Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, tak já mám TP dle MS 7.11 a dle UTZ 17.11, co čekáme se chci dozvědět až u porodu a je mi 27 a jsem z Jihlavy.
Ahoj holky, @angellik23 jéé já jsem taky z Jihlavy, tak to je super. Jinak je mi 28 let, čekám první dítko, holčičku Sofinku a TP dle MS 21. a dle UTZ 23. Doufám, že tu nejsem jediná s tak pozdním termínem ![]()
Jinak s těma kleštičkama a náušnicí jsem se pobavila, jen jsem si to představila.
No hlavně, že se topovedlo a náušnička je venku. Jo a během víkendu už jsem cítila malé šimráníčko v bříšku a občas menší ťukaneček. Už se těším, až to bude cítit pořádně.
@Cassidy Tak paráda!!! Doufám že se potkáme
.
Já už cítím pohyby tak od toho 16 týdne, prvně jsem tomu nevěřila, protože jako prvorodička jsem počítala až tak po tom 20 týdnu, ale asi je to ono, protože se to opakuje každý den a kolikrát si říkám jak něco tak malýho dokáže udělat takovou ránu
.
Holky od kdy se začíná chodit na nějaký těhu cvičení? Mám potřebu se hýbat, ale původní sporty už nezvládám, ale zase na těhu cvičení bez břicha bych si připadala asi jako magor
.
@angellik23 No taky už jsem přemýšlela o nějakém těhu cvičení, abych dočista nezlenivěla. Určitě tady v Jihlavě něco takové je. Bychom se mohly potkat třeba tam
A myslím, že na bříšku zas tak nezáleží. Já už teda menší bříško mám. Já teda zatím od Sofinky velký kopanec nedostala, zatím jen šimrá.
U nas se na cviceni chodi az po 20.tydnu, spis blize ke 30., taky se chystam, asi az v srpnu to zacnu resit
na velky kopance ke konci se moc neteste
ono to obcas hodne boli, nejlepsi je, kdyz vas kopne do mocaku, uff
ale samozrejme je to parada ty kopanecky, uplne jsem zapomnela, jak krasny to je ![]()
@Cassidy No já se dívala na nějakou tu jogu pro těhotný a pak je něco v nemocnici pro těhotný do 20 týdne a pak od 20 týdne
. Zkusím se na to těď zeptat setřičky, jinak se asi zblázním a taky přemýšlím nad bazénem.
@Hanulka82 doufám že se toho dočkám a že bude kopat od rána do večera ať si to pořádně užiju ![]()
No tak to si teda už rovnou počkám od toho 20 týdne. 9.7. jdu na kontrolu, tak se zeptám. Ke komu chodíš @angellik23?Já k Poustkovi.
Holky, tak já cítím kopanečky zhruba od toho patnáctého týdne, ale myslím si, že je to spíš tím, že je to druhé dítko a taky už jsem věděla na co se mám soustředit, ale ze začátku to nebylo každý den - teď už ano a musím taky říct, že ta naše princezna si oblíbila moje levé žebro páč se mi tam vždycky naštosuje a to je teprva žůžo
.
Já se na pořádný kopanečky už hrozně těším, protože alespoň budu vědět, že tam malá je a je v pořádku. Jen ať si do maminky pořádně kopne, hlavně když bude o sobě dávat pravidelně vědět.
Tabulka… Kdyžtak si to prosím překontrolujte jestli to mám správně a taky případně doplňte info
. Až budeme všechny, tak to ještě sestřídím dle datumu porodu ![]()
@Cassidy no já jdu teď 4.7 k Poustkovi
. Mám pocit že snad celá Jihlava chodí k Poustkovi ![]()
@angellik23 No taky mi to tak připadá, asi to bude tím, že má tak dobrý vybavení. Takže jdeš na velký UTZ? Tak to držím palečky.
@k acka Tabulka super, moc se povedla. Teď budeme mít přehled.
Ahoj holky
tak doplňuju: 32, Praha, 1.dítě, nejspíš kluk, TP UTZ 20.11, dle MS 25.11. už druhý den mě pěkně bolí břichio - měl by si přestat dělat prostor a vrátit se ke šťouchancům ![]()
szusza - vidíš, že to šlo dolů… pánové určitě rádi pomohli ![]()
já už se těším na plavání - chci začít teďka po velkém UTZ - kdy chci taky zpátky do práce, tak držte palce, ať mě už pustí ![]()