Poradna duly
Jana Čurdová
Szuszo tak asi budeš muset počkat až ti ulítne jako Sandře
nee, snad to ještě půjde…
zuzidlo, mě taky straší pěkná hromada, ale furt čekám na nějaké ochlazení… asi hned tak nebude ![]()
Maruš, tak to je hustý, že jsou dvojvaječný ![]()
mě dneska fakt Barnabáš zlobí, celý den mě břicho bolí
ještě týden dov elkého UTZ, už aby to bylo
Nestraš ![]()
No ještě kouknu zítra v práci ke klukům na údržbu co tam mají za kleštičky. Chtělo by to nějaký malinký a ne konbinačky…
@EvS já mám velký utz zítra a vypadá to, že si nervozitou okoušu nehty
Ale uteče to i tobě ![]()
Mě zlobí zas Viktorínka..kopala jak o závod…
Já už na velkým ultrazvuku byla…bylo to super..malájak největšípohodářka se tam jen tak pohupovala a hlavně že měla nohy za hlavou ![]()
Holky, tak jsem vymyslela tabulku - tak jestli s ní budete souhlasit můžete zasílat další info ![]()
Sandra, Věk 20,pohlaví:holčička, dítě: první, Jméno:Viktorie, město:Hradec Králové ![]()
Termín porodu podle ms:4.11.2012 dle ult:7.11.2012
snad jsem na nic nezapoměla ![]()
Ahoj holky, tak jak jste stávily víkend? U nás jsme měli oslavu tak trochu frmol, kdybych nebyla aspon pořád tak unavená. Nějak mě to těhoteství zmáhá a to mám ještě kus před sebou. Nevím čím to je-asi stárnu. ![]()
Jinak malá kope téměř každý den už min. měsíc i víc, ale prý u druhýho to je dřív. Tak nevím.
Mé info - Jméno Edita, věk 30, počet dětí -zatím jedno
,Město-Dolní Kounice, termín porodu-dle MS 4.11. dle utz 6.11., pohlaví -holčička asi na 95 % Terezka ![]()
A obdivuju maminky co mají nebo čekají dvojčátka. Je to požehnání a člověk je štastný že čeká miminko i dvě na ráz, ale já se bála jen toho, aby to nebyly dvojčátka. Prostě maminy dvojčátek obdivuju a smekám před nimi. ![]()
@Sandra752 píše:
Termín porodu podle ms:4.11.2012 dle ult:7.11.2012snad jsem na nic nezapoměla
Máš téměř na chlup stejný termín.
Ahoj my máme termín 17.11 ale vidím to spíše na azačátek listopadu pokud nevadí tak bych se k vám přidala
Jeee, dvojcatka
To se vam fakt povedlo
Na te fotce jsou krasne videt. Jinak dvojcatka jdou vetsinou driv, tak to by byla asi nahoda, kdyz by se povedl listopad.
Jinak udaje do tabulky: mam termin 24.11., uz mam doma jednu malou ulicnici Terezku a vypada to na dalsi zlobilku, je mi 29 a jsem z Plzne ![]()
Mé údaje do tabulky:
věk 30, jsem z Trutnova, TP dle MS 11.11.2012 a dle UTZ 17.11.2012 a čekám své první dítko
a také to bude překvápko
Příspěvek upraven 25.06.12 v 09:09
Tak me je 30, doma mam uz jedno ditko Simonku a ASI cekame dalsi holcicku
TP 17/11, jmeno zatim nevim a jsme z Prerova
@EvS @Sandra752
tak naušnička šla dolů elektrikářskýma kleštěma. Sice na nás lidi koukali co tam děláme, ale je dole.. ![]()