Miminko listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sandra752
23.6.12 12:09

To já pohyby cítím, kor dnes kolem třetí ráno… :mrgreen: Tak listopadová miminka jsou samé holčičky jo?! :lol:

• Citovat
  • Upravit
687
23.6.12 18:40

No, zatim to vypada na same holcicky :-)))
Jinak ja pohyby citim od toho 17.tydne, ted koncim 18.tyden a kolikrat jsou to takove uz malinke kopanecky. S prvni dcerkou jsem je citila asi az ve 21.tydnu.
Jo, jinak jsem jeste zapomnela reagovat - zazvorovy caj jsem nezkousela, ja nemuzu nic pit - jidlo uz dobry, to mi jde do zaludku samo, ale piti ne a ne :-( Snad se to postupne zlepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
23.6.12 18:41

Tak jsem vytvořila tabulku. Nevím jak to bude vypadat a ani nemám všechny údaje. Dále budeme upravovat, tak pište.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
23.6.12 18:44

No, nic moc. Jako obrázek mi to vložit nešlo, jenom přes Printscr. Kdo ví jak na to, pište, nebo tabulku přepošlu a vy to vložíte za mě, jo? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
23.6.12 18:51

Tak jsem našla od admin, že se dá tabulka vložit a přímo do ní psát na nástěnce. Ale kde jí máme? Nebo na to musí být uzavřená diskuze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
24.6.12 07:31

Ja s tabulkou bohuzel asi neporadim, v nekterych diskuzich maji holky vytvorenou web stranku a daji jen odkaz a jinde pisou tabulku primo do textu…a nastenka kde je taky nevim :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EvS
4706
24.6.12 12:52

ahoj holky :mavam: já se hlásím s jedním z kluků ;) TP 20.11.hele, co kdybychom to hodily do uzavřené diskuze, kacka to tu navrhovala? jinak mě dneska teda šíleně berou křeče - v podbřišku, jak kdyby mi někdo dělal uzly na vazech či co :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
24.6.12 12:59

Tak to tu nebudou same holcicky :-)
jinak s tabulkou neporadim, ja na emimino moc nechodim… uz jsem se hodne nudila, tak mi to nahodou brinklo pres oci :-)
jinak ja se porozhlizim po nejakem kocarku (po dcerce uz pouzitelny kocarek nemam)… co mate nebo budete mit za kocarek vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
24.6.12 13:14

Nazdárek děvčata, tak dnes končím 19.týden, strašně to letí, pohyby cítím, ale není to nic příjemného hlavně v práci, když sedím, to nevím jestli to jsou pohyby nebo nebudu mít běhavku na záchod :mrgreen: :mrgreen:
Jinak se máme čile k světu, příští týden jdu na UTZ tak se tak těším až toho prcka zase uvidím :srdce: :*
Koupila jsem si kočárek od sestřiných známých, měli ho po jednom děcku, takže super zachovalej lehoučkej a hlavně mě stál pouze 2tisíce, kdybych nesehnala ten co mám, tak bych si koupila Jane Slalom pro, sestra ho má a je s ním spokojená a mě jako tetičce také vyhovuje :D
Směje se teď na mě kupa prádla na žehlení, odkládám to už týden, ale venku je na padnutí tak jsem radší zalezlá doma, je tu příjemněji :palec:
Takže zatím páčko děvčátka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
24.6.12 17:40

Ahojte, chtěla jsem se zeptat co s naušničkou v pupíku? musí se vytáhnout? a kdy? zatím jsem 18tt, ale bříško už se klube slušně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
24.6.12 17:49

Ja myslim, ze se nausnice vyndat musi urcite do porodu (kvuli pripadnemu cisari), kamaradka ji mela, ale nevsimla jsem si, kdy ji vyndavala, preci jen mela termin v breznu a to pupik moc neukazovala :D
jinak ja uz mam taky pekne bricho - preci jen druhe, tak se to brisko vytahne hned, ale jeste ho klido zamaskuju oblecenim :-) u prvniho na me nepoznali tehu asi az do sedmeho mesice, to mi ted ale rozhodne nehrozi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
24.6.12 18:04

Tak to máš dobré, já čekám první a 90% lidí pozná hned že to je těhu bříško.
Zrovna včera mi řekla sousedka, že mi za posledních 14 dní strašně poskočilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
24.6.12 18:13

Piercing bys mělasprávně sundat hned, jak se ti začně zakulacovat bříško…mě na to gynekolog upozornil,,,já neposlechla a piercing mi uletěl sám :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1797
24.6.12 19:47

Noo, tak to nějak nejde.. :(
Zkoušela jsem to i s mojím a kombinačkama.. kurnik :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
24.6.12 19:55

Ahoj holky, já čekám dvojčata a tak mám TP 28.10., ale kdo ví a třeba se povede i listopad :D Ale jen abych vám tady trošku poměnila poměr mezi holčičkama a chlapečkama, čekáme prý dva kluky ;) (a to nejsou jednovaječná :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí