek a nakonec místo Dorjana budeme mít Camarelo:Přímo tenhle:http://kocarkydeniska.mimishop.cz/detail.php?…
Má ještě větší korbičku,připadá mi lehčí a i golfák je hodně prostorný. Akorát neměli fialovou barvu :( :( Tak jsme vybrali zelenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
28.6.12 19:27

@Matysska rano nalacno, vypije se sladka voda (u nas si do ni muzeme vymackat citron)a bere se krev z prstu (nevim jestli hned nebo po hodine) a pak znovu po dvou hodinach + jsme museli davat i moc

pokud to vyzvracis, musis jeste jednou :roll:

@Cassidy taky mame zeleny kocar :D a taky bych chtela fialovy :D jinak u tech podzimnich miminek mame vyhodu, ze nemusime az tak resit velikost korbicky, budou to prcci a vlezou se i s fusakem do vsech korbicek…ja mela dceru v cervenci a na zimu byla jeste v korbicce s fusakem v 6-8 mesicich, takze jsme hledali fakt hodne prostornou a nejvetsi v te dobe byl Firkon verano, takze mame ten a menit uz nebudu, stejne je to na chvilku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí