Miminko listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2231
18.6.12 06:57

@Midiana Ahoj tak taky záleží kolik do toho chceš dát a zároven jestli to chceš mít praktické :lol:
Já mám schovanej kočárek po prvním dítěti-je to Roan.Nebyl drahej a byla jsem s ním spokojená.Hlavně je prostornej-v případě fusaku je to velká výhoda.Ted když jsem se dívala na ty pidi kočárky,tak nechápu jak to ty ženský dělají-nebo jestli prostě koupí 2 kočárky?Má velký nafukovací kola a krásně se s ním dá houpat.Prostě taková klasika,když vidím jak jezdí ostatní mimina po těch kostkách a sebemenším hrboli skáčou-myslím že to není moc pro ně pohodlné.Další + co má,ale to nemusí využít každý-že má rukojeť výškově nastavitelnou.U nás nutnost-já 155 cm přítel 190cm.Máme něco takového http://mimi-vyskov.com/…kortina/940/. Dívám se že je i levnější než když jsme ho kupovali my. :) Osobně se mi víc líbila Marita,ale kvůli rukojeti jsme brali tento. Také záleží jestli chceš kočár na třech kolech nebo na 4 atd.Já osobně preferovala a vždy preferuju 4 kola,ale to je každýho věc.Sestra má z růžového pantera a taky myslím byla spokojená.Je to podobné tomu Roanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
18.6.12 09:37

Ahoj holky, tak já jsem taky výběr kočárku už řešila a byla jsem z toho hrozně zmatená a otrávená.Líbil se mi ten xlander, ale prý nemá odpružení, což já do terénu potřebuju. Nakonec mi kamarád doporučil Dorjan. Vybrala jsem si přímo tento http://www.kupujemekocarek.cz/…-3-barva-152
Je sice z kolekce 2011, ale mají obrovský výběr i kolekce 2012. Má obrovskou korbičku a řadu dalších výhod. Akorát se na něj ještě musím zajet podívat někam v reálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EvS
4706
18.6.12 10:57

Ahoj holky :mavam: víkend jsme si užili - máme auto, na krátko jsme byli u obou rodičů - takže jedna grilovačka… teď jen jestli se tu nezastavila kontrola - ty vycházky jsou fakt na nic :zed: ale dr mi odsunula návrat do práce až po velkém UTZ 2.7. (teda ona asi mylsela až po genetickém kontil. ve 24tt, ale to už by bylo akt strašně dlouho :roll: ) jinak sem hezky házejte typi na kočárky, já mám z toho hlavu v pejru :lol: někde už jsem si všimla i chvály na Firkonu - že dělají u dlouhé korbičky a tak vůbec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
18.6.12 11:15

:mavam: holky,

tak já po kočárku tedy sice taky pokukuju, ale je fakt, že mám ještě zachovalý po Terezce takže nevím jestli nakonec budu kupovat nový. Na Terinku jsem měla zúženou čtyřkolku v-cross a byla jsem s tím naprosto spokojená. Teď se mi líbí značka tako a dorjan - nepatří mezi ty nejdražší a nám by to tady na vesnici úplně stačilo. Hlavně jsem ponaučená z minule a rozhodně bych chtěla rovnou i s autosedačkou, kterou můžu připevnit na podvozek kočárku.

Jinak já si počásko pochvaluju, včera jsme napustili bazén, tak jen aby se drobíček prohřála voda a šup do něj :dance: :dance: :dance:.

Taky nevím jestli jsem to tu psala, ale budeme mít holčičku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
18.6.12 11:16

Midiana:Právě že POLSKÉ kočárky jsou nejlepší..to mi řekli v každé prodejně..takže se nemáš čeho bát…já mám už koupený kočárek POLSKÉ značky Adbor Mio…je super.. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
EvS
4706
18.6.12 11:20

Kacko, bazén upřímně závidím, hned bych se do něj naložila :mrgreen: takže druhá holčička? :potlesk:
Sandro, o polské výrobě taky trochu uvažuju, mamka už byla něco okukovat (moje podmínky jsou 3 kombinace, spíš 4kolka, nafukovací kolečka. trošku do terénu - ať už u nás v oboře a kolem rybníků nebo v Praze po těch tankodromech :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
18.6.12 11:23
@EvS píše:
Kacko, bazén upřímně závidím, hned bych se do něj naložila :mrgreen: takže druhá holčička? :potlesk:
Sandro, o polské výrobě taky trochu uvažuju, mamka už byla něco okukovat (moje podmínky jsou 3 kombinace, spíš 4kolka, nafukovací kolečka. trošku do terénu - ať už u nás v oboře a kolem rybníků nebo v Praze po těch tankodromech :lol: )

už to tak vypadá, že bude druhá holčička :srdce:. Nicméně manžel povídal, že příště teda ten kluk, ale že si ho rovnou udělá dvojmo :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
18.6.12 11:24

Jinak já u toho našeho kočárku taky měla nafukovací kolečka a upřímně bych spíš raději plastová páč jsme dvě museli měnit, ale ono je to pak úplně o jiné ceně, když člověk nechce nafukovací

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
18.6.12 11:34
  • Citovat
  • Upravit
6918
18.6.12 11:39
@Sandra752 píše:
Náš kočárek http://www.slune-cz.cz/…dackou/204-2

:potlesk: :potlesk: :potlesk: a suprová cena :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
18.6.12 11:55

Holky co říkáte jménu Viktorie? :lol:

• Citovat
  • Upravit
6918
18.6.12 12:02
@Sandra752 píše:
Holky co říkáte jménu Viktorie? :lol:

to se mi moc líbí :potlesk: :potlesk: :potlesk:, je to mezi mými favority, ale manžel je bohužel proti - se zas budeme dohadovat až do konce jaké dáme jméno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EvS
4706
18.6.12 12:02

Sandro, ten kočárek vypadá krásně, mám takový dojem, že tenhle typ okukovala mamka :think: Viky je pěkné jméno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
18.6.12 12:07

No jo je pěkné jméno, ale mě nějako nejde… :mrgreen: Viktorie Fryntová… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6918
18.6.12 12:08
@Sandra752 píše:
No jo je pěkné jméno, ale mě nějako nejde… :mrgreen: Viktorie Fryntová… :mrgreen:

je to takové tvrdší páč i v příjmení je R, ale když si to řekneš nahlas, tak to zní hezky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí