Miminko listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6918
27.6.12 10:29

:mavam: holky,

tak to špinění je fakt hrůza - koukám, že se nás docela dost s tím potýkalo a potýká. Já doufám, že u mě už je konec, ale je fakt, že se pořád bojím a dávám si bacha na to co zvedám - páč i to má ně mě vliv :zed:.

My dáváme Terezku taky do školky - už rok, ale jenom na pět dní v měsíci a až budu na mateřské s druhou princeznou tak začne chodit každý den, přeci jen se jí tam mezi dětičkami líbí a je škoda, abych jí to odpírala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
27.6.12 11:20

Tak koukam, ze to tehu fakt neni lehke - ja si rikala, jak bude pohodicka bez male a klidek a zase mi chytlo to moje :poblion:, takze tu odpocivam a nudim se :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EvS
4706
27.6.12 11:28

Ahoj holky :mavam: jj taky závidím těm, co si těhu můžou užívat a pořád se nestrachují, jestli je něco ještě normální nebo už mají jít k dr :roll: já doufám, že už jsem si všechno krvácení a podobně vybrala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
27.6.12 11:38

@kajinkac, jééé chudáku takže to je takové nucené odpočívání když Ti není dobře, tak přeju ať to přejde :hug:

@EvS, já taky doufám, že už všechno mám za sebou a teď už bude jenom dobře, ale dneska mě bolí šíleně hlava - se zas mění tlak :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
27.6.12 11:39

@EvS ja myslim, ze uz sis to vybrala a ted uz by to melo byt dobry - od toho druheho trimestru je muj doktor cim dal tim pozitivnejsi, tak snad to bude v pohode… no, ja blbec jsem si rikala, jak shodit nejake to kilo a ani zdravou vyzivou a sportem to moc neslo a holt jsem musela otehotnet :lol: akorat mi mrzi, ze si nemuzu trosku s malou uzit leto - mela jsem to tak i v planu, v praci jsem si prodlouzila rodicovskou dovolenou - no, to jsem se mohla doma valet stejne tak na neschopence, ale to clovek dopredu nemuze tusit, kort kdyz u prvniho jsem tohle vubec nemela :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
27.6.12 11:46

@kajinkac, třeba se to nakonec ještě srovná a brzy Ti bude dobře a to léto si s malou nakonec alespoň drobek užiješ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
27.6.12 11:59

@szusza jee ty jsi z Prerova? nase pujde na Optickou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
27.6.12 12:04

@Hanulka82
no původem ano, už 10 let tam nebydlím, ale mám tam maminku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
27.6.12 12:08

@szusza ja doufam, ze tu za par let uz taky bydlet nebudu :oops: :lol:

me dnes to bricho poboliva :roll: koupila jsem si magnesii, nevim, jestli stresovat a jit k dr. (KO mam v pondeli), nebo to nechat byt…jsem fakt asi hysterka :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
27.6.12 12:21

@Hanulka82, já zas říkám, že je vždy lepší jít stokrát zbytečně než třeba jednou pozdě - tím Tě vůbec nestraším, ale pokud máš obavy a hodně Tě bříško bolí, tak si pro svůj klid raději zajdi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
27.6.12 12:27

Holky tak čtu jaké mám vlastně štěstí že žádné problémy se špiněním a bolestmi nemám. U mě je už ted opravdu jen ta únava. A ještě jeden problém mám-mám olezlý koutky u pusy. Mám to snad už od úplnýho začátku. Infekční to není to by musel už ode mě někdo chytit, ale vypadám hrozně. Takový červený fleky. Už jsem zkoušela kde co a nevím už co dál. Třeba poradíte. Tak si říkám jestli na tom bude nějaká pravda, že holčičky ubírají na kráse :lol:.U malýho jsem nic takovýho neměla. Dnes jsem byla u dr. v poradně a taky neví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
27.6.12 12:45

@Edita27 a nechybi ti spis nejake vitaminy, oni to ti mimiskove hodne vypapaji a na maminky uz nic nezbyde… jinak u me to s tim, ze holcicky berou krasu neplati (teda vsichni rikaji, ze jsem bleda, ale jinak mi to slusi), zato u me plati pupek do sirky :lol:
@Hanulka82 a jak te boli bricho, jestli je to nejaka ostra bolest, tak bych urcite sla… jinak bych nasadila klidovy rezim, nejlepe lehnout a vykaslat se na domacnost apod. - to mam vyzkouseny z prvniho tehu a zabira to
@k acka no, uz na to cekam od dubna, tak snad uz se to srovna - nejhorsi je, ze i kdyz nezvracim, tak je mi proste divne a porad se bojim, ze budu zvracet, tak radsi ani nikam nechodim :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
27.6.12 12:53

@Edita27, tak s tím Ti bohužel neporadím a v lékárně jsi se na nějakou mastičku neptala???

Jinak se taky prý říká, že holčičky kopou většinou dole nebo ve středu a kluci hodně do stran a taky podle toho jak roste bříško a u mě oboje na tu holčičku platí, tak snad to tedy i pan doktor viděl tak správně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
27.6.12 12:54

@kajinkac, to jsem měla přesně to samé - nezvracela jsem, ale bylo mi celý den divně, ale teď už je to dobré. Jen občas jsem fakt dost utahaná a nic mě nebaví, ale vždycky jdu alespoň na chvilku ven, on i ten čerstvý vzduch docela pomáhá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
27.6.12 12:55

No tak beru normálně vitamíny pro těhotný a vit. B. Nevím i doktor říkal že by to mělo stačit. A promazávám takovou mastičkou, dnes doktor mi poradil a mažu framykoinem ale nevím myslela jsem že ten bych neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí