Poradna duly
Jana Čurdová
@Midiana Ahoj tak taky záleží kolik do toho chceš dát a zároven jestli to chceš mít praktické ![]()
Já mám schovanej kočárek po prvním dítěti-je to Roan.Nebyl drahej a byla jsem s ním spokojená.Hlavně je prostornej-v případě fusaku je to velká výhoda.Ted když jsem se dívala na ty pidi kočárky,tak nechápu jak to ty ženský dělají-nebo jestli prostě koupí 2 kočárky?Má velký nafukovací kola a krásně se s ním dá houpat.Prostě taková klasika,když vidím jak jezdí ostatní mimina po těch kostkách a sebemenším hrboli skáčou-myslím že to není moc pro ně pohodlné.Další + co má,ale to nemusí využít každý-že má rukojeť výškově nastavitelnou.U nás nutnost-já 155 cm přítel 190cm.Máme něco takového http://mimi-vyskov.com/…kortina/940/. Dívám se že je i levnější než když jsme ho kupovali my.
Osobně se mi víc líbila Marita,ale kvůli rukojeti jsme brali tento. Také záleží jestli chceš kočár na třech kolech nebo na 4 atd.Já osobně preferovala a vždy preferuju 4 kola,ale to je každýho věc.Sestra má z růžového pantera a taky myslím byla spokojená.Je to podobné tomu Roanu.
Ahoj holky, tak já jsem taky výběr kočárku už řešila a byla jsem z toho hrozně zmatená a otrávená.Líbil se mi ten xlander, ale prý nemá odpružení, což já do terénu potřebuju. Nakonec mi kamarád doporučil Dorjan. Vybrala jsem si přímo tento http://www.kupujemekocarek.cz/…-3-barva-152
Je sice z kolekce 2011, ale mají obrovský výběr i kolekce 2012. Má obrovskou korbičku a řadu dalších výhod. Akorát se na něj ještě musím zajet podívat někam v reálu.
Ahoj holky
víkend jsme si užili - máme auto, na krátko jsme byli u obou rodičů - takže jedna grilovačka… teď jen jestli se tu nezastavila kontrola - ty vycházky jsou fakt na nic
ale dr mi odsunula návrat do práce až po velkém UTZ 2.7. (teda ona asi mylsela až po genetickém kontil. ve 24tt, ale to už by bylo akt strašně dlouho
) jinak sem hezky házejte typi na kočárky, já mám z toho hlavu v pejru
někde už jsem si všimla i chvály na Firkonu - že dělají u dlouhé korbičky a tak vůbec…
holky,
tak já po kočárku tedy sice taky pokukuju, ale je fakt, že mám ještě zachovalý po Terezce takže nevím jestli nakonec budu kupovat nový. Na Terinku jsem měla zúženou čtyřkolku v-cross a byla jsem s tím naprosto spokojená. Teď se mi líbí značka tako a dorjan - nepatří mezi ty nejdražší a nám by to tady na vesnici úplně stačilo. Hlavně jsem ponaučená z minule a rozhodně bych chtěla rovnou i s autosedačkou, kterou můžu připevnit na podvozek kočárku.
Jinak já si počásko pochvaluju, včera jsme napustili bazén, tak jen aby se drobíček prohřála voda a šup do něj
.
Taky nevím jestli jsem to tu psala, ale budeme mít holčičku ![]()
Midiana:Právě že POLSKÉ kočárky jsou nejlepší..to mi řekli v každé prodejně..takže se nemáš čeho bát…já mám už koupený kočárek POLSKÉ značky Adbor Mio…je super.. ![]()
Kacko, bazén upřímně závidím, hned bych se do něj naložila
takže druhá holčička? ![]()
Sandro, o polské výrobě taky trochu uvažuju, mamka už byla něco okukovat (moje podmínky jsou 3 kombinace, spíš 4kolka, nafukovací kolečka. trošku do terénu - ať už u nás v oboře a kolem rybníků nebo v Praze po těch tankodromech
)
@EvS píše:
Kacko, bazén upřímně závidím, hned bych se do něj naložilatakže druhá holčička?
Sandro, o polské výrobě taky trochu uvažuju, mamka už byla něco okukovat (moje podmínky jsou 3 kombinace, spíš 4kolka, nafukovací kolečka. trošku do terénu - ať už u nás v oboře a kolem rybníků nebo v Praze po těch tankodromech)
už to tak vypadá, že bude druhá holčička
. Nicméně manžel povídal, že příště teda ten kluk, ale že si ho rovnou udělá dvojmo
![]()
Jinak já u toho našeho kočárku taky měla nafukovací kolečka a upřímně bych spíš raději plastová páč jsme dvě museli měnit, ale ono je to pak úplně o jiné ceně, když člověk nechce nafukovací
@Sandra752 píše:
Náš kočárek http://www.slune-cz.cz/…dackou/204-2
a suprová cena
![]()
@Sandra752 píše:
Holky co říkáte jménu Viktorie?
to se mi moc líbí
, je to mezi mými favority, ale manžel je bohužel proti - se zas budeme dohadovat až do konce jaké dáme jméno ![]()
Sandro, ten kočárek vypadá krásně, mám takový dojem, že tenhle typ okukovala mamka
Viky je pěkné jméno ![]()
No jo je pěkné jméno, ale mě nějako nejde…
Viktorie Fryntová… ![]()
@Sandra752 píše:
No jo je pěkné jméno, ale mě nějako nejde…Viktorie Fryntová…
je to takové tvrdší páč i v příjmení je R, ale když si to řekneš nahlas, tak to zní hezky ![]()