Poradna duly
Jana Čurdová
No, zatim to vypada na same holcicky ![]()
Jinak ja pohyby citim od toho 17.tydne, ted koncim 18.tyden a kolikrat jsou to takove uz malinke kopanecky. S prvni dcerkou jsem je citila asi az ve 21.tydnu.
Jo, jinak jsem jeste zapomnela reagovat - zazvorovy caj jsem nezkousela, ja nemuzu nic pit - jidlo uz dobry, to mi jde do zaludku samo, ale piti ne a ne
Snad se to postupne zlepsi.
Tak jsem vytvořila tabulku. Nevím jak to bude vypadat a ani nemám všechny údaje. Dále budeme upravovat, tak pište.
No, nic moc. Jako obrázek mi to vložit nešlo, jenom přes Printscr. Kdo ví jak na to, pište, nebo tabulku přepošlu a vy to vložíte za mě, jo? ![]()
Tak jsem našla od admin, že se dá tabulka vložit a přímo do ní psát na nástěnce. Ale kde jí máme? Nebo na to musí být uzavřená diskuze?
Ja s tabulkou bohuzel asi neporadim, v nekterych diskuzich maji holky vytvorenou web stranku a daji jen odkaz a jinde pisou tabulku primo do textu…a nastenka kde je taky nevim ![]()
ahoj holky
já se hlásím s jedním z kluků
TP 20.11.hele, co kdybychom to hodily do uzavřené diskuze, kacka to tu navrhovala? jinak mě dneska teda šíleně berou křeče - v podbřišku, jak kdyby mi někdo dělal uzly na vazech či co ![]()
Tak to tu nebudou same holcicky ![]()
jinak s tabulkou neporadim, ja na emimino moc nechodim… uz jsem se hodne nudila, tak mi to nahodou brinklo pres oci ![]()
jinak ja se porozhlizim po nejakem kocarku (po dcerce uz pouzitelny kocarek nemam)… co mate nebo budete mit za kocarek vy?
Nazdárek děvčata, tak dnes končím 19.týden, strašně to letí, pohyby cítím, ale není to nic příjemného hlavně v práci, když sedím, to nevím jestli to jsou pohyby nebo nebudu mít běhavku na záchod
![]()
Jinak se máme čile k světu, příští týden jdu na UTZ tak se tak těším až toho prcka zase uvidím
![]()
Koupila jsem si kočárek od sestřiných známých, měli ho po jednom děcku, takže super zachovalej lehoučkej a hlavně mě stál pouze 2tisíce, kdybych nesehnala ten co mám, tak bych si koupila Jane Slalom pro, sestra ho má a je s ním spokojená a mě jako tetičce také vyhovuje ![]()
Směje se teď na mě kupa prádla na žehlení, odkládám to už týden, ale venku je na padnutí tak jsem radší zalezlá doma, je tu příjemněji ![]()
Takže zatím páčko děvčátka
Ahojte, chtěla jsem se zeptat co s naušničkou v pupíku? musí se vytáhnout? a kdy? zatím jsem 18tt, ale bříško už se klube slušně.
Ja myslim, ze se nausnice vyndat musi urcite do porodu (kvuli pripadnemu cisari), kamaradka ji mela, ale nevsimla jsem si, kdy ji vyndavala, preci jen mela termin v breznu a to pupik moc neukazovala ![]()
jinak ja uz mam taky pekne bricho - preci jen druhe, tak se to brisko vytahne hned, ale jeste ho klido zamaskuju oblecenim
u prvniho na me nepoznali tehu asi az do sedmeho mesice, to mi ted ale rozhodne nehrozi ![]()
Tak to máš dobré, já čekám první a 90% lidí pozná hned že to je těhu bříško.
Zrovna včera mi řekla sousedka, že mi za posledních 14 dní strašně poskočilo.
Piercing bys mělasprávně sundat hned, jak se ti začně zakulacovat bříško…mě na to gynekolog upozornil,,,já neposlechla a piercing mi uletěl sám ![]()
Noo, tak to nějak nejde.. ![]()
Zkoušela jsem to i s mojím a kombinačkama.. kurnik ![]()
Ahoj holky, já čekám dvojčata a tak mám TP 28.10., ale kdo ví a třeba se povede i listopad
Ale jen abych vám tady trošku poměnila poměr mezi holčičkama a chlapečkama, čekáme prý dva kluky
(a to nejsou jednovaječná
)
To já pohyby cítím, kor dnes kolem třetí ráno…
Tak listopadová miminka jsou samé holčičky jo?!