Miminko listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
687
25.6.12 20:10

@Hanulka82 jo a nejlepsi je to poslouchat od tech, co jeste tehotne ani nebyly :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
25.6.12 20:13
@Sandra752 píše:
Jejku, dejte pokoj s těmi kecy!!! :mrgreen: já zas poslouchám:JSI TĚHOTNÁ,NE NEMOCNÁ :mrgreen:

to mi kamarádka bezdětná také říkala no klobouk dolů co máte děti doma já bych to asi nedala další těhu nejdříve pokud nějaké bude tak za 5 let dřív ani tuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
25.6.12 20:26

@SarkaC ja to davam jen za pomoci babicek, protoze jinak by to neslo a mala je na 2,5 roku docela samostatna :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
25.6.12 21:06

Tak to my babičky nemáme, nebo nemají zájem takže musí všechno zvládnout se mnou můj přítel. Opravdu je výbornej, někdy se až stydím, že se o malýho když není v práci prakticky o víkendu co jsem těhotná stará sám. Zezačátku párkrát došel i z práce domů - bohužel se jinak nedalo. Malýmu je 2,5 roku a samostatnej teda moc není. Jen když chce. Je fakt, že když mě bylo opravdu zle, tak byl hrozně hodnej, ale samotnej se o sebe určitě nepostará a mě vadilo snad i dejchání jednu dobu :-)Poprvé jsem chodila normálně vpohodě až do konce do práce. Nevím jakto že, druhý tak zlobí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
26.6.12 07:17

Ja taky chodila u prvniho do prace, odmitla jsem 2× neschopenku, kterou mi dr. chtel napsat jen tak, pry at si odpocinu od prace :lol:

ted jsem byla kolikrat rada, ze dojdu na wc, nemela jsem silu na nic, sotva jsem rano otevrela oci, tesila jsem se, az si pujdu lehnout :? no a snizila jsem se k tomu, ze jsem poprosila tchyni o pomoc a prisla 2×, kdy vzala malou ven :roll: a moje mamka zrovna tou dobou byla po operaci s nohou a navic je daleko, takze to bylo taky jen na mym chlapovi, diky bohu za nej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
26.6.12 08:50

Až ted se dívám kolik tam mám nasekaných chyb. Všem se moc omlouvám. Včera byl den blbec. A ještě když si to po sobě nepřečtu tak to dopadá takhle :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
26.6.12 09:03

@Edita27 jo, tak mal docela jo - dojde si na zachod ci nocnik, pak akorat hlasi curat a kdyz mi bylo hodne zle, tak i to nejak zvladla… napapa se sama, oblece se sama - obcas je teda nutne neco poupravit a i se trosicku naucila sama hrat, coz moc neumela
a tchyne s tchanem jsou hlidaci, nasi moc ne (i kvuli zdravotnimu stavu), ale kdyz bylo nejhur, tak si ji vzali a pritel se taky dost venoval - nic jinemu mu nezbylo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
26.6.12 09:34

@kajinkac Tak malej když je nejhůř tak dokáže sám taky ledacos. Vyčůrá se na nočník, ale neuklidí, napapá se sám ale nenachystá si jídlo, s vyslíkáním nemá problém, ale oblíkat se teda nechce. Je to lenoch. Obleče se jen tehdy když chce. A to špatně. Prostě ta obsluha kolem. Na hraní byl ale šikulka od mala. Tak aspON TO :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
26.6.12 10:46

U mě v břiše 1 zdravá holčička… tže Františka!! ---- zpráva z dnešního ultrazvuku! Jinak jak to tu čtu, tak doufám, že už nám všem prvo i druhorodičkám bude co nejdřív už dobře! A taky že pak nějak zvládnem péči o obě dítka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
26.6.12 11:38
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
26.6.12 11:48

@Réska Paráda :potlesk:
a jinak si kolikrat rikam, ze bych nejradsi usnula a probudila se v listopadu s malou uz v naruci, ze to nejak neutika… ale za chvilku pulka tehu za nami, tak snad ta druha pulka bude lepsi a bude utikat vic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
26.6.12 11:52

@Réska, moc gratuluji k holčičce :palec:. Zatím nám tu vládnou :mrgreen:

Jinak já tohle druhé těhotenství taky prožívám poněkud hůř než to první. Bylo mi špatně úplně celé dny (naštěstí už je to snad za mnou i když občas chvíle kdy se mi chce :poblion: jsou)a do konce třetího měsíce jsem špinila (s tím mám bohužel problémy ještě teď občas). Naštěstí Terezka (3roky) je opravdu šikovná a snaží se být naprosto samostatná a dokáže si i vyhrát sama, ale mě je pak líto, že se jí nemůžu tolik věnovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
26.6.12 11:57

Se spinenim jsem si ted taky uzila, to z prvniho teh. neznam…v 8tt jsem spinila a myslela, ze je to opet potrat, bylo to uplne stejne, no a doktor porad hledal, odkud to tece, ze nic nevidi a nakonec to bylo z hraze, jak jsem ji mela sesitou po porodu :roll: ted jsem zase spinila po lecbe kvasinek, no moje nervy :zed: :zed:

mala mi sletela ze zidle a zidle na ni, boze muj, to je furt neco :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
26.6.12 12:05

@Hanulka82, já to nejspíš asi měla z cysty - doktorka nikdy nic nenašla, takže jsem až do konce třetího měsíce brala Duphaston. A teď když si zašpiním, tak je to ani ne jeden den - vždycky mě to akorát tak vyděsí

A je malá v pořádku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
26.6.12 12:06

@Hanulka82
malou jsem dneska s zidli chytala, asi je neco na slunci… jinak ja mam ted pre, mala jela s tatkou na plavani (to uz je ted jejich krouzek, protoze ja bych to nedala ani nahodou - jeste kdyz jsem nevedela, ze jsem tehu, jsem najednou mela problem v tom horku a divnem vzduchu v bazenu vydrzet) a babicka volala, ze si malou pak vemou do zitrka na chatu :lol: takze parada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí