Miminko listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
687
27.6.12 13:00

@k acka kdyz ja jeste tak dvakrat, trikrat do tydne zvracim a kdyz nezvracim, tak je mi na zvraceni, tak se prave bojim chodit ven, protoze nikdy nevim, kdy to na me prijde - chjo :nevim: obcas jsem sla ven a dopadlo to spatne, jeste jak porad hubnu, tak nemam proste energii, torecan mam doma, ale beru ho jen kdyz uz je nejhur - nechci do sebe rvat ty hnusy, i kdyz by mi to asi trochu pomohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
27.6.12 13:04

Zadna ostra bolest, ani velka to neni…ja to nemam s cim srovnat, kdyz me v prvnim teh. bricho nebolelo vubec :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
27.6.12 13:14

A nevim, jestli je mozne ty bolesti pocitovat, ze se mimco otocilo na druhou stranu? dotedka kopalo dole uprostred a dnes nalevo nahore…no uvidime, kdyby se ty bolesti stupnovali, skocim k dr. nebo do porodky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
27.6.12 13:15

@Hanulka82 v tomhle tezko radit :nevim:, jestli se ti neco nezda, tak jdi k doktoru… jak se pise, lepsi stokrat nez pozde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
27.6.12 13:17

@Hanulka82
hele skoč si tam pro sichr. Jako co, maximálně dostaneš papír, která pak odevzdáš svýmu Dr. ke komu vůbec chodíš? Já jsem dřív chodila k Pavlicovi a mám na něj špané vzpomínky.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
27.6.12 14:00

K Pavlicovi…proc spatne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
27.6.12 14:14

@Hanulka82
Jedno mimi jsem potratila a kdyby měl tenkrát většá zájem a sestra nebyla tak oprsklá a nejednala semnou jak s 15ti letým frackem, tak by bylo možná všechno OK.
Každopádně mě doktor z Olomouce dal do pořádku a dokonce jsem měla ve svých 25ti letech první stěr z děložního čípku.

Na druhou stranu mám pár kamarádek co k němu chodí a jsou spokojený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
27.6.12 14:17

Tak to je lito :oops: ja k nemu presla na zacatku tohoto tehotensvi od Mifka, ktery me totalne vytocil, hlavne teda sestra, ktera na me jecela…kamaradky mi Pavlicu doporucily (ja chtela k Tempirovi, ale ten uz nebere), tak ted jsi me celkem vydesila. no kdyz ho srovnam s Mifkem, prijde mi milejsi, muzu se ho zeptat na cokoliv, ale chodim k nemu od zac. dubna no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
27.6.12 17:27

@Hanulka82
Hele v klidu. Spousta jinejch je s ním spokojených… :) prostě jsem byla jedna z těch páár u kterých se něco nepovedlo. Když se koukneš na hodnocení lékařů, tak na tom zase tak špatně není..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
27.6.12 17:49

Jak tak koukam, tak jsem rada, ze chodim k tomu svemu a on si me ten po nejakych problemech docela hledi… sice je starsi, ale diagnostikoval problem s tim svym predpotopnim zarizenim spravne a pak se na to v nemocnici muselo sebehnout nekolik doktoru… hlavne jsem rada, ze jsem si priplatila dve stovky a dela mi ultrazvuk kazdou navstevu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EvS
4706
27.6.12 17:56

Jj, taky jsem ráda za tu svoji… třeba na všechna vyšetření mě poslala už po 2.SP - většinou čekají kvůli penězům až po 3. a teď se mnou má taky trpělivost :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
27.6.12 18:04

Já jsem se svým současný Dr, také maximálně spokojená, ale co bylo to bylo a ted bude už jen lepšeji :)
Hlavně že malinká se má dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
27.6.12 19:10

@szusza ke komu v OL chodis?

ja byla s predchozim dr taky spokojena, ale na podzim se ke me celkem hnusne zachoval, potom to v breznu podelala i sestra, tak jsem proste odesla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
27.6.12 19:36

@Hanulka82
Petr Hrachovec, původně dělal v Olmiku ve fakultce a ted má soukromou praxi + jeden den v nemocnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
27.6.12 19:43

No, dle sestry se moc nerozhoduju - kdyz mi nabirala krev, tak to zvladla az na nekolikaty pokus ze zapesti a pak jsem tam mela 10 dni cernou modrinu jako tenisovej micek a bolelo to jako prase… snad uz se krev dal nebere nebo jo, uklidnete mi - z prvniho si to uz nepamatuju :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí